满分5 > 初中英语试题 >

Environment California tries to protect ...

Environment California tries to protect the places we live advance(促进推动) the environmental values we share and do good things for our environment.

Environment California is a statewide citizen-based environmental organization. We believe there's something special about California -something worth protecting for the future generations. Whether it's our Pacific coastline or our 278 state parks California's natural wonders make our life colorful in different ways.

Protecting our environment requires independent research powerful advocacy (提倡) and action. That's the idea behind Environment California. Together with thousands of supporters we take the kind of action that is good for our environment.源Z。xx。k.Com]

Funded by supporters like you we research the challenges that California's environment is facing and educate the public about what's in danger. Through our research reports interviews with reporters letters to the editors blogs and more we raise people's awareness of environmental issues and offer good solutions.

When decisions are being made about California's environment our elected officials hear plenty from the oil companies developers and other powerful groups. We make the case for our environment and help people like you make your voices heard through emails letters phone calls and more all passed to the right people.

1.Which of the following things did NOT Environment California do?

A. Do good things for our environment.

B. Protect people in the city.

C. Advance the environmental values.

D. Protect the places we live.

2.What is Environment California?

A. An environmental university.

B. An environmental organization.

C. An activity to protect the environment.

D. An environmental company.

3.Through what do they provide good ways for people?

A. Blogs.      B. Phone calls.

C. Emails.     D. Books.

4.What does the last paragraph talk about?

A. How to protect the environment.

B. What Environment California is.

C. How to become a supporter.

D. How Environment California makes decisions.

5.Why did the writer write this passage?

A. To tell us why people should join Environment California.

B. To introduce Environment California.

C. To show the environmental reports.

D. To talk about ways to protect the environment

 

1.B 2.B 3.A 4.D 5.B 【解析】 试题分析:短文大意:加州环境是一个环保组织。它保护人们赖以生存的地方,推进提高环境价值观,环境保护做出有益的事情。保护环境,需要独立的研究,有力的宣传和行动。通过研究报告,记者采访,写信给编辑,写博客等等,提高人民对环境问题的认识,提供良好的解决方案。 1.B细节理解题。根据短文开头的句子“Environment California tries to protect the places we live, advance(促进;推动) the environmental values we share and do good things for our environment.”可知,加州环境保护组织保护我们赖以生存的地方,推进我们分享的环境价值观,为我们的环境做好事。故B答案不是这个组织所为。 2.B 细节理解题。根据短文中的句子“Environment California is a statewide, citizen-based environmental organization.”可知,加州环境是一个环保组织。答案为B。 3.A细节理解题。根据短文中的句子“Through our research reports, interviews with reporters, letters to the editors, blogs and more, we raise people's awareness of environmental issues and offer good solutions.” 通过我们的研究报告,记者采访,写信给编辑,写博客等等,我们提高人民对环境问题的认识,提供良好的解决方案。故答案为A。 4.D细节理解题。根据短文中的句子“When decisions are being made about California's environment, We make the case for our environment and help people like you make your voices heard through emails, letters, phone calls and more, all passed to the right people.”可知,最后一段交代了加州环保组织是如何做出决定的,答案为D。 5.B主旨大意题。短文主要介绍了加州环保组织的性质,作用,运作方式等。故答案为B。 考点:环保类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Don't wash your hair every day. Here's why

It will be easier to style. If you've ever washed your hair just before going to the salon to get another better look you will be told by the stylist freshly washed and dried hair isn't as easy to work with as hair that was washed a day or two ago.

Your color will last longer. If you color your hair washing daily can dull your color and lead to more trips to the salon. Keep your hair looking bright by only washing every other day. When you wash your hair do so with a shampoo so that you can make sure the color doesn't lose.

It will be healthier. The more you wash your hair the more you're removing your hair's natural oil. That's right - too much time with the shampoo can really mean your hair become less soft and shining. Over-washing can dry hair out which isn't a good idea. Keep your hair healthy by avoiding washing your hair every day.

Washing and drying take a lot of time for those of us with long hair. By cutting back on styling time you will have more time to get ready sleep or even fit in a quick jog or trip to the gym.

1.Before going to the salon to style your hair you'd better ________.

A. wash your hai

B. not wash your hair immediately

C. get a better look

D. have a talk with a stylist

2.What does the underlined word "dull" most probably mean?

A. make ... sharper        B. make ... slower

C. make ... less clear     D. make ... less bright

3.Over-washing can ________

A. give you a best look

B. make your hair dried out

C. get your hair to be healthier

D. increase more natural oils of hairs

4.In the writer's opinion washing hair daily is ________.

A. a waste of time

B. necessary and important

C. a good way of saving time

D. like a quick jog or trip to the gym

5.The passage is mainly talking about ________.

A. not washing your hair every day

B. how to get a fine hairstyle

C. how to do hair care every day

D. some correct ways of washing your hair

 

查看答案

Jack was a skilled artist with a wife and two sons. One night his elder son had a stomachache(肚子疼) . Thinking it was only some common intestinal(肠的) disorders neither Jack nor his wife took it seriously. But the boy died suddenly that night.

Knowing the death could have been avoided if he had only realized the seriousness of the situation Jack always felt guilty. His wife left him a short time later leaving him alone with his six-year-old younger son. The hurt and pain of the two situations were more than that Jack could stand so he turned to alcohol (酒) for help. Later Jack began to lose everything he had --- his land house etc. Finally Jack died alone in a small bar. Hearing of Jack's death I thought "What a totally wasted life! What a complete failure!”

As time went by I knew Jack's younger son who grew into an adult Ernie. He is one of the kindest and most loving men I have ever known. I saw the love between Ernie and his children thinking that kindness and caring had to come from somewhere. One day I asked him what his father had done so that he became such a special person. Ernie said quietly "As a child until I left home at 18 Jack came into my room every night gave me a kiss and said 'love you son'."

1.Why did the elder son die?

A. Because the elder son didn't want to go to the hospital.

B. Because Jack and his wife did not take it seriously.

C. Because the hospital was very far from their home.

D. Because Jack was not at home that time.

2.What made Jack turn to alcohol for help?

A. The loss of his son.

B. His wife left him later.

C. He lost everything.

D. The loss of his son and his wife.

3.Which of the following is TRUE?

A. The death of his son was not the duty of Jack's wife.

B. Later his wife left with his younger son.

C. Jack died alone in a small bar.

D. Jack didn't love his younger son.

4.What made Ernie a loving man?

A. His school teaching.

B. The author's help.

C. The love from his father.

D. His mother's love.

5.What is the best title for the passage?

A. Love you son.          B. A wasted life.

C. A father and his son.    D. A failed father.

 

查看答案

完形填空

阅读下面短文,从短文后所给的A、B、C三个选项中选出能填入相应空白处的最佳选项。

Nasreddin was a poor man so he tried to grow __________ he could in his own garden so that he would not have to buy so many in the market.

One evening he heard a noise in his garden and looked out of the window. A white ox had got into the garden and ___________ his vegetables. Nasreddin at once took his stick ran out and chased the ox but he was too old to catch it. When he got back to his garden he found that the ox had ruined most of his precious vegetables.

___________ while he ____________ in the street near his house he saw a cart with two white oxen which looked very much like the one ____________ had eaten his vegetables. He was carrying his stick with him ___________ he at once began to beat the two oxen with it. As neither of them looked more like the ox that had eaten his vegetables than the other he beat both of them equally hard.

The owner of the ox and cart was drinking coffee in a ___________ coffee-house. When he saw __________ Nasreddin was doing ____________ his animals he ran out and shouted “What are you doing? What have those poor animals done to you for you to beat them like that?”

“You keep out this!” Nasreddin shouted back “This is a matter between me and one of these two oxen. He knows very well ___________ I am beating him!”

1.A. so many vegetables B. as many as vegetables   C. as many vegetables as

2.A. was eating        B. ate                     C. would eat

3.A. Last day           B. Next morning            C. The next morning

4.A. walks            B. waked                  C. was walking

5.A. who                B. that                  C. whose

6.A. so                 B. and                     C. but

7.A. beside           B. nearby                 C. near

8.A. that             B. which                  C. what

9.A. for              B. to                      C. with

10.A. when              B. why                    C. because

 

查看答案

语法填空。

阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个恰当的词或使用括号中词语的正确形式填空。

2015 is “a year of books” for Face book founder and CEO Mark Zuckerberg. He promised __1.__ he would read a book every two weeks in the new year. He has __2.____(invitation) people around the world to join him.

Mark is __3.______(know) for his unusual New Year’s resolution. Two years ago he challenged _4.______(he) to meet a new person a day. Last year he tried to write a thank-you note every day. Not ___5.______(surprise) he has already set up a Facebook page  “A year of books” for people ___6.________(discussion) books. In the first 24 hours over 62000 people visited the page.

He planned to choose books about __7._______(difference) topics and cultures. The Bible and Quran have been popular ____8._______(suggest). However Mark has chosen The End of Power as ___9.____ first book on his Facebook page. Published in March 2013 The End of Power has 300 pages and talks ___10._____ the changing nature of leadership.

 

查看答案

The teacher asked us _________.

A. what we were interested in

B. where we are going to have our lunch

C. when did we finish homework

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.