满分5 > 初中英语试题 >

任务型阅读 先通读下面的短文,然后根据短文内容,在文章后表格的空格内填入一个最恰...

任务型阅读 先通读下面的短文,然后根据短文内容,在文章后表格的空格内填入一个最恰当的单词。所填单词必须写在答题卡对应题号的横线上。每个空格只能填一个单词。

Don’t Be Fat

Americans are getting fat. A new study says that most Americans are too fat. Is that true? Look at the people around you. Are most of them fat? Are most of them thin? Or are most of them in between? Many fat people get sick. They die young. Doctors say these people can love longer. They must eat more fruits and vegetables. They must eat less meat and more fish. They must eat less fried food. They must not eat at fast food restaurants. No more Chereseburgers(干酪汉堡包). They muxt eat less bread and less pasta(意大利面食). If they eat less, they will weigh less. But Americans must also exercise. They must walk more. They don’t have to run or jog(慢跑). They don’t have to climb stairs. All they have to do is walk. Just walk 30 minutes a day. Is that hard to do? Eat less. Walk more. Live longer. It sounds easy. But people love to eat. Eating is fun. Food is delicious. So it’s not easy to eat less. Try to do it, though it’s hard to do.

Don’t Be Fat

The    1. for getting fat

Eating more, but exercise     2.

The   3.   of getting fat

·Getting sick

·Dying when young

The   4.  to get thin or live longer

·Eating more fruits and vegetables

·Eating less meat but eat more fish

·Eating less junk food

·Not eating at fast food restaurants

·Doing exercises, like    5.  half an hour a day

 

1.reasons 2.less 3.results 4.ways 5.walking 【解析】 试题分析:这篇短文讲述了目前美国人太胖的原因及如何让他们改变这样的问题。 1.细节理解题。根据文中They must eat less meat and more fish. They must eat less fried food. 可知这个空是美国人们变胖的原因。故填reasons 。 2.细节理解题。根据表格的提示可知美国人们变胖的原因是吃的太多,锻炼的太少。故答案是less 。 3.细节理解题。根据表格的内容·Getting sick ·Dying when young可知这是人们变胖的结果,故答案填results。 4.细节理解题。根据表格的内容可知人们便瘦或长寿的方式。故答案填ways。 5. half an hour a day。根据like是介词后加doing。故选walking。 考点:健康类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

完成句子  按所给的汉语,用英语完成下列句子,并将答案写在答题卡对应题号的横线上。

1.如果我们什么都不做, 很快世界上就再也没有大熊猫了。

If we do nothing, soon ______________________________________ in the world.

2.约翰是我真正的朋友因为他从不说别人的坏话。

John is my true friend because he __________________________.

3.公共汽车一停下来, 孩子们就迫不及待地上车了。

As soon as the bus stopped, the children ________________________.

4.他不可能请假两周, 因为他有许多工作要做。

It’s ____________________________________ because he has much work to do.

5.这些学生中,Millie有最少的西红柿。

__________________, Millie has ____________________________.

 

查看答案

动词填空  用括号内所给动词的适当形式填空,并将答案写在答题卡对应题号的横线上.

1.Never _____________(take) pity on him because he is a thief. (小偷)

2.You’d better ____________ (not call) me at midnight, or I’ll be angry.

3.The panda ________________(weigh) only ten grams at birth, but now it is too heavy.

4.-Do you know when the match ________(take) place?  -Maybe some day next week.

5.She spent all the money she had ___________(help) the sick man.

 

查看答案

词汇运用

(A) 根据句意和汉语注释,在答题卡对应题号的横线上,写出单词的正确形式。

1.The boy from ____________ (澳大利亚)knows little about our school.

2.He left New York for Beijing at ____________ (确切地)five o'clock, but I didn't know.

3.I read a lot of books written by the ____________(法国的)writer named John.

4.He was quite___________(幽默) and I liked that about him.

5.I know she is ____________ (honest) because she often tells lies.

6.When something ___________(worry) me, can I go to you for help?

7.Boys and girls, help ____________(you) to anything you want.

8.He looks worried because his mother is ___________(terrible) ill now.

 

查看答案

What do you see when you look at abstract (抽象) art? Does it make sense to you? Does it look like anything? 

Abstract art became popular in the early 20th century. Artists did not want to paint, draw, or sculpt things like they looked. They didn’t want their art to be realistic (现实的). They were more interested in basic shapes(基础的造型) and colours.

Picasso is probably the most famous of these artists. He painted and drew in many, many styles. Sometimes he used a lot of blue colours (his “blue period”). Later, he used more red and pink colours (his “rose period”). Many of his other paintings are called “cubist (立体画派)” because they are made of painted squares.

After a long time, Picasso’s paintings became more and more abstract. He painted people and things using strange shapes. His work was so original, many his fellow artists didn’t understand it.

Kindinsky, another famous artist, used lines, shapes, and patterns to paint his subjects. His paintings also used strong colours to express feelings.

Other artists like the surrealists (超现实主义者), they were interested in the subconscious (潜意识). Painters like Breton and Magritte used many symbols (象征) in their work. The meaning or subject of their work wasn’t always clear. Dai, another artist, painted pictures that looked like dreams.

There are still many abstract artists around the world. It's often hard to say what their art is about. That’s the way many artists like better. They want each person to look at art and find their own meaning in it.

1.Which would be most like abstract art?

A. a painting of a horse

B. a sculpture(雕塑) of a car

C. a drawing of two people in a coffee house.

D. A red and blue painting, with no clear subject.

2.What happened to Picasso’s work after a long time?

A. It became more abstract.

B. It became less original.

C. He went from using red colours to using blue colours

D. He only painted with coloured squares

3.Who is probably the most famous abstract artist?

A. Breton      B. Dali.     C. Picasso     D. Magritte

4.Which of the following is Not true?

A. Picasso painted in many different styles.

B. Dali was interested in dreams.

C. Abstract artists feel each work of art only has one meaning

D. Magritte’s art was full of symbols.

 

查看答案

An interesting experiment (实验) is being done at the Children’s Hospital I in    London. Animals, such as dogs, cats, and even horses help sick children to get better.

There are many reasons why this treatment (治疗) is important. Dr. Marcus Finch of the Children’s Hospital said, “Children and teenagers have many changes as they are growing up. When they have problems, it is not easy for them to open up any talk. However, when they are with a pet animal, they calm down, relax, and smile. Animals do not speak and so they do not criticize (评论). They listen and they do not stop the children. Children can talk to animals because they can trust them. Animals know how to keep a secret! Also, the children feel needed because they help to feed the animals and look after them.”

At the Children’s Hospital, you can find children playing with cats, dogs, goats, and riding horses. The doctors just watch and take notes and wonder at the power of pets!

1.______ help sick children to feel better.

A. Doctors         B. Animals        C. parents        D. Nurses

2.Pet animals are good with children at the Children’s Hospital because _______.

A. they look after the children

B. they make doctors relax

C. they are good listeners

D. they are easy to feel

3.The best little for the passage is _______.

A. The Children’s Hospital

B. better than Doctors

C. An Interesting Story

D. Fun with Animals

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.