满分5 > 初中英语试题 >

It is said that more than four million p...

It is said that more than four million people die each year from smoking. That number is frightening.

Yet people around the world continue to smoke. In the United States, about forty-seven-million adults smoke. This year, more than 430,000 Americans died of diseases which have something to do with smoking. The American Cancer Society(美国癌症协会)says smoking harms the body greatly. It warns that smoking even a number of cigarettes is dangerous.

It’s (1)  ______________________________(戒烟是不容易的。)However, doctors say you probably will live longer if you do stop smoking. You will feel better and look better. You also will protect the health of family members who breathe your smoke.

There is not one right way to stop smoking, doctors say. Any wa y can help. You can take long walks or spend time in places where smoking is not allowed. Also, you can eat a small piece of fruit or vegetable instead of having a cigarette. (64)The sooner you stop smoking, the more you’ll reduce (减少) your chances of getting cancer and other diseases.

Stop smoking before smoking stops you!

(一)根据短文内容,简要回答下列问题。

1.How many people die from smoking each year?

_______________________________________________________________

2.What does the American Cancer Society say about smoking?

___________________________________________________________________

(二)根据短文中所给汉语完成句子。

3.It’s_______________________________________________________________

(三)把短文中划线的句子翻译成汉语。

4._________________________________________________________.

(四)给短文拟一个恰当的英文标题。

5._________________________________________________________

 

1.More than four million people die from smoking each year. 2.The American Cancer Society says smoking harms the body greatly. 3.not easy to give up smoking. 4.在美国大约四千七百万成年人吸烟。 5.Stop smoking before smoking stops you! 【解析】 试题分析:本文大意:据说每年超过400万的人死于吸烟,这个数字很吓人,但人们仍继续吸烟。美国癌症协会说吸烟对身体伤害极大,吸一定数量的烟是危险的。戒烟不容易,但戒烟会让人活的更久。医生说没有一个正确的方法戒烟,任何方法都是有帮助的,你戒烟越久,你就会越多地降低患癌和其它疾病的机会。 1.More than four million people die from smoking each year. 细节理解题。根据It is said that more than four million people die each year from smoking.据说每年超过400万的人死于吸烟,故答案填 More than four million people die from smoking each year. 2.The American Cancer Society says smoking harms the body greatly. 细节理解题。根据The American Cancer Society(美国癌症协会)says smoking harms the body greatly. 美国癌症协会说吸烟对身体伤害极大,故答案填The American Cancer Society says smoking harms the body greatly. 3.not easy to give up smoking. Give up doing 放弃做某事。固定句型It is (not) +adj. + to do sth,做某事是什么样子的;故填not easy to give up smoking. 4.在美国大约四千七百万成年人吸烟。forty-seven-million四千七百万 5.Stop smoking before smoking stops you! 标题归纳题。根据文章最后一句总结性语言Stop smoking before smoking stops you!在烟停止你的生命之前戒烟,可知填Stop smoking before smoking stops you! 考点:健康保健类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

The Spring Festival

The Spring Festival,Chinese New Year,is the most important festival for all of us. All family members get together on New Year's Eve to have a big meal. At the same time,everyone celebrate with each other. At about 12 o'clock,some parents and children light crackers. The whole sky is lighted brightly. We may watch the fireworks excitedly. How busy it is!

On the first early morning of one year,many senior citizen get up early and they stick the reversed(倒着的) Fu or hang some couplets on the front door. Some house's windows are stuck on red paper cuttings.

The Chinese New Year lasts fifteen days. So during the fifteen days, we always visit our relatives from door to door. At that time children are the happiest because they can get many red packets from their parents,grandparents,uncles, aunts and so on. The last day of the Chinese New Year is another festival. It names the Lantern Festival.

So the Chinese New Year comes to the end.

1.翻译句子:The Spring Festival,Chinese New Year,is the most important festival for all of us.

 

2.根据短文内容回答问题: What do people do on New Year's Eve?

 

3.根据短文内容回答问题:What’s the Chinese meaning of “couplets”?

 

4.找出同义句:People stick red paper cuttings on some house’s windows.

 

5.What’s the last day of Chinese New Year?(  )

A. Dragon Boat Festival        B. Mid-Autumn Festival

C. Lantern Festival            D. Mothers’ Day

 

查看答案

用方框中所给词填空,其中有两个词多余。

give、example、can、difficult、have、become、

need write American、try、do、speak

example、  Americans、  had、  becoming、  speaker、  the most difficult、

needs、   trying、    Asian、   doing

 

You have been working hard to learn English. Do you know American kids are 1._______ to learn Chinese? More than 60,000 American students now study Chinese.“Because of China’s  fast development, Chinese has become more useful, and more and more 2.________ begin to learn it,” said Scott McGinnis, a Washington language expert (专家). For 3._______, in 1999, only three schools in Chicago 4._______ Chinese lessons. This year more than 30 schools there have Chinese during school days. Last year China gave them 3,000 textbooks because they had done a good job. Although Chinese is 5._______ more and more popular, it is one of 6.__________ languages to learn. Usually, an English7.__________ takes about 1,320 hours to become good at Chinese. He 8. ________ only 480 hours for French, Spanish or Italian.

 

查看答案

根据句意及所给汉语,完成句子,每空一词。

1.Does he think people would help him if he asks for help ________(直接地)?

2.After this ,people started the ___________(传统)of admiring the moom.

3.He now treats everyone with kindness and __________(温暖).

4.–You think in this _______?   ---I disagree. I think we should turn left.(方向)

5.I want to learn more grammar to have a better ___  ____(理解)of English movies.

6.You never know ________(直到)you try something.

 

查看答案

用方框中所给词的适当形式填空,每词限用一次。

help ,    study,      succeed,    warn    listen,   have

 

1.It’s a good idea            parents to do something instead.

2.How about            conversations with friends in English?

3.He thinks __________ English grammar is too boring.

4.----Where is John?

----He            to the tapes in his bedroom.

5.I’m sure that you will______   ___ in passing the math exam.

6.He ____    _me to follow the school rules if I don’t want to be punished.

 

查看答案

Writer: Amy Gillett

Price:$24.95Fare(运费):$3.99(Ships from and sold by Amazon.com.)

INTRODUCTION (介绍)……………………………9

Lesson 1: Bob’s Day at Work………………………11

Lesson 2: Bob Returns Home with Bad News………17

Lesson 3: Ted’s Day at School……………………23

Lesson 4: Nicole’s Day at School…………………27

Lesson 5: Ted Goes Out for the Evening……………33

REVIEW: Lessons 1-5 ……………………………37

根据短文内容选择答案:

1.The book was written by _________.

A. Amy Gillett   B. Bob Gillett

C. Ted           D. Nicole

2.If Tom wants to buy this book from Amazon.com, he has to pay ________.

A. $3.99    B. $24.95   C. $20.96  D. $28.94

3.If you want to know about Ted’s day at school, you should turn to Page ______.

A. 11     B. 17   C. 23   D. 33

4.If you want to know about Bob’s day at work, you should read __________.

A. Lesson 1   B. Lesson 2  C. Lesson 3 D. Lesson 4

5.You can probably read this passage ______.

A. in a textbook   B. on the Internet

C. in a storybook  D. in a report

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.