满分5 > 初中英语试题 >

A Telephone Message From: Ren Xue To: Y...

 

A Telephone Message

From: Ren Xue  To: Yu Wei

Date: May 23    Time:16:00

Message: She says that you must put on your sports shoes, your hat and sunglasses, bring some food and drinks, and ride a bike to meet her at the school gate at 8:00 tomorrow.

Tel: 84676352.  Taken by. Mother

Found

May 16, 2010

An MP5 was found in the library on the morning of May 16th. Will the owner please call at 87058344 or come to Class 1, Grade 9 to get it?

Lin Xiang

Sunshine Club

FOR YOUNG PEOPLE

FROM 12 TO18 YEARS OLD

Every Saturday 6:00 pm—9:30 pm

London Street 28

87539682/87539683

Just 5 yuan a time

Games, music, dancing and lost more

1.Yu Wei will meet Ren Xue at the school gate          .

A. at 8:00, on May 23      B. at 8:00, on May 24

C. at 16:00, on May 23      D. at 16:00, on May 24

2.Tomorrow Yu Wei and Ren Xue will probably          .

A. go hiking              B. go to a party

C. go to the movies         D. join the Sunshine Club

3.Which number can Maria call at if her MP5 is lost?

A. 84676352      B. 87539683.

C. 87539682.      D. 87058344.

4.Which of the following people is allowed to join the club?

A. A 10-year-old kid.

B. A 14-year-old boy.

C. A 19-year-old student.

D. A 30-year-old parent.

5.We can know that the club

A. is on Land Street

B. costs 35 yuan a week

C. opens once a week

D. is open for four hours a week

 

1.B 2.A 3.D 4.B 5.C 【解析】 试题分析:文章讲述的是三则广告,电话记录,失物招领和阳光俱乐部。 1.1】B细节理解题。根据电话记录中的日期May 23和信息中的at 8:00 tomorrow可知。故选B。 2.2】A细节理解题。根据电话记录中需穿和带的东西可推断。可知答案为A。 3.3】D 细节理解题。在Found中有明确的电话号码。可知答案为D。 4.4】B细节理解题。在Sunshine Club中有明确的年龄要求FROM 12 TO 18 YEARS OLD。故答案为B。 5.C细节理解题。根据Sunshine Club中Every Saturday 6:30pm—9:30pm。故答案为C。 考点:考查广告布告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

“Make-A-Wish” is one of the worlds most famous charities (慈善机构) . It makes wishes(愿望) come true for children who is badly ill. It gives them hope and joy and helps them forget about their health problems and have fun.

It all started in 1980 in Phoenix, Arizona. Christopher was a 7-year-old boy who was very sick .He always dreamed of becoming a police officer. Tommy Austin and Ron Cox, two police officers , made his wish come true .They gave Christopher a tour of the city in a police helicopter(直升飞机) and made a real police uniform(制服) for him.

There are four kinds of wishes children usually have:

I wish to go. Children usually want to travel or go to a concert, a game or a park.

I wish to meet. Children sometimes want to meet their favorite actors, singers or players.

I wish to be. Some children wish to become actors, singers or police officers.

I wish to have. They often want to have a computer, a game, a bike or many other things.

Lets hope more wishes will come true in the future. People who work in the charity always try for the best .Almost 25,000 volunteers(志愿者) help, work or give money. Will you be one of them?

1.“Make-A-Wish” is a charity to help __________________.

A. sick children            B. serious officers

C. famous actors (演员)      D. popular singers

2.What did the two police officers do for Christopher?

A. They give him a computer.

B. They give him a tour of the city.

C. They took him to a concert.

D. They took him to the hospital.

3.Which kind of wishes does Christopher have?

A.I wish to go         B.I wish to meet

C.I wish to be         D.I wish to have

4.The purpose of the last paragraph is to ______.

A. explain (解释) what Make-A-Wish is

B. encourage (鼓励) more people to join the charity

C. tell us how Christopher’s wish came true

D. introduce (介绍) different kinds of childrens wishes

5.Which of the following is TRUE according to the passage?

A. Sick children just wish to get well.

B. Christopher and Tommy are two officers.

C.A few people are working for ‘‘Make-A-Wish’’.

D. Make-A-Wish has a history of over 30 years.

 

查看答案

It was the Greek shopkeeper who taught me about the power of being kind.

In 2008, I left Spain to study alone in London. My parents had to bring up(养育) my three younger sisters and two younger brothers, so I found three part-time jobs to pay for my studies. I worked early mornings and late nights, so I was tired, really tired, all the time.

Unluckily, I got a cold and had a very high fever. Because I was new in London, I had no friends. Besides, I was too shy to talk with others and ask others for help. After sleeping on the bed for two days, I went out to get some food. Usually, I went to the supermarket, but this time I went into the Greek shop, a small corner shop, because it was closer.

I picked up some food and gave it to the shopkeeper, who asked me, ‘You look terrible, my boy! You are not feeling well, right?’

I said YES in a low voice.

She pointed at the salami (腊肠) and bread I was buying and offered, ‘I can make you a sandwich, so you don’t have to do it yourself.’

I nodded without saying a word.

So, she made the sandwich and asked me to wait a moment. She went into the back room and came again with a bowl of hot soup.

‘It will warm you up,’ she said with a friendly smile.

What really warmed me up was not the soup. It was her smile that told me she cared me. Her kindness(善良) made me think of my mother.

I was quite shy, but from that day on, I did not let shyness stop me from talking with and being kind to others. Now I work in a children’s hospital in Africa. I love my work and people around me. I always bring my smile and kindness to them.

1.When did the writer leave for London?

A. In 2003.   B. In 2009.

C. In 2008.   D. 10 years ago.

2.What can we learn about the writer and his family?

A. His parents could not pay for his studies.

B. There are five kids in his family.

C. The writer is the youngest child in the family.

D. In 2008 the writer left London to study in Spain.

3.What happened to the writer?

A. He lost his part-time jobs.

B. He had a talk with his friends.

C. He got a cold and had a very high fever

D. He was not popular at his school.

4. What did not the shopkeeper do for the writer?

A. She made the sandwich.

B. She cooked a bowl of hot soup.

C. She made some bread.

D. She sold him some salami.

5.Which of the following words can’t describe(描述) the Greek shopkeeper?

A. Friendly.   B. Shy.   C. Nice.   D. Kind.

 

查看答案

完形填空

There is good news for the children in the countryside. We may still remember the girl ______ big eyes. Her big eyes are  _______ us her dream: I wish to  _______! In China, there are still  _______girls and boys like her. They want to go to school, but their _______are too poor. If the family has two or three children, it is harder to ______ for all the children. So the parents often ask  the ______  to stay at home, and the boys to go to school.

Now they needn't _____ the money. From 2006 on, children can go to school for free in some poor places. They don't have to pay for books and other things. Some of them can even get money from the government to make their life  ______. Soon, all the children in the countryside    can go to school for free. All the families are very happy with the news. It is  _____ great.

1.A. with          B. on           C. to             D. in

2.A. saying        B. telling      C. speaking      D. talking

3.A. go to work     B. go to bed     C. go to school   D. go home

4.A. a lot          B. lot of        C. a lot of      D. much

5.A. schools        B. cities        C. houses         D. families

6.A. pay           B. take        C. buy            D. lend

7.A. teachers       B. girls         C. boys           D. children

8.A. look up        B. turn on     C. worry about   D. be afraid of

9.A. better         B. shorter       C. longer         D. harder

10.A. not           B. never        C. really        D. such

 

查看答案

We hope ___________ tomorrow.

A.  you to come.   B. you come

C. you will come   D. you came

 

查看答案

There_____ two football matches in the sports centre next week. —Great!

A. is going to have     B. will have

C. is going to be       D. are going to be

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.