满分5 > 高中英语试题 >

Planning to go to a gym? If you are one ...

Planning to go to a gym? If you are one of those who spent many days planning to join a gym or to attend it regularly, then why not choose some home exercise? Here are some home exercises without equipment.

Jumping jacks

This one is the best home workout without weights which is a great exercise that will work your hands and legs. Perform this exercise by standing with your feet placed together and arms at your sides. Now tuck in your abs(收腹) and jump by bending in your knees. At the same time, move your feet apart as much as you can and raise your hands to bring in line with your shoulder. While you come back you must be in a starting position, feet together, hands at sides and knees bent. You must land on your heels and again jump.

Jogging

Jogging is one of the best home exercises without weights. You don’t need to have a lawn or jogging track at home to perform this exercise. There are many benefits of jogging. It will work your entire legs. Moreover, it is a classic cardiovascular(心血管) workout. Make sure you wear jogging footwear even if you are jogging at home to avoid any stress on your feet. Also, you can gradually increase the jogging time and speed.

Rotating(旋转) exercise

Start by rotating your wrists, clockwise(顺时针地) and anticlockwise. Now, alternately rotate your feet in the same fashion. Now place both your hands on the shoulder and start rotating your shoulder clockwise and anticlockwise. Place an exercise mat and lie flat on your back. Now lift your left leg and rotate it clockwise; do not bend your knees. Now rest the left leg, lift your right leg and rotate it anticlockwise.

It is necessary to set a perfect mood for exercise which will help you stick to the exercise routine and excitement. Make sure you wear proper exercise clothes to perform the workout with ease. Also, putting on your favorite music will make your exercise session more lively. If you get bored with exercises, just dance, after all it’s also one of the best home exercises.

1.To carry out jumping jacks effectively, you ________.

A. need to keep your two feet apart at first

B. must stand straight first and bend your abs

C. must use your arms to support your body

D. need to use your heels to touch the ground

2.What can we learn from Paragraph 3?

A. You may exercise your body entirely by jogging at home.

B. It may do harm to your feet to jog at home without shoes.

C. You’d better choose a space as the jogging track at home.

D. You must stick to a fixed time and speed while jogging.

3.What is the right order of your body parts during rotation exercise?

A. hands—legs---back----legs.

B. wrists—hands---feet---shoulders.

C. wrists---feet---shoulders---legs.

D. hands---shoulders---knees---legs.

4.To carry out home exercises continuously, you need ________.

A. a good atmosphereB. a good coach

C. a dance teacherD. a good timer

 

1.D 2.B 3.C 4.A 【解析】 试题分析:作者给我们介绍了几种在家锻炼的方法及具体实施步骤。 1. 细节理解题。根据Jumping jacks 部分中Perform this exercise by standing with your feet placed together可知A错误;根据tuck in your abs(收腹) and jump by bending in your knees.可知B错误;根据raise your hands to bring in line with your shoulder.可知C错误;根据You must land on your heels and again jump可知,D正确,故选D。 2. 细节理解题。根据第三段Make sure you wear jogging footwear even if you are jogging at home to avoid any stress on your feet.可知,运动时要穿鞋以免脚受伤,故选B。 3. 细节推理题。根据本段Start by rotating your wrists, alternately rotate your feet,start rotating your shoulder和Now lift your left leg and rotate it clockwise等描述可知,旋转的顺序是手腕→脚→肩膀→腿,故选C。 4. 细节理解题。根据最后一段It is necessary to set a perfect mood for exercise which will help you stick to the exercise routine and excitement.可知,坚持在家锻炼需要好的情绪和气氛,故选A。 考点:考查日常生活类短文阅读。 【名师点睛】 做好细节理解题的几点建议: 细节理解题属直接解答性问题,是阅读理解题中最简单的一种,多数属中低难度的题。但高考所占的比例大,应特别引起注意。事实和细节题的命题特点是:对文章或某一段落中的一些特定细节或文章重要事实的理解,一般包括直接理解题和语义转化题。直接理解题能在原文直接找到答案,而语义转化题则需要将题目信息与原文信息加工或整理后才能得出结论。 做细节理解题具体方法与步骤如下: ①略读材料,大概了解原文,掌握中心或主旨; ②按文章的体裁,作者写作的组织模式及有关的信息词。如for example, first, second…等预测应该到何处寻找自己所需要的事实; ③将自己精力放在寻找你所需要的细节上。快速通篇跳读,全文扫视,找到细节出处,待找到含细节句子时,放慢速度,仔细核对比较内容,直至找到答案。如第33小题根据第三段Make sure you wear jogging footwear even if you are jogging at home to avoid any stress on your feet.可知运动时要穿鞋以免脚受伤,故选B. 34小题根据本段Start by rotating your wrists, alternately rotate your feet,start rotating your shoulder和Now lift your left leg and rotate it clockwise等描述可知,旋转的顺序是手腕→脚→肩膀→腿,故选C。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

You may have heard of the book Moby Dick(《白鲸记》), written by the American author Herman Melville. You may also know that Moby Dick is considered one of the greatest novels ever written. However, it might surprise you to find out Herman Melville was not always a highly regarded author.

Melville’s first two novels, Typee and Omoo, were widely read and financially successfully. They were both exciting tales of adventures at sea and experiences with people in foreign lands. Melville became quite famous. However, upon the publication of his third book, Mardi, Melville’s popularity began to weaken. He was no longer interested in telling tales of pure adventure, and his writing took on a style that alienated(使疏远) the general reading public of his time.

Melville published Moby Dick in October of 1851. It was an original novel, combining aspects of sociology and philosophy, which confused readers by its complex symbolism. The book sold poorly.

Melville’s next book, Pierre, was almost completely disregarded by the public. Debt frustration and ill health finally forced Melville to take a low-paying job as a customs inspector. Eventually, Melville abandoned prose(散文) and began to write poetry.

The Civil War is the main subject of Melville’s poetry. He and his brother made a trip to the front line, and he published a book of poems, Battle-Pieces and Aspects of War, based on this experience.

Melville died in 1891 at the age of 72. At this point, his work had been completely forgotten by the public. His talent was to go unrecognized for the next thirty years. Then, in 1920s, his reputation began to improve as critics and readers rediscovered his work. Today Moby Dick is one of the best-known novels ever penned by an American author.

1.What were Melville’s first two novels mainly about?

A. His travel experience.

B. His successful communication skills.

C. Adventurous experiences in the front line.

D. Adventurous voyages and foreign experiences.

2.We can learn from the text that Moby Dick ________.

A. sold a little better than Pierre

B. was Melville’s favorite novel

C. was copied from other books

D. made Melville popular again

3.The text may be taken from ________.

A. a writing guide

B. a literary journal

C. a science magazine

D. a critical book on literature

4.What is the text mainly about?

A. The main works of Melville.

B. The skills in Melville’s writing.

C. The ups and downs of Melville.

D. The reason for Melville’s failure.

 

查看答案

It has always been thought that alcohol causes people to put on weight because it contains a lot of sugar, but new research suggests a glass a day cold form part of a diet. Looking at past studies they found that, while heavy drinkers do put on weight; those who drink in moderation can actually lose weight.

A spokesman for the research team at Navarro University in Spain says, “Light to moderate alcohol intake, especially of wine, may be more likely to protect against, rather than promote, weight gain.” The International Scientific Forum on Alcohol research reviewed the findings and agreed with most of the conclusions, particularly that data do not clearly indicate if moderate drinking increases weight.

Boston University’s Dr. Harvey Finkel found that the biologic mechanisms(生物学机制) relating alcohol to changes in body weight are not properly understood. His team pointed out the strong protective effects of moderate drinking on the risk of getting conditions like diabetes(糖尿病), which relate to increasing obesity. Some studies suggest that even very obese people may be at lower risk of diabetes if they are moderate drinkers.

The group says alcohol provides calories that are quickly absorbed into the body and are not stored in fat, and that this process could explain the differences in its effects from those of other foods. They agree that future research should be directed towards assessing the roles of different types of alcoholic drinks, taking into consideration drinking patterns and including the past tendency of participants to gain weight.

For now there is little evidence that consuming small to moderate amounts of alcohol on a regular basis increases one’s risk of becoming obese. What’s more, a study three years ago suggested that resveratrol, a compound present in grapes and red wine destroys fat cells.

1.The passage is mainly for those_________.

A. who produce wine

B. who have a drinking habit

C. who go on a diet

D. who are eager to lose weight

2.The underlined phrase“ in moderation” in the first paragraph means _________.

A. excitedlyB. carefullyC. frequentlyD. properly

3.What can we learn from the passage?

A. Current data clearly show that moderate drinking increases weight.

B. Resveratrol is proved to increase the risk of becoming fat.

C. The research found moderate drinking has a strong protective effect.

D. The specific roles of different types of alcoholic drinks are very clear.

4.What is most likely to be discussed in the paragraph that follows?

A. How to do some easy experiments.

B. How to reduce the calories contained in wine.

C. How to prove the finding mentioned above.

D. How to make wine in a healthy way.

 

查看答案

If you’re making the film with other people, organize your cast and crew effectively. Make sure everybody knows their roles and what day and times they’re needed.

Give people specific jobs so they can become experts in their field. For example, a sound recordist listens to the sound through headphones as it’s being recorded, and holds an extra microphone if needed.

A camera operator frames the picture(取景), sets focus, checks the light and records the action. The editor “cuts” the picture together after it’s shot.

A producer is the contact point for the film. He or she makes sure crew and cast are there on time, talks to the press and organizes the budget.

A director has to make sure their vision is communicated. To do this everyone needs to be clear about what the director expects from each scene and each shot.

You may also need a make-up-artist, a choreographer, a driver, etc. However, you can quite easily make your first film on your own. Make a schedule that says which shots are to be taken where and when (this is called a shooting schedule) and when you’ve completed a take, cross it off the list. Remember that you may want to shoot “out of sequence”, e.g. shoot the last scene first, and the first last. Similarly if the film begins and ends by a tree in the park, it may make sense to film both scenes while you’re there.

If you’re making animation (动画片), have a space that you can control. You may need extra lights and you may need to leave work in progress. Make sure people living with you are aware what’s happening. Animation needs a lot of undisturbed concentration and patience. Keep at it and it’ll pay off. Aardman and Disney both started off at home experimenting with clay, pens and a camera.

1.From the first two paragraphs we can learn that ________.

A. every crew member is an expert in his field

B. careful preparations and arrangements are quite necessary

C. both the cast and crew must arrive at the same time every day

D. every person should have his equipment while working together

2.A director knows the purpose of each step of the work, but ________.

A. he needn’t tell others about that

B. other members just follow his orders

C. he must have it known and well understood by others

D. others may have their own ideas and special ways of working

3.To shoot a film, a shooting schedule must be fixed first ________.

A. but it may be crossed off if unnecessary

B. but you needn’t work exactly on it

C. and each step must be carried out according to it

D. and no one can change it once it is settled

 

查看答案

假定你是李华。你的美国笔友Jack给你发来邮件,告诉你他参加美国中西部“汉语桥”比赛(U. S. Midwest Chinese Bridge Speech Contest) 获得了一等奖,希望你继续帮他学习中文。请你给他回复一封电子邮件。要点如下:

  1.祝贺他获奖;

  2.希望继续向他学习英语,你帮他学中文;

  3.祝愿他能来中国参加决赛。

  注意:

  1.词数100左右;

  2.可以适当增加细节,以使行文连贯。

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

________

 

查看答案

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

    增加:在缺词处加一个漏字符号(︿),并在其下面写出该加的词。

    删除:把多余的词用斜线(\)划掉。  

    修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

      2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。  

Stress is a state of being upset that happen when we are under pressure. We students have all experienced stress over problems in our daily life, test results, or too many homework. Since stress can make us sick, we have to learn what to deal with it. When you are stressful, don’t forget your hobbies. If you are fond music, just turn on the radio. Generally, people think TV may interfere with their children’s studies. However, if you worry about that your English and don’t know what to do, you can get help from English TV programs. It is also help to share your worries to your friends. They will surely give you some advices and help you out of trouble. As long as we treat stress proper, we can relax ourselves and keep away from its bad effects.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.