满分5 > 初中英语试题【答案带解析】

A)请先阅读下面短文,掌握其大意,然后从各小题所给的A、B、C、D四个选项中选出...

A)请先阅读下面短文,掌握其大意,然后从各小题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入相应空白处的最佳选项,并将其填到答题卷的相应位置。(每小题1分共15分)

   These days , more and more Chinese teenagers find_____ more difficult to live without their parents. They don’t know how to do_____ because their parents do almost everything for them at home. This is a big problem.

   Alice is a 14-year-old girl. One day her parents went out for work, so she had to stay at home ___ . At first she thought she would be happy ____ her parents were not in. She could do ___ she liked to do. But it was six o’clock in the afternoon, she felt____. “ Oh, it’s time ___ dinner. Where can I get my food?” she said to ___. Later she found some food in the fridge, but she____ know how to cook. At that moment, she missed her____ very much. At last she could only go to the supermarket and ___ some food to eat.

   Many teenagers are ___ as Alice. So I think they should learn some normal life____, like cooking, cleaning up their rooms or taking ____ care of themselves. Do you____ me?

1.A. it    B. them    C. that    D. they

2.

A. their homework    B. some shopping

C. the business    D. housework

3.A. alone    B. lonely    C. happily    D. sadly

4.A. so    B. because    C. but    D. until

5.A. how    B. what    C. where    D. when

6.A. hungry    B. tired    C. excited    D. bored

7.A. having    B. have    C. to have    D. had

8.A. her    B. herself    C. she    D. himself

9.A. couldn’t    B. didn’t    C. might not    D. wouldn’t

10.A. cousin    B. aunt    C. brother    D. parents

11.A. made    B. bought    C. gave    D. saw

12.A. the same    B. difficult    C. different    D. similar

13.A. chores    B. stress    C. skills    D. interests

14.A. good    B. well    C. quickly    D. slowly

15.A. think    B. disagree    C. agree    D. agree with

 

1.A 2.D 3.A 4.B 5.B 6.A 7.C 8.B 9.B 10.D 11.B 12.A 13.C 14.A 15.D 【解析】这篇短文给我们介绍了目前的一种社会想象,很多青少年在家都很依赖父母,所以他们都不会做家务,离开了父母他们就什么也做不成了。短文还给我们举了Alice的例子。 1.句...
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Because of the bad weather, we had to ____ climbing the mountain.

A. give up    B. look up    C. fix up    D. put up

 

查看答案

–Allen, why do you like MP5 players so much?

           - Mom, they are very smaller ______ I can carry them easily.

A. although    B. unless    C. as soon as    D. so that

 

查看答案

— Oh, my god! What should I do?

— What’s up?

-- I suddenly ___my homework is still at home. I have to go back quickly for it.

A. hope    B. lose    C. realize    D. offer

 

查看答案

-Dick, ____ I use your dictionary?

-Yes, sure.  _____ you please give it to David after you use it?

-No problem.

A. can, Could    B. may, Might

C. will, Need    D. shall, Should

 

查看答案

When my son ____ home yesterday evening, I _____computer games.

A. get, play    B. gets, played

C. got, was playing    D. got to , was playing

 

查看答案
试题属性
Copyright @ 2008-2013 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.答案无忧