满分5 > 初中英语试题 >

四则广告 J﹠M Music Store ●Rock ,pop and coun...

四则广告

J﹠M Music Store

Rock ,pop and country music

●Buy CDs new or used

●Listen before you buy

●Guitar lessons offered

Peth Market

Fresh fruit and vegetables

Open Friday to Sunday mornings

Free ice cream for children under 12

Times Coffee Shop

The best coffee in town

Sandwiches ,cakes ,pies

Open 10:00 a.m ---11:00p.m.daily

Jazz music :Wednesday to Sunday

Macon’s B ﹠B

Feel like home when you’re away from home

We have different kinds of rooms

Delicious homemade breakfast

 

1.You can _____ at J﹠M Music Store .

A. receive guitar lessons

B. borrow new or used CD.

C. learn pop music history

D. buy all kinds of music books

2.You can go to Times Coffee Shop to have coffee and pies at ______

A.8:30a.m   B. 9:30a.m     C.10:30p.m   D.11:30p.m

3.If your friend is coming for a visit ,where will he stay for a night?

A. In J﹠M Music Store       B. In Peth Market

C. At Times Coffee Shop      D. At Macon’s B ﹠B

4.Which of the following is TRUE according to the passage?

A. There is no breakfast at Macon’s B ﹠B.

B.You can’t listen to the CD before you buy it.

C.Times Coffee Shop offers Jazz music every day.

D. Kids under 12can get free ice cream in Peth Market.

5.Where is the passage probably from?

A. A dictionary    B.A newspaper

C. A story book    D. A science report

 

1.A 2.C 3.D 4.D 5.B 【解析】 试题分析:这篇短文介绍了四个广告。J&M音乐商店;Peth超市;时代咖啡馆;Macon旅馆。文章介绍了这四个商店的主要经营项目,开放时间等。 1.A细节理解题。根据第一个表格最后一句Guitar lessons offered“可以学到吉他课”可知答案为A。 2.C细节理解题。根据第三个表格第三句话Open 10:00a.m. —11:00 p.m. daily.“营业时间为10点到晚11点”所以在下午10::30可以得到服务,其他时间都不能。故选C。 3.D细节理解题。根据第四个表格中的句子Feel like home when you're away from.“感觉像在家一样”。We have different kinds of rooms.“我们有各种型号的房间”。Delicious homemade breakfast“提供美味的家庭式的早餐”。可知Macon's B&B为一家旅店,故选D。 4.D细节理解题。根据第二个表格第三句话Free ice cream for children under 12.“12岁以下儿童可以得到免费的冰激凌”可知答案为D。 5.B推理判断题。四个表格内容均为广告,最有可能出现在报纸上。故选B。 考点:广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

完形填空

Some young people are worrying about acnes(青春痘) on their faces, and some are worrying about their figures(身材). Do you know  ____ on earth(到底,究竟) the secret of beauty is? Think of smile and health, and then you may find the____  .

Maybe you are not ____ with your big nose, your small _____ or your weight(体重). Don’t waste energy and feelings on  the way you look . In fact, when you become an ____ and look at pictures of your past time, you’ll find how cute you are.

____ is the best way to make you beautiful. When people are happy, they look nice. When people smile or laugh from the ____   of their hearts(心脏), they look very beautiful.

Don’t worry about your weight too much. Don’t ____  food for it. No one lives____  health. So you need to eat healthy food and do enough exercise.

When you accept(接受) what you have ____ and enjoy them, you will really become pretty “inside and out”.

1.A. how                 B. what        C. where        D. which

2.A. question              B. problem        C. reason      D. answer

3.A. satisfied (满意的)  B. strict        C. popular       D. angry

4.A. skirt                 B. dress        C. book          D. eyes

5.A. adult(成年人)       B. parent        C. doctor       D. engineer

6.A. Beauty              B. Health        C. Wealth       D. Happiness

7.A. bottom(底部,深处) B. top           C. foot         D. head

8.A. receive              B. accept (接受)C. refuse(拒绝)  D. get

9.A. on                  B. for            C. without       D. with

10.A. used               B. got           C. done          D. owned

 

查看答案

-Mum, I was the first to reach the top of the mountain.

---Good job,Charlie.I`m ________of you.

A. tired      B. proud      C. excited     D. pride

 

查看答案

It's _____ book that I keep ____ it in my free time.

A. so an interesting, read

B. such an interesting; to read

C. such an interesting; reading

D. so an interesting , reading

 

查看答案

My life ______ a lot in the last few years.

A. changed        B. has changed

C. is changing     D. changes

 

查看答案

He remembered the passages ____ connecting the words _____ the pictures.

A. by, with    B. by, in   C. with, with    D. to, by

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.