满分5 > 初中英语试题 >

Missing People Have you seen these peopl...

Missing People

Have you seen these people?

Jane Peters, aged 21

Jane was walking to college with a friend. The friend went back to her flat because she had forgotten something and Jane walked on alone. She never arrived at college and she not been seen for the last five years. CCTV film of some shops near the college shows Jane talking to man on the afternoon that she disappeared. None of her friends can identify (识别) the man. Several young women have disappeared in the area, and police and her family are very worried about her.

Jane is of slim build and blonde. When last seen, she was wearing a red pullover.

Arthur Sugden, aged 61

Arthur went to get a newspaper at the local corner shop and never came back. He has been missing for sever years. His wife Ptu says that he had problems at work but for him to just walk out like that was ‘completely out of character’. It is thought that Mr. Sugden had money worries and police believe he had been gambling (赌博). Mrs. Sugden and the couple’s daughters Sheila, now aged 32, and Jeanette, 28 appeals to Mr. Sugden to come back. ‘Whatever the problem is, we can put it right together,’ says Mrs. Sugden.

Mr. Sugden is of medium build and has thinning brown hear. When last seen he was wearing a tweed jacket.

Richard (Dickie) Gallagher, aged 5

Last summer, Dickie Gallagher was playing on the beach on the family holiday in Corfu when he suddenly disappeared. The police searched the beach and interviewed people at nearby hotels. Coastguards searched the area for two days after he disappeared. They believe that if Dickie had drowned, the boy would have been found by now. His older brother Leon, aged 12, was looking after Dickie while his parents went back to their hotel for a sleep. Dickie climbed over a wall and when Leon went to look for him he was gone. No tourists on the beach remember seeing him on his own. Mr. Tom Gallagher, a driver with British Rail, has given up his job to return to Corfu. The family are preparing to sell their house to raise money to help in the search of Dickie.

Dickie Gallagher has dark hair and when last seen he was wearing black swimming trunks.

Choose the best answer.

1. The above article is likely to appear in a (an) ______ .

A. police report B. police record

C. public notice D. research paper

2.What do we know about Jane right before she disappeared .

A. She tried to save several other women in danger.

B. She stopped at a local shop.

C. She was walking to college with a friend.

D. She was talking to a stranger.

3. The possible reason for Arthur’s disappearance is ______.

A. money problem         B. family matter

C. communication problem D. trouble with children

4. From the underlined part about what Mrs.Sugden said, we know about ______ .

A. she has already solved her husband’s problem

B. she still hopes that her husband will come back

C. she already knows why her husband disappeared

D. the family knew Arthur might run away

5.Dickie disappeared ______ .

A. near his home   B. on his way to school

C. on the beach    D.in the sea

6.According to the police,       .

A. Dickie was unlikely to fall into the sea while playing

B. Dickie was alone on the beach before he disappeared

C. Dickie’s brother Leon pushed Dickie over a wall

D. Dickie’s father was responsible for the boy’s disappearance

 

1.C 2.D 3.A 4.B 5.C 6.A 【解析】 试题分析:这是几篇寻人启事的布告。我们可以根据内容寻找题干的答案。 1.C.细节理解题。根据以上文章的描述可知答案选C. 2.D.细节理解题。A. She tried to save several other women in danger.他尽力挽救了其他几个处在危险中的妇女;B. She stopped at a local shop. 她停在一个当地的商店;C. She was walking to college with a friend.她正和一位朋友步行上大学;D. She was talking to a stranger.她正在和一位陌生人说话。根据文中 CCTV film of some shops near the college shows Jane talking to man on the afternoon that she disappeared.的描述可知答案选D。 3.A.细节理解题。A. money problem 钱的问题;B. family matter家庭事件; C. communication problem交流困难;D. trouble with children和孩子们在一起的麻烦。根据文中描述 It is thought that Mr. Sugden had money worries and police believe he had been gambling (赌博).可知答案选A。 4.B.细节理解题。A. she has already solved her husband’s problem她已经解决了她丈夫的难题;B. she still hopes that her husband will come back.她仍然希望她的丈夫将要回来;C. she already knows why her husband disappeared.她已经知道她的丈夫为什么消失啦;D. the family knew Arthur might run away全家人都知道Arthur也许逃跑啦。根据文中划线前面句子Mrs. Sugden and the couple’s daughters Sheila, now aged 32, and Jeanette, 28 appeals to Mr. Sugden to come back.描述的内容,可知答案选B。 5.C.细节理解题。A. near his home在他家附近;B. on his way to school在他上学的路上; C. on the beach在海滨;D.in the sea在大海里。根据文中Last summer, Dickie Gallagher was playing on the beach on the family holiday in Corfu when he suddenly disappeared.的描述可知答案选C。 6.A. Dickie was unlikely to fall into the sea while playing . Dickie不可能玩的时候掉到海里;B. Dickie was alone on the beach before he disappeared Dickie在消失之前独自一个人在海滨;C. Dickie’s brother Leon pushed Dickie over a wall. Dickie 的弟弟Leon把Dickie 从墙上推下去啦;D. Dickie’s father was responsible for the boy’s disappearance. Dickie 的爸爸对于那个男孩的消失很负责。根据文中描述可知答案选A。 考点:考查广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Rewrite the following sentences.(按要求改写下列句子,每空一词) : 14%

1. Tom caught some fish last Sunday. (改为否定句)

Tom ________  _________ any fish last Sunday.

2. Kitty has lived in Hong Kong since she was born. (对划线部分提问)

________  _______ has Kitty lived in Hong Kong?

3.They threw many dead pigs into Huangpu River at night .(改为被动语态)

Many dead pigs ________  ________ into Huangpu River at night.

4. I bought a storybook two weeks ago. (保持原句意思)

I ______  ______ a storybook for two weeks.

5. Detective Ken is so clever that he can find some clues. (保持句子意思不变)

Detective Ken is _______  ________ to find some clues.

6. Few people have known how to use this type of machine.  (改为反意疑问句)

Few people have known how to use this type of machine, ______ ______?

7.the, way, they, the, problem, haven’t, found, to, work out(连词成句)

_____________________________________________.

 

查看答案

Fill in the blanks with the words in their proper forms (用所给词的适当形式填空, 一空一词): 8%

1.More than 10 friends went to Little Ben’s ______ birthday party. (twelve)

2.We are proud of Wendy because she is very ______ in her business. (succeeD.

3.As a ______ of Shanghai, my uncle has lived here for ten years. (city)

4.Although he’s now an _________ man, he is still very active.(olD.

5.The woman was _____ when she saw the big snake. (frighten)

6.In the past, many ______ in China like fishing with cormorants.  (fish)

7.Her help_________ me to work out the difficult question yesterday.(able)

8.The _______ of Jin Mao Building is 340 metres. (high)

 

查看答案

 

A. clothes     B. left    C. though       D. difficult     E. parent

F. reading  G. happy with   H. angry about    I. came true

My mother was a housewife. She thought that successful people spent a lot more time __1.___than watching TV. So she asked my brother and me to read two books every week in our free time. She would check them with marks, __2.__she couldn’t read the books at all.

When I went to school, I was an A-student, but not for long. I wanted cool __3.___ and hung out with friends. I went from being an A-student to a C-student, but I didn’t care. One night, I complained about not having enough Italian T-shirts. Then my mother gave me all her money. She said I could get the money __4.__ to buy shirts if I finished buying all things the family needed. I was very _5.__that, but after I bought those things, there was no money left. I got to know how 6.__ it was for my mother to do all this. I went back to my studies and become an A-student again. Finally, my dream __7.__ and I become a doctor.

My story is really my mother’s story--a woman with little education greatly changed my life as a _8.__. So, I believe there is no job more important than parenting.

 

查看答案

It's cold here. Would you mind my closing the window?    __________.

A. Never mind.                 B. Of course not.

C. You're welcome.            D. No, thanks.

 

查看答案

---Thanks for the delicious food.  ---________.

A. Don't mention it.              B. I'm glad you enjoy it.

C. I'm glad to hear that.         D. Don't forget it.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.