满分5 > 初中英语试题 >

If you ask me to tell how to get along i...

If you ask me to tell how to get along in the United States, I think the following “do's” and “don'ts” would be helpful.

Generally speaking, it isn't easy to find anyone to talk to in a busy city, so you should try to do the following. First, get or borrow a dog! Walk him several times a day! Americans love dogs and cats and usually stop to talk to anyone with a dog. Then, try to eat in a restaurant. People generally share the same table and will sometimes talk to you if they see you are new there. Next, take your dirty clothes to a laundry(洗衣店)! It takes about an hour to wash and dry them and people there often pass the time talking with each other. Always ask for information from a woman if you are a man, and from a man, if you are a woman! Learn to say, “Please” “Thank you” and “You're welcome” and use them all the time!

There are some things you shouldn't do. Don't tell the truth when people ask, “How are you?” The only answer they want is “Fine”. Never ask people their age—especially(尤其) women! Everyone wants to be young. Don't tell heavy people they are fat. Tell them they are losing weight. Everyone wants to be thin. Don't be late when meeting people! When someone says six o'clock, be sure to be there by six. Americans respect time and want everyone to be “on time”.

1. It isn't easy to find anyone to talk to in the USA because ________.

A. the streets are empty   B. you are new there

C. people there are busy   D. you don't have time

2.Americans like talking to ________.

A. dogs and cats  B. women

C. men            D. those who are walking a dog

3. When talking to people there, you may say ________.

A. “How are you?”

B. “How old are you?”

C. “What is your weight?”

D. “You seem to be fat.”

4. The words “heavy people” means ________.

A. people who do heavy work

B. people who are important

C. people who are thin

D. people who are fat

5. If you visit a friend, you ________.

A. can be there at any time

B. may be there a little late

C. had better arrive every early

D. should be there at the right time

 

1.C 2.D 3.A 4.D 5.D 【解析】 试题分析:本文主要向我们讲述了如何在美国更好地去生活。怎样找人主动的去交流。提醒我们一些不能做的事情。当别人问你怎么样时别说真话,不要问别人的年龄,不要说别人胖,去会见人时别迟到。 1.C细节理解题。依据文中第二段句子“it isn't easy to find anyone to talk to in a busy city.”可知,生活在城市中的人们都很忙。故很难找到与之说话的人。因此答案为C。 2.D细节理解题。依据文中第二段句子“Americans love dogs and cats and usually stop to talk to anyone with a dog.”可知,美国人比较喜欢与带狗散步的人交流。故答案为D。 3.A细节理解题。由最后一段可知,在美国,不要问别人的年龄,不要说别人胖,也不要问别人的体重,故答案为A。 4.D细节理解题。由最后一段中的句子“Don't tell heavy people they are fat.”可知,heavy people指的就是fat people,故答案为D。 5.D细节理解题。由最后一句Americans respect time and want everyone to be “on time”.可知,美国人约会喜欢守时。故答案填D。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

French soccer player David Trezeguet holds the record for the fastest shot in a soccer match. It happened during a match between his club Juventus and England’s Manchester United in 1998.

At that time, he was unknown outside of French soccer. But nine years later, Trezeguet, 29, has become one of the world’s most famous strikers (前锋).

In September, 2007, he scored his 100th goal in the Italian League. “One hundred goals with Juventus, one of the greatest clubs in the world, that is important,” he said.

Although Trezeguet was born in France, he grew up in Argentina and he says his Latin mentality helped him become one of the world’s best soccer players.

“Most people in Argentina have to work hard for everything they want,” he explained. “This mentality gave me a hunger and an ambition (野心) to become the best.”

Trezeguet has had a great career. He has won nearly every major competition in soccer the World Cup, the European Championships, the European Cup, as well as the French and Italian league titles.

But Trezeguet knows all about heartache too. In the French World Cup in 1998, after playing every match in the competition, he was not chosen to play in the final when France went on to win.

Then in the 2006 World Cup in Germany, his miss in the penalty shoot-out(点球大战) handed victory to Italy.  But Trezeguet refuses to let this get him down.

“I accept my responsibility. It’s part of football,” he said. “You just have to move on and start thinking about focusing on the next thing.”

1. In 1998, David Trezeguet _____.

A. scored with the fastest ever shot

B. was a well-known basketball player in France

C. became famous around the world

D. was a member of Manchester United

2.David Trezeguet was born in _____.

A. Italy          B. France

C. Argentina      D. England

3.According to the article, what is “Latin mentality”?

A. Being a soccer player can bring you a lot.

B. One should get everything they want.

C. Playing soccer for the best team can change your life.

D. One should work hard to be their best.

4. David Trezequet lost the game to Italy in _____.

A. the European Cup

B. the European Championship

C. the French World Cup in 1998

D. the 2006 World Cup in Germany

5. How did Trezeguet think of a failure in football?

A. Feel sorry about it every time.

B. Take a long break to relax.

C. Work hard to improve next time.

D. Try another team.

 

查看答案

完形填空(共15题,计15分)

Everyone has his or her own dream and everyone is trying his or her best to realize it.

On the morning of May 20th, 1927, Charles took off from the muddy airfield in New York and        Paris. Fourteen hours later, he was still        . During the fourteen hours he had some nervous          . The fog was so thick that he could hardly see anything.         , he was not afraid. He had flown a plane many times and knew          to deal with the problems. Now he had          to do but go on.

It was not easy for him to         this trip. He waited for a long time. But he never         his dream. At last he told himself that a non-stop flight between New York and Paris was possible. And now he was above the Atlantic. As he flew          to the surface of the water, he could see the waves in the moonlight. The         of the water seemed like music in his ears. He        his plane as his partner.

After thirty-seven hours in the air         sleep, Charles successfully landed in Paris. He began to        a little. He smiled and spoke to himself, “I made it. My dream came true.” More than a thousand people were there to         him as a hero. He became         overnight. His name was on everyone’s lips and he even appeared on TV.

1.A. looked for      B. put off         C. turn off             D. headed for

2.A. climbing        B. running         C. flying               D. jumping

3.A. times          B. speeches        C. moments              D. words

4.A. Instead        B. Also            C. Therefore           D. However

5.A. how            B. what            C. when                 D. where

6.A. everything      B. nothing         C. anything            D. something

7.A. make            B. refuse        C. catch                D. follow

8.A. took up         B. began with      C. gave up             D. made up

9.A. near            B. close         C. up                  D. high

10.A. sound          B. noise         C. voice                D. song

11.A. lost           B. flew            C. regarded             D. looked

12.A. with          B. for             C. without              D. on

13.A. worry          B. relax           C. explain              D. sleep

14.A. see           B. watch          C. welcome              D. visit

15.A. happy          B. worried        C. famous              D. surprised

 

查看答案

—Excuse me. Do you know _______?

—Yes, there is a flower shop on Green Street.

A. how I can buy some flowers

B. where I can buy some flowers

C. how I can buy some flowers

D. where can I buy some flowers

 

查看答案

Open the window please, Mike.

________? I didn't hear what you said.

A. What   B. Really  C. Pardon  D. Why

 

查看答案

Do you know if there is a good place _______ near here?

A. to have fun     B. having fun

C. have fun        D. to having fun

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.