满分5 > 初中英语试题 >

House For Sale Golden Garden, Wuhan 3-s...

 

House For Sale

Golden Garden, Wuhan

3-story home, 509 sqm(平方米) total land area(面积), 428.8 sqm built-in, 312.2 sqm garden. Asking ¥ 13 million ($ 1.57 million).

MP: 13761973547     Tel: 027-58609228     Fax: 027-58609728

Job Wanted

Cherry, 24, a shining girl, good at oral English(英语口语) and Putonghua. Now I am working at an international trade company in Guangzhou. I am kind-hearted, hard-working and healthy, and would like part-time weekend work offering Putonghua lessons to foreign friends. If you are interested, please email me at cherrylf@hotmail.com.

 

Beijing Snow World Ski Park

Price: 18 yuan (entrance ticket 门票),

50 yuan/hour on weekdays and 70 yuan/hour on weekends,

120 yuan/four hours on weekdays and 190 yuan/four hours on weekends.

Tel : 010-69191617

1.If an Australian student wants to learn Chinese, he or she can __________.

A. call 027-58609228              B. email cherrylf@hotmail.com

C. fax 027-58609728                D. telephone 010-69191617

2.How many square meters(平方米) is the total land area of the house for sale?

A. 509 sqm.        B. 428.8 sqm.        C. 312.2 sqm.     D. 80.2 sqm.

3.Where is Cherry working now?

A. Shanghai.       B. Pudong.     C. Beijing.       D. Guangzhou.

4.If he goes skiing on __________ in Beijing Snow World Ski Park, Nick has to pay more money than on Tuesday.

A. Wednesday         B. Friday      C. Sunday      D. Monday

5.If you want to ski for four hours on weekdays, how much money will you pay at least?

A. 138 yuan        B. 200 yuan     C. 208 yuan        D. 280 yuan

 

1.B 2.A 3.D 4.C 5.A 【解析】 试题分析:本文是有关卖房、找工作、公园的三则广告,提供了相关的详细广告信息、联系方式等等。 1.B 细节理解题。题意:如果一位澳大利亚学生想学汉语,他或她可以A. call 027-58609228打电话到027-58609228;B. email cherrylf@hotmail.com 发邮件到cherrylf@hotmail.comC. fax 027-58609728 发传真到027-58609728;D. telephone 010-69191617打电话到010-69191617。第二则广告提供语言学习,其联系方式是发邮件到:cherrylf@hotmail.com。故选B。 2.A 细节理解题。所销售的房屋总面积多少平方米?A. 509 sqm;B. 428.8 sqm.;C. 312.2 sqm;;D. 80.2 sqm.。根据第一则广告,正确选A。 3.D 细节理解题。题意:Cherry现在在哪儿上班?A. Shanghai.上海;B. Pudong浦东;C. Beijing.北京;D. Guangzhou.广州。Cherry是第二则广告中的联系人,该公司在广州,故选D。 4.C 细节理解题。题意:如果尼克去北京世界滑雪场滑雪,他在哪一天去会比星期二付更多的钱?A. Wednesday星期三;B. Friday星期五;C. Sunday星期天;D. Monday星期一。根据第三则广告,滑雪价格是周日50元每小时,周末70元每小时,故选C。 5.理解推断题。如果你要在周日去滑雪四小时,你要至少付多少钱?A. 138 yuan;B. 200 yuan;C. 208 yuan;D. 280 yuan 周日的价格是:门票18元,120元每四小时。18+120=138,故选A。 考点:广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

---I heard quite a few bikes were thrown away at Liaocheng University.

--- _________________. They should be made use of.

A. I hope not.        B. Take it easy.

C. Not much.          D. Thats too bad.

 

查看答案

There are so many foggy days these years. We all wonder ______________________.

A. what can we do to prevent it

B. what we can do to prevent it

C. how can we do to prevent it

D. how we can do to prevent it

 

查看答案

I think that “Duang” must be one of the____________words on the Internet this year.

A. hot          B. hotter          C. hottest           D. most hottest

 

查看答案

Chatting on the Wechat (微信) ________me too much time. From now on, I won’t _______much time on it.

A. cost, spend  B. takes, pay

C. spend, take    D. takes, spend

 

查看答案

Jack is interested in robots, so he went to the restaurant in Liaocheng ___________ he heard that there were robots working as waiters there.

A. as far as  B. as long as

C. as well as  D. as soon as

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.