满分5 > 初中英语试题 >

Every girl dreams she could be the most ...

Every girl dreams she could be the most beautiful in the world.

Rim Seong Wan is a 23-year-old girl now. She did some operations (手术) in 2009, and she looked different. Before the operations, she was shy because she thought she was not beautiful. After the operations, she had much bigger eyes and higher nose. When she talks with others, there is always a big smile on her face.

Rim has more clients (客户) than others. When she does the work, she’s much happier and can finish it more quickly. She’s called the most talented girl in the company (公司).Rim’s changes made her life better. However, the scientists didn’t think it was good to change life in this way. It’s more important to change (改变) our minds.

1.When did Rim Seong Wan do the operations?

A. When she was 13.                      B. When she was 17.

C. When she was 19.                      D. When she was 23.

2.Before the operations, she was shy because she thought _______.

A. she was tall.

B. she was beautiful.

C. she was not beautiful.

D. she had much bigger eyes and higher nose.

3.People in the company call Rim      .

A. the most beautiful girl         B. the most hard-working girl

C. the most talented girl          D. the shyest girl

4.The scientists advise (建议) us to      .

A. change our looks                 B. change our clothes

C. change our jobs                  D. change our minds

 

1.B 2.C 3.C 4.D 【解析】 试题分析:每个女孩都梦想成为世界上最漂亮的人。Rim Seong Wan通过做整容手术,变的漂亮起来,性格也发生了很大的改变,变的开朗、自信。工作非常优秀,在公司,她被称作是最有才艺的女孩。 1.B数字计算题。依据短文中的句子“ Rim Seong Wan is a 23-year-old girl now. She did some operations (手术) in 2009”,可知,手术于2009年做的,到现在已经过去6年,今年她23岁,23-6=17。故答案为B。 2.C细节理解题。依据短文中的句子“Before the operations, she was shy because she thought she was not beautiful.”可知,她害羞是因为她感觉自己不漂亮。故答案为C。 3.C细节理解题。依据短文中的句子“She’s called the most talented girl in the company (公司).”在公司,她被称作是最有才艺的女孩。故答案为C。 4.D 细节理解题。依据短文中的句子“It’s more important to change (改变) our minds.”改变我们的观念更重要。故答案为D。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Little Tom likes cartoons very much. When the cartoons begin on TV, he does nothing before they’re over. Sometimes he’d rather(宁可)wait for a long time and go to bed late. In the morning his mother has to wake him up, or he’ll be late for school.

Yesterday Tom heard there would be an interesting cartoon today. This morning, after he got up, he turned on (打开) the television first, but he didn’t see the program on it. He had to have breakfast and then go to school. After school he ran home when his mother was cooking supper in the kitchen. He went into the sitting room quickly and turned on the television again, but he couldn’t find the cartoon. He walked into the kitchen and asked his mother for help. “It’s only five now,” said the woman, “Your program will be after supper.” Well, let’s have supper right now!”

1.Tom goes to bed late sometimes, so     .

A. his mother has to wake him up

B. he goes to school by bus

C. he can wake himself up in the morning

D. he has to go to school without breakfast

2.      , so he turned on the television after getting up this morning.

A. Tom thought he had some time left

B. Tom wanted to watch the interesting cartoon.

C. Tom wanted to know the important news

D. Tom hoped to watch a sports show

3.Tom was afraid      , so he ran home.

A. he couldn’t watch the interesting cartoon

B. he couldn’t take the last bus

C. he would be hungry

D. he had little time to finish his homework

 

查看答案

There are some programs on TV. Please read and answer the following questions.

Channel  1

Channel  2

18:00  Around China

18:30  Children’s programs

19:00  News

19:30  Weather report

19:40  Around the world

20:10  TV play: Sisters

21:00  Everyday English

21:15  Popular music

21:55  Talk show

17:45  Computers today

18:10  Foreign arts

18:30  English classroom

19:00  Animal world

19:25  China’s 99

20:20  Sports

21:00  TV play: What is love

21:45  English new

22:05  On TV next week

1.You like sports very much. You can watch TV at ________.

A. 18:30 0n Channel 1                          B. 19:00 on Channel 2

C. 19:40 on Channel 1                          D. 20:20 on Channel 2

2.If you want to learn arts about other countries, which program would be the best one?

A. Weather                                   B. Around the world

C. Foreign arts                              D. Talk thow

3.When can you watch the TV play—Sisters?

A. At 20:10        B. At 21:00

C. At 21:15        D. At 22:05

 

查看答案

完形填空。根据短文内容,从A、B、C、D四个选项中选出一个能填入相应空格内的最佳答案,并把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。

Mom and Dad are two of the most important people in your life. They do       for us than anyone else around you. But many kids can’t       their parents. They don’t always think their parents can understand them. Some kids       their parents’ strictness(严格) with them.

So how can you make things easier on yourself? It is easier       you think. Just let your parents know what you’re doing. Get them to know your friends. Call them if you stay somewhere else________than usual(往常). Everyone can make a mistake(错误). Say    ________   to them when you are wrong. Take responsibilities(责任) for what you did. Talk about your ideas with them. They may talk about   ________   with you. Share your feelings with them and ask them for help. Most of all,       ___ to understand them. They need your help, too.

Do your best at everything you do. You don’t have to be the best,   ________ when you do your best, you’ll make your parents proud(自豪). It makes them    ________  to see that you’re turning into such a great kid. Why? Because it lets them know they are doing a good job.

1.A. much        B. many        C. better        D. more

2.A. be good for  B. be good at  C. be good with  D. be bad for

3.A. love        B.dislike      C. like          D. enjoy

4.A. than        B. what       C. how          D. when

5.A. earlier     B. shorter     C. sooner      D. later

6.A. sorry        B. hello      C. no           D. yes

7.A. theirs     B. their       C. themselves   D. them

8.A. want        B. try        C. wish          D. hope

9.A. so           B. if         C. but          D. and

10.A. difficult B. happy       C. hard         D. unlucky

 

查看答案

—Would you like to go camping with us tomorrow?

—_____

A. Sorry, I’d love to.

B. Sure, I’d like to.

C. Sure. I have to help my parents.

D. Yes, I can. I have a piano lesson.

 

查看答案

—Why not go to the mountains for a vacation?

_____

A. Good idea.  B. Me, too.

C. Not at all.  D. Sorry, I don’t know.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.