满分5 > 初中英语试题 >

Answer the questions (根据短文内容回答下列问题) Mall...

Answer the questions (根据短文内容回答下列问题)

Malls are popular places for Americans to go. Some people spend so much time at malls that they are called mall rats.

People like malls for many reasons. They don’t feel any danger around them because malls have police stations or private security guards. Parking is usually free, and the weather inside is always fine. The newest malls have beautiful rest area with waterfalls and large green trees.

The largest mall in the United States is the Mall of America in Minnesota. It covers 4.2 million square feet. It has 350 stores, eight night clubs, and a seven-acre park! There are parking spaces for 12,750 cars. About 750,000 people shop every week.

The first indoor mall in the United States was built in 1965 in Edina, Minnesota. People loved doing all their shopping in one place. More malls were built all over the country. Now, malls are like town centers where people come to do many things. They shop, of course. They also eat in food houses that have food from all over the world. They see movies at theatres. Some people even get their daily exercise by doing the new sport mall walking. Others go to malls to meet friends. In some malls, people can see a doctor or a dentist and even attend church. In other words, people can do just everything in malls. Now residents can actually live in their favorite shopping centre.

1.Why are some people in America called mall rats?

_________________________________________________________.

2.What is the purpose of having police stations inside the malls?

_________________________________________________________.

3.Do people need to pay for parking in malls?

_________________________________________________________.

4.When and where was the first indoor mall set up in the United States?

_________________________________________________________.

5.Why were more malls built all over the country?

_________________________________________________________.

6. Do you prefer to have a one-day trip to such malls? Please give your reason.

_________________________________________________________.

 

1.Because they spend so much time at malls. 2.(In order) to keep customers safe. 3.No, they don’t. 4.In 1965 in Edina. / In Edina in 1965. 5.Because people loved doing all their shopping in one place. 6.Yes. Because it’s convenient to do shopping in one place. (Any reasonable answers are acceptable) 【解析】 试题分析:购物广场是美国人常去的地方。有些人成天泡在购物广场里,被称为“贸鼠”。人们热衷于购物广场的原因有很多。购物广场里有警察局,这样他们觉得有安全感。停车场通常是免费的,购物广场里的温度适宜,无风无雨。新建的购物广场里还会有带喷泉和绿色植物的漂亮的休息区。 1.细节理解题。依据短文中的句子“Some people spend so much time at malls that they are called mall rats.”可知,有些人成天泡在购物广场里,被称为“贸鼠”。故答案为Because they spend so much time at malls. 2.细节理解题。依据短文中的句子“They don’t feel any danger around them because malls have police stations or private security guards.”购物广场里有警察局,这样他们觉得有安全感。可推知,购物广场里有警察局的目的是保护顾客的安全。故答案为(In order) to keep customers safe. 3.细节理解题。依据短文中的句子“Parking is usually free” 停车场通常是免费的,故答案为No, they don’t. 4.细节理解题。依据短文中的句子“The first indoor mall in the United States was built in 1965 in Edina, Minnesota.” 美国的第一家室内购物广场建于1965年,在密纳苏达洲的诶蒂娜。故答案为In 1965 in Edina. / In Edina in 1965. 5.细节理解题。依据短文中的句子“People loved doing all their shopping in one place. More malls were built all over the country.” 人们喜欢在一个地方集中购物,所以越来越多的购物广场都在全国兴建。故答案为Because people loved doing all their shopping in one place. 6.细节理解题。依据短文内容可知,现在购物广场已经成为了多功能超市中心,集购物与玩乐于一体。故答案为Yes. Because it’s convenient to do shopping in one place. (Any reasonable answers are acceptable) 考点:任务型阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Read the passage and fill in the blanks with proper words (在短文的空格内填入适当的词使其内容通顺每空格限填一词首字母已给):

When I was young, I hated to clean my teeth. I used to find many excuses to go to bed w__1.____ brushing my teeth.

One day, I read a story about the tooth fairy. It said that if a child puts a fallen tooth under the pillow, the tooth fairy will take it away and leave money when the child falls a____2.___ at night.

I asked my mum: “Is there r__3._____a tooth fairy, Mum?”  “Maybe there is,” my mum smiled and answered. “But your teeth are terrible. The tooth fairy won’t l____4.____ them.”

A few days later, one of my teeth fell out. Just like my mother said, it was very terrible. It was yellow with a black hole in it. I rushed into the b____5._____ to brush it and use a toothpick to pick it carefully. After that, I put it under my pillow.

The next day, I woke up early and c____6.___ my pillow quickly. The terrible tooth was missing! One yuan with a piece of paper was under my pillow! It said: “You should protect your teeth more carefully. If you give me a terrible tooth like that a___7.___, I won’t take it.

Days passed quickly. I knew that the tooth fairy was my mum, though no one told me the truth.

 

查看答案

Two days ago, I carried a few bags from my apartment to the car. Then I went back into the apartment building. I went up to the second floor very soon. I saw two boxes at the corner, but I _______ they weren’t there before. Maybe someone just put them there while I was _________the bags.

I took out my _________and tried to open the apartment door, but it didn’t work. There were    two keys on the desk when I got out of the apartment. I just took one of them and the other one was left there. Maybe I took the _________ one. They looked the same and that was quite possible.

When I was _______again, a woman opened the door. She asked me if I needed any help. You could imagine how ________ I was. What was she doing in my apartment? Then I saw a new doorbell, and everything in the house looked different.

Then I realized that I had _________into the wrong building. I said sorry to the woman and left. Later I found that my apartment was the one in front of it.

1.A. found      B. remembered       C. forgot      D. saw

2.A. making     B. carrying         C. buying       D. opening

3.A. bag        B. desk             C. box          D. key

4.A. wrong      B. right            C. new          D. old

5.A. shouting   B. climbing        C. trying     D. allowing

6.A. excited    B. relaxed          C. interested   D. surprised

7.A. looked    B. driven           C. walked       D. ran

 

查看答案

Choose the best answer (根据短文内容,选择最恰当的答案):

David Copperfield is one of the world’s most famous magicians (魔术师). He became the youngest member of the Society of American Magicians (美国魔术师协会) when he was 12. Now he is famous all over the world. In 1983, he made the Statue of Liberty (自由女神像) in New York disappear(消失) for a few minutes. In 1986, Copperfield first came to China. He walked through the Great Wall in Beijing! During his second visit in 2002, lots of Chinese people were lucky enough to enjoy his shows.

Copperfield’s shows are not just magic. He also dances and does lots of interesting things to make his fans happy. He even asks his fans to help him do tricks (戏法)! One of Copperfield’s greatest tricks is flying. In his shows in China, he even made some fans fly around the theatre! In another trick, an electric saw (锯) cut Copperfield’s body into two halves. Copperfield’s magic is different each time. What do you think he will do next time? It will be fun to wait and see!

1.David Copperfield was the youngest member of the Society of American Magicians when he was ____.

A. 7  B. 9  C. 10 D. 12

2.When did Copperfield come to China first?

A. In 1983.  B. In 1986.        C. In 2002.    D. In 2011.

3. ____ is one of Copperfield’s greatest tricks.

A. Dancing       B. Walking        C. Flying       D. Cutting

4.According to the passage, we can’t see Copperfield ____ in his shows.

A. walking in the water for several minutes

B. cutting his own body in half with a saw

C. making his fans fly around the theatre

D. making the Statue of Liberty disappear for a while

5.Which of the following sentences is TRUE?

A. Copperfield has never been to Beijing.

B. Copperfield once flew over the Statue of Liberty.

C. Copperfield is also a famous singer.

D. Copperfield also dances in his shows.

6.Which is the best title of this passage?

A. A Famous Magician

B. A Visit to China

C. Lucky Chinese People

D. A Wonderful Show

 

查看答案

Rewrite the sentences as required(按要求改写句子,每空格限填一词):

1.The school has an excellent teaching staff of 60.( 改为一般疑问句)

__________ the school _________ an excellent teaching staff of 60?

2.You can recall the book by filling in this form.( 就划线部分提问)

_________ _________ I recall the book?

3.How widely is English used?  Can you tell me? (改为宾语从句)

Can you tell me ________widely English __________ used?

4.Tom will go swimming if it doesn’t rain this weekend.  (保持原句意思)

Tom _________ go swimming _________ it rains this weekend

5.school, should, our, focus, campus, newspaper, on, life .  (连词成句)

_________________________________________________.

 

查看答案

Complete the sentences with the given words in their proper forms (用括号中所给单词的适当形式完成下列句子):

1.G.E.M, a famous singer, has many other __________ besides singing songs. (ability)

2.We enjoyed ourselves very much on my grandma’s _________birthday yesterday. (eighty)

3.I’m afraid you have to __________this article, for there’re too many errors. (write)

4.The boy worked out all the problems __________ in a very short time. (correct)

5.The students are all very fond of the new __________ for his good service. (library)

6.Dongfang International School is a school with high __________ quality. (education)

7.You’d better make a ___________ at once, or someone else will take this opportunity. (decide)

8.With the help of the ___________ teacher, Li Na achieved great success. (experience)

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.