满分5 > 初中英语试题 >

In almost every big university in the Un...

In almost every big university in the United States, football is a favorite sport. American football is not like soccer.

Players sometimes kick the ball, but they also throw the ball and run with it. They try to take it to the other end of the field; they have four chances to move the ball ten yards(码). They can carry it or throw it. If they move it to the end of the field, they receive six points. This is called a touch-down(持球触地).

It’s difficult to move the ball. Eleven men on the team try to stop the man who has the ball. If the man does not move the ball ten yards, his team kicks the ball to the other team.

Thousands of people come to watch. They all yell for their favorite team. They dance and jump while they yell. Each team plays ten or eleven games each season. The season begins in September and ends in November. If a team is very good, it may play another game after the season ends. The best teams play again on January the first. Many people go to see these games and many others watch them on TV.

1.In America, football players can _______.

A.only kick the ball  B. only throw the ball

C. only carry the ball D. kick, throw and carry the ball

2.There are _______ in a game.

A. ten players     B. eleven players

C. twenty players  D. twenty-two players

3.If the man does not move the ball ten yards, his team has to _______.

A. go home      B. carry the ball ten yards

C. run with it  D. kick the ball to the other team

4.The best teams play again _______.

A. on Christmas       B. after the season ends

C. on New Year’s Day D. on Sunday

5.The underlined word “yell” in the passage means “_______”.

A . shout loudly B. jump C. talk loudly  D. sing

 

1.D 2.B 3.D 4.C 5.A 【解析】 试题分析:这篇短文中作者主要介绍了美国大学校园内广泛流行的美式足球。重点介绍了比赛中的一些游戏规则、获胜队的庆祝活动方式等,还包括人们对待足球的热爱程度等。 1.D细节理解题。根据短文第二段Players sometimes kick the ball, but they also throw (扔) the ball and run with it.和They can carry it or throw it.可知,在足球场上选手们踢球、扔球以及带球等现象都是存在的。故选D。 2.B推理判断题。根据短文第三段第二句Eleven men on the other team try to stop the man who has the ball.可知,每个球队的队员有11人。故选B。 3.D细节理解题。根据短文第三段If the man does not move the ball ten yards, his team kicks the ball to the other team.可知,答案为D。 4.C细节理解题。根据短文第四段The best teams play again on January lst.可知,比赛中最优秀的球队在1月1日还要打场比赛,即在新年伊始。故选C。 5.。故选A。 考点:社会现象类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Most people make their living (谋生) with their hands, but Bob makes his living with his feet.

Bob’s story began in a small city of England. His family was poor. Seven people lived in a small house. Bob had no place to play but on the street.

Kids in the city like playing football very much. Little Bob wanted to play football, too. So his father made a soft (柔软的) ball for him to kick. It was a sock full of old cloth. He kicked it every day.

At last ,Bob learned how to kick a real football. And after a few years, he could play football very well.  m

根据短文内容,选择正确答案。

1.People usually make their living _____.

A. by learning by themselves       B. with their feet

C. with their hands                D. by playing football

2.Which of the following is TRUE?

A. Bob was born in a small village.

B. Bob’s house was very big.

C. There were eight people in the family.

D. Little Bob played on the street.

3.Why did the father make a soft ball for his son?

A. Because the family all liked football.

B. Because Bob also liked playing football.

C. Because they had lots of old cloth.

D. Because he didn’t want to throw the sockaway.

4.The word “kick” in the story means_____.

A.踢             B.玩            C.射门    D.弹起

5.From the story we can know_____.

A. Bob’s age

B. it’s about an American boy

C. Bob’s mother’s name

D. the boy became a football player at last

 

查看答案

完形填空(10个小题,共10分)

Jimmy lives in London and he began to swim a few months ago. He      swimming, and he often goes to the swimming pool near his      with his mother and swims there for     or two.

One day his mother said, “You     quite well now. And you want to see the sea, don’t you? Your father and I are going to     you there on Sunday ,and you  are going to swim in the     .It’s not cold now, and it’s much nicer than a swimming pool.”

Jimmy’s parents took him     the sea in their car on Sunday. They       at the side of a small harbor(港口). Jimmy got out and     the sea for a long time, but he was not very      . Then he asked his mother, “Which is the shallow(浅的)end(部分)?”

1.A. likes       B. studies      C. starts      D. begins

2.A. club       B. gym           C. library      D. house

3.A. a day      B. a minute      C. an hour      D. a year

4.A. swims      B. swim          C. swam         D. swimming

5.A. take       B. bring         C. get         D. put

6.A. lake      B. sea           C. river       D. swimming pool

7.A. in         B. at           C. to           D. on

8.A. lived      B. stopped      C. store       D. stop

9.A. found     B. watched      C. saw         D. looked at

10.A. happy     B. hungry       C. angry       D. well

 

查看答案

The foreigners arrived _______ Shanghai _______ that night.

A. at; on B .in; at C .in; on D. at; in

 

查看答案

That’s very kind _______ you, but I think I can manage it myself.

A .to B .at C .of D. from

 

查看答案

He is ill. I don’t know _______ he will come to school.

A. how B. weather C. when D. whether

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.