满分5 > 初中英语试题 >

Teachers Wanted Are you a teacher? Do yo...

Teachers Wanted

Are you a teacher? Do you like children? Can you help them with Chinese on weekends? Come to join us. Call John at 6378-5788 for more information(信息).

Football Club

Do you like to play football? Do you want to play football well? Mr. Cai can teach you. You can come here every Saturday afternoon.

Tel: 6368-5778

Add: Room 212 in School's P.E. Building.

Learning French

Can you speak French? Do you want to learn French? Please join the French Club now.

Class time: 6:30 p.m. ~8:30 p.m. every day

Call Jane at 6345-1238 on weekdays if you’re interested in French.

Musicians Wanted

Are you music lovers? Can you sing or dance? Can you play any instruments(乐器)? Welcome to our Star Rock Band. Please call Tina at 6898-3443 or send an e-mail to music@163.com.

1.Gina is a good teacher and she wants to find a job. Who may offer(提供)her a job?

A. Tina.   B. John.   C. Jane.   D. Mr. Cai.

2.You are in the French Club for _____________ every week if you go to each French class.

A. 2 hours.   B. 14 hours.     C. 2 days.  D. 5 days.

3.If you are a music lover, you want to be a dancer, how can you contact (联系) them?

A. Go to Room 212 in School's P.E. Building.

B. Call Jane.

C. Send an e-mail to music@163.com.

D. Call 6368-5778.

4.Who can teach you to play football?

A. Tina.   B. John.   C. Jane.   D. Mr. Cai.

5.Vera teaches French. Can you guess (猜)where she works?

A. The Football Club.    B. The Star Rock Band.

C. The Teacher Club.     D. The French Club.

 

1.B 2.B 3.C 4.D 5.D 【解析】 试题分析:这篇短文中包含有四个广告,第一个是招聘老师的;第二个是足球俱乐部招收新成员;第三个是学习法语的俱乐部;最后一个是招聘音乐家的广告。 1.B细节理解题。根据第一段短文的内容可知,这是John在寻找一名老师,因此根据题干的要求,如果Gina想找老师的工作的话,应该跟John联系,故选B。 2.B细节理解题。短文的第三段是一个学习法语的俱乐部,根据这里Class time: 6:30 p.m. ~8:30 p.m. every day可知,上课的时间是每天下午6点半到8点半,两个小时。根据题干,一周的话应该是14个小时,故应选B。 3.C细节理解题。根据第四段短文可知,这是一个招聘音乐家的广告,根据最后的联系方式Please call Tina at 6898-3443 or send an e-mail to music@163.com可知,可以给Tina打电话,或者发送电子邮件。A选项在短文中并没有这个地址;B选项中的人名不对;D选项的电话号码不对。故选C。 4.D细节理解题。根据第二段短文可知,这段短文是足球俱乐部招收新学员的广告,根据文中Mr. Cai can teach you可知,蔡老师教你们踢足球。故应选D。 5. 考点:广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

完型填空

What grade can an 11-year-old boy be in? In Grade 5 or 6, right?

      11-year-old Carson Huey-You is in a university(大学)now. And he is doing well in his       . He surprises(让…吃惊)all his classmates and teachers. Many people are         about him in the university now. But Carson doesn’t think much of their surprised(感到吃惊的)      .

Carson hopes to         new things and make new friends in the university. His mother goes to classes with him because he is too         .

Carson is very clever. His mother, Claretta Huey-You, says numbers and Maths are      so difficult for him. He       Chinese at home, but English at school. Carson is not a bookworm(书虫). Sometimes he is just a         . Like many other children, he has many     , such as playing computer games and playing the piano.

Now all the teachers and students like this young student.

1.A. And           B. So            C. But           D. Because

2.A. activities    B. lessons      C. games         D. sports

3.A. thinking       B. reading       C. talking      D. listening

4.A. legs          B. heads         C. ears        D. eyes

5.A. learn          B. make          C. chat        D. show

6.A. strong         B. tall          C. clever       D. young

7.A. sometimes      B. always       C. usually      D. seldom

8.A. speaks         B. says         C. starts        D. stops

9.A. parent       B. student      C. child         D. teacher

10.A. classes     B. hobbies       C. friends      D. sports

 

查看答案

句型转换

1.The little girl goes to school by bus every day.(改为同义句)

The little girl _____________ ____________ ____________ to school every day.

2.We’re all in the Reading Club.(改为同义句)

We’re all ______________ ______________ the Reading Club.

3.My mother dances for half an hour every day.(划线部分提问)

_______________ ______________ _____________ your mother dance every day?

4.He comes from Guangdong.(改为同义句)

He _______________ _______________ Guangdong.

 

查看答案

动词填空

1.What about ______________ (chat) online(在线的)with each other?

2.My grandpa ______________ (not go) walking in the morning, because it’s too cold.

3.Sandy does well in singing. Let her ________________ (sing) a song for us.

4.Look! One of the boys _______________ (have) a bottle of pear juice in his hand.

5.It’s 5:30 now. Mother _______________ (cook) supper in the kitchen.

6.___________ (not look) out of the window, Joseph. We’re having the Art lesson.

7.Thanks for ______________ (write) the letter to me.

8.__________ (be) Steven and his sister nice to their new neighbor(邻居)?

 

查看答案

--- We’re going to have a basketball match with Class 3 next week.

--- _____________!

A. Wish you good luck   B. Let me see

C. Thank you            D. Have a good time

 

查看答案

With four big windows, our classroom looks very _____________.

A. bright           B. modern           C. clean   D. big

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.