满分5 > 高中英语试题 >

Brenegan McNulty is a server at Yellowkn...

    Brenegan McNulty is a server at Yellowknife’ s Nova Hotel restaurant. She says that her weekend _______ has fallen into a wild and uncontrolled _______ since they were a little short-handed for the evening.

When a group of ten women entered the restaurant looking for a table, _______, McNulty was still ready to_______them with a smile.

As she _______the table, McNulty assumed that the women were _______a birthday since they had been passing around a _______ for all of them to sign.

To her _______, the woman finished _______ the card only to hand it over to her. Furthermore, she opened up the card and found that it ________ $ 1,100 in cash.

When McNulty asked them why they had surprised her with such a ________ gift, they simply said that they had selected her as a random ________ for a random restaurant.

“They wanted to do something ________ for someone who was working hard during the ________ season,” she recalled to CBC. “That’ s something you hear about ________ on The Ellen Show, you know, not here in Yellowknife. ”

Since McNulty works two jobs to ________ her one-year-old son, she says the ________ is a much- appreciated financial aid she has received ________for the New Year.

“It could ________ a new stroller (婴儿手推车) for him, food, or saving for rent for my own place in the New Year,” McNulty told the reporter. “ ________ working seven days a week, going to work and having something great like this happen makes it all worth it. I felt like I won some sort of lottery. I don’t know how I got so lucky.

1.A.relaxation B.schedule C.shift D.entertainment

2.A.atmosphere B.situation C.condition D.operation

3.A.besides B.moreover C.therefore D.however

4.A.serve B.question C.mention D.introduce

5.A.removed B.laid C.reserved D.decorated

6.A.celebrating B.cancelling C.inquiring D.remembering

7.A.cash B.bill C.card D.menu

8.A.joy B.sorrow C.puzzle D.shock

9.A.discussing B.repairing C.sharing D.signing

10.A.contained B.lost C.borrowed D.cost

11.A.small B.generous C.smart D.convenient

12.A.customer B.reporter C.server D.stranger

13.A.humble B.mysterious C.honest D.nice

14.A.holiday B.tourist C.fashion D.harvest

15.A.discussing B.reciting C.happening D.polishing

16.A.order B.support C.teach D.motivate

17.A.gift B.woman C.restaurant D.story

18.A.unwillingly B.unexpectedly C.unfortunately D.unconsciously

19.A.make up B.tend to C.go towards D.leave behind

20.A.Without B.Except C.Upon D.Despite

 

1.C 2.B 3.D 4.A 5.B 6.A 7.C 8.D 9.D 10.A 11.B 12.C 13.D 14.A 15.C 16.B 17.A 18.B 19.C 20.D 【解析】 这是一篇记叙文。主要记叙了餐厅服务员Brenegan McNulty在周末上班时收...
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    With the news filled with frightening reports about a new coronavirus (冠状病毒),COVID-19, it's easy to feel anxious. However, you don't need to worry, especially when you're following professional guidelines for protecting yourself1.

Get your information from trustworthy sources (来源).2., and some of them may contain inaccurate or outdated information. To make sure that you're getting accurate and reasonable information, stick to sources like the Centers for Disease Control and Prevention and the World Health Organization.

3.. While it's good to stay informed, constantly reading or watching news updates can quickly make you bothered. Instead, set a specific time to check for updates so you're not thinking about the virus all day. Don't visit news sites or turn on the news outside of the time, and avoid social media if you're reading too many updates there.

Focus on the fact that most people recover. Reports about the new coronavirus likely sound very scary, so it's understandable that you'd be afraid. 4.Besides, most people who get very sick will get better after receiving treatment and recover at last.

Share helpful information with friends and family. You can help yourself and others feel calmer about the coronavirus outbreak by sharing any helpful information you find. 5., post a link on social media or email it to any friends or family members who are worried about the virus.

A.Limit how often you check for news updates.

B.Meanwhile, your anxiety about the outbreak disappears.

C.And there are things you can do to put your fears at ease.

D.Stop keeping yourself informed of the online news updates.

E.You're probably reading lots of reports about the coronavirus.

F.If you see a useful update on the new coronavirus from a reputable news source.

G.However, most cases are mild and most of the people can recover after some time.

 

查看答案

    Every year, little black-and-white birds called pied flycatchers(斑姬鹟) travel from sub-Saharan Africa to northern Europe to feast on caterpillars (毛毛虫), claim a nest, and have babies. And they fly back a few months later. But recently, some flycatchers have arrived only to find their nesting sites occupied by great tits (大山雀). And those birds don’t just chase flycatchers away—they attack them, kill them, and eat their brains.

Great tits live in European forests all year round. Flycatchers are regular vacationers. Since the 1980s,  flycatchers’ reproductive season has been inching up earlier in the month of April. Warm spring temperatures have caused caterpillar populations to boom. To adapt to that, flycatchers arrive a bit earlier, too. That won’t be too big a problem. But now, tits delay their breeding period a bit in April, so they overlap with the flycatchers, and violence begins.

Moreover, there’s limited nesting space in many of these birds’ favorite foreststhe trees can be quite young and have very few tree holes where birds can nest. Volunteers and academics have placed nestboxes to help. But with climate change, birds’ breeding schedules getting closer, there aren’t enough nestboxes to go around. Unfriendly hosts—the tits, eat their brains.

“Great tits are superior competitors when it comes down to a fight, ” said Jelmer Samplonius, lead author of a study. “People see it as a cute garden bird, but some of them have a real anger management problem. ” Luckily, the murdered birds were often surplus males that arrive late. The deaths haven’t had a big impact on the population because those late males probably won’t have had babies anyway. But there’s always the chance that it could get worse.

“Whatever the flycatcher population’s future may hold, ” Samplonius said, “this is a good example of why it’s essential to study how climate change can shift animals’ schedules, often with deadly consequences. Understanding different responses to changing environments will be an important part of species assessments in coming years.”

1.What has happened to pied flycatchers recently?

A.They couldn’t get enough food.

B.Their nesting sites were destroyed.

C.Their babies have become less likely to survive.

D.Their lives have been threatened by another kind of birds.

2.Which is one of the causes of the violence between pied flycatchers and great tits?

A.The change in migration of flycatchers. B.The delay of flycatchers’ reproductive season,

C.The reduction of both birds’ favorite forests. D.The two birds’ sharing the same food.

3.Which can best describe great tits?

A.Ugly. B.Smart. C.Aggressive. D.Lazy.

4.What can be the best title for the text?

A.A terrible bird murder B.Birds’ struggle to hunt

C.Birds’ influence on climate change D.The future of mixed species communities

 

查看答案

    Gretchen Altman is smiling, leaning back casually, a cup of coffee in hand — Hills Bros. Coffee, to be precise. It looks like a casual shot, but if you hit like, leave a comment, and tag a friend, you can get three different cups of coffee, for free.

Altman is part of a growing trend of "micro-influencers". She has a small following — around 6,000 on Instagram (社交平台).Her going rate is $300 to $800 to promote something. She does some posts in exchange for free goods, as long as it's stuff she believes in.

As a micro-influencer she has a much closer relationship with her followers than a big social media star. "I'm just living a normal life and people relate to that," she says. "They just feel like I'm a friend of theirs."

But it worries consumer rights groups. Several recent studies have found that young audiences are largely unable to understand when something is sponsored content.

In some cases, it's clear. When a big star takes to a social media to advertise Coca-Cola, for example, the assumption is that he or she's probably getting paid to do so. And the posts are clearly labeled as ads, with the caption "advertisement" or "sponsored content".

But what happens when an everyday person with just a couple thousand followers takes to social media to extol(颂扬)the virtues of a product? The motivations are not so clear-cut. The problem with these social media posts is that you don't know whether it's an ad or not.

Altman is diligent about using those hashtags(标签).She loves what she does and sees it as a business, but she doesn't necessarily want to be a social media celebrity.

"With social media being so integrated into our everyday lives, we have this unique opportunity that I don't think anyone has ever had before where we can each be our own brand," Altman says.

1.What does a micro-influencer do according to the passage?

A.Offer enough likes. B.Recommend some comments.

C.Post to increase sales. D.Create advertisements.

2.What makes consumer rights groups feel worried?

A.Ads with caption on posts. B.The unclear motivations of the posts.

C.Sponsored ads content. D.The increasingly growing number of audiences

3.How does Gretchen Altman feel about being a micro-influencer?

A.Pleased B.Upset.

C.Ambitious. D.Disappointed.

4.Which of the following can be the best title?

A.We Can Each Be Our Own Top Brand

B.To be a Micro-influencer or to be a Big Star

C.Hills Bros. Coffee, Your Coffee

D.Instagram Advertising: Do You Know It, When You See It

 

查看答案

    On a recent Wednesday morning, I woke up like a little kid on Christmas morning, filled with joy and excitement for the day ahead. The reason why I was so happy was that my 15-year-old daughter was coming home from overnight camp that day after being gone for four weeks.

That afternoon, as I watched her drop off the bus and run into my armsmy emotions took over and I started crying. As we hugged each other, I thought, “I'm never sending her back there again. This is just too much.” But who am I kidding? Not only is she planning on going back next year, she wants to go for eight weeks.

Sending my kid to a Wisconsin town five hours away and having no communication with her other than a few handwritten letters (no cell phones are allowed at camp) still freaks me out. But I have to say overnight camp was one of the best parenting decisions I’ve ever made.

It all started when my daughter was in middle school and going through the typical social problem that comes up around that age. She would come home crying so often because she felt constantly left out. Concerned about her unhappiness and lack of self-confidence, I felt like I had to do something. One day, it hit me: Overnight camp.

That first year we put her on the bus was terrifying. With her cell phone in a desk drawer at home, we said goodbye knowing we would have to wonder for 28 days how she really was.

Would she miss us so much that she'd cry every night? Would she be frightened? Would the girls be mean to her? We really had no idea what to expect, but we knew that if something was really wrong, we'd get a call. It turned out that that never happened, and the letters we got from her all shined with positivity. The changes I saw in my daughter’ s personal growth were immeasurable.

1.What does the underlined part “freaks me out" in Paragraph 3 mean?

A.cheers me up. B.gets me angry.

C.tires me out. D.makes me nervous.

2.What can we infer from Paragraph 4?

A.Parents were all concerned about their children.

B.The author's daughter had a tough time at school.

C.Overnight camp was really of great value for her daughter.

D.The author sent her daughter to overnight camp for compromise.

3.What does the author's daughter think of overnight camp?

A.It has ruined her life. B.It puts her in low spirits.

C.It has benefited her a lot. D.It leaves her with little personal time.

4.What is the theme of the text?

A.To recommend overnight camp. B.To share a story of the author.

C.To show the importance of education. D.To demonstrate her love for her daughter.

 

查看答案

Great Activities for Nature Lovers

Hiking

One of the easiest and most accessible ways to get close to nature is by setting out on a good old fashioned hike. Hiking generally doesn’t require any fancy equipment or special skills, just a piece of map and a thirst for adventure. This activity can be as relaxing as you make it.

Backcountry Camping

Why limit yourself to just a day hike when you can have a full weekend (or longer) adventure? Backcountry camping involves packing your tent, sleeping gear, food, and water on your back to set up camp in a remote location. If you’re an experienced hiker and camper, this is an excellent way to test your survival skills and explore the wilderness.

Mountain and Road Biking

Unlike long hikes through the woods, biking allows you to cover more ground and travel farther in nature. Mountain biking typically involves riding up and down steep slopes, between trees, and over rocks. If this sounds too intense or your tires aren’t suited for rugged terrain, consider taking a road bike on paved trails through forest preserves or along country roads.

Gardening

Contrary to popular belief, you don’t have to travel beyond your own backyard to experience the beauty of nature every day. If your personality is less adventurous or your mobility restricted, consider planting a garden to grow your own vegetables, fruits, herbs, or flowers. There’s something truly satisfying about mixing up a salad with fresh ingredients you grew yourself. One of the best parts about spending time in nature is that it doesn’t have to break your budget and anyone can do it.

1.What does hiking need for hikers?

A.A world map. B.A strong desire.

C.Practical skills. D.Necessary equipment.

2.Where will you go to show your survival potential in the wild?

A.To a backyard. B.To a forest.

C.To a mountain. D.To a distant place.

3.Which of the following can take you to travel farthest?

A.Hiking B.Backcountry Camping

C.Gardening. D.Mountain and Road Biking

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.