满分5 > 初中英语试题 >

Susan is a 14-year-old girl. She lives i...

Susan is a 14-year-old girl. She lives in New York with her parents. Her father works in a horse-riding school. She also likes riding a horse(马). Susan goes horse-riding every Saturday and she can ride very well now. At the horse-riding school, she helps to give the horse food and water when the classes are over. She also cleans them.

Susan writes something about horse-riding in her blog (博客).

When you ride a horse for the first time, it’s very difficult! The first thing you learn is to get onto a horse. Then you learn to move(移动) up and down like the horse. If you don’t do that, it is very uncomfortable(不舒服) for you and the horse! At first you learn to walk the horse around. Then you learn to run slowly. When your teacher thinks you ride well, you can learn to jump(跳跃).Not everyone has to learn to jump, but I like jumping. It is exciting!

1.Susan comes from ______.

A. America         B. Thailand

C. Australia       D. China

2.Susan doesn’t ______on Saturdays.

A. ride a horse

B. give food to the horses

C. teach others how to ride a horse

D. clean the horses

3.In the first paragraph(段落) them 指代______.

A. horses           B. classes

C. schools          D. foods

4. From Susan’s blog, we know that it is ______to ride a horse.

A. interesting        B. boring

C. scary              D. not good

5.Which is the following is TRUE? _____.

A. Susan’s father works in a middle school

B. Susan goes to the horse-riding school every day

C. Susan can’t use a computer

D. Susan likes jumping on the horse

 

1.A 2.C 3.A 4.B 5.D 【解析】 试题分析: 1.A细节理解题。根据She lives in New York with her parents.可知,她住在美国纽约。故选A。 2.C细节理解题。根据Susan goes horse-riding every Saturday .At the horse-riding school, she helps to give the horse food and water when the classes are over. She also cleans them.可知,在周六她去上课,在下课后她帮着喂马食物和水。她也给马洗洗身体。故选C。 3.A细节理解题。根据she helps to give the horse food and water when the classes are over. She also cleans them.可知,因为前面提到的是喂马,所以这里也是指马。故选A。 4.A细节理解题。根据She also likes riding a horse(马).可知,她认为骑马是有趣的。故选A。 5.D细节理解题。根据I like jumping.可知,她喜欢在马上跳。故选D。 考点:日常生活类短文。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

My name is Lin Tao. I'm a Chinese boy. Now I'm studying in America. There are many kinds of clubs here. When I first come here, l don't know anything about clubs.

I'm a shy boy, so I can’t speak English well. In my first year in America, l don't like to speak to others. In my second year I have to change(改变)myself by doing some new things. I realize that school is not just about getting good grades(成绩), it's also about being part of a club. One day, when I go to the Media Center with my classmate Jim, he tells me something about the club, It's interesting, so 1 join it.

I am in many clubs now, it’s good to be part of a club. These clubs help me to make new friends.

1.Where is Lin Tao studying now?

A. In America      B. In China.

C. In Canada.      D. In Australia.

2. Lin Tao doesn't speak t the first year because ______.

A. he is busy with his study

B. he can't speak English well

C. he doesn't like his classmates

D. he doesn't know anyone

3.What does Lin Tao think in his second school year?

A. He must study hard.

B. He must speak English more.

C. He must do some new things.

D. He must make more friends.

4.What does the underlined word "realize" mean in Chinese?

A. 想象          B. 猜测            C. 怀疑          D. 明白

5. What can you learn from the passage(短文)?

A. Lin Tao lives in America with his parents.

B. The Media Center is Lin Tao's first club.

C. Lin Tao doesn't like joining clubs.

D. Lin Tao makes many new friends in the first year.

 

查看答案

Passage A

Shenzhou Travel Agency (旅行社)

Five-day trip to Zhangjiajie                By train

Five-star hotel

Call Miss Li at 5678-9230 for more information.

Piano Lessons

Music teacher

Good at teaching kids from 5 to 10 years of age

Call Mary at 8230-7861

Babysitter(保姆) Wanted

A 2-year-old baby   At my home

From 8:00 am to 4:00 pm

A woman who is less than (不到)45 years old

Be good with kids.

Call Mr Johnson at 5817-6291

Room for Rent(出租)

One of two bedrooms

Share (共享) kitchen and bathroom with a quiet and clean girl

E-mail Lisa at ryhou@hotmail.com

 

1.Who can teach children to play the piano?

A. Mary.    B. Miss Li C. Mr Johnson. D. Lisa.

2.What number should you call if you want to go to Zhangjiajie?

A. 8230-7861    B. 5678-9230

C. 5817-6291    D. 7187-9867

3. Who can get the job as a babysitter?

A. A man who is good at cooking.

B. A man who loves kids.

C. A woman who has two kids.

D. A woman who is 40 years old.

4.How do you contact (联系) Lisa for more information?

A. Call her.

B. Go to visit her

C. Send her an e-mail.

D. Write to her.

5. Where can we find these ads?

A. In a newspaper.                  B. In a story-book.

C. In the library rules.           D. In a history book.

 

查看答案

根据短文内容,从各题的四个选项中选出一个最佳答案,并将代表答案的字母涂在答案卡的相应位置。

Mr Li is ninety-five years old,     he is very healthy. When people ask         , “How can you keep so healthy in your life?” He       answers, “If we want       healthy, we should eat healthy food and take exercise every day.” Mr Li often       in the morning. And it often takes him about two hours       every day.

Some people don’t know       to keep healthy, they don’t want to have breakfast. But Mr Li thinks it is very important. He often has a glass of milk and two eggs     breakfast. He eats a lot of vegetables and rice for lunch. And he has some vegetables and porridge for dinner. He thinks eating       is good for health. So he eats an apple and two bananas every day. Fruits are really     for him.

1.A. but          B. and            C.so          D. because

2.A. her          B. he             C. his          D. him

3.A. sometimes    B. always        C.never        D. also

4.A. be          B. are           C. is           D. to be

5.A. runs        B. running        C. to run      D. is running

6.A. exercising  B. to exercise    C. exercise    D. is exercising

7.A.how           B. where          C. what         D. who

8.A. with        B. for            C. on           D. between

9.A. meat        B. vegetables     C. drink       D. fruits

10.A. useful     B. clean          C. terrible     D. cute

 

查看答案

从方框内所给句子中选择恰当句子完成下面对话。并将其代表字母涂在答案卡的相应位置

 

满分5 manfen5.com

 

Yang: Good morning. I’m doing a survey. Can I ask you some questions?

Mark:   1. Go ahead.

Yang: What club are you in at your school?

Mark:    2. , so I join the story-telling club.

Yang:     3.

Mark: Well, we can’t arrive late for school, and we have to wear the school uniforms…

Yang:     4.

Mark: Yes. I get up very early, and I run for 20 minutes, then I take a shower. After a quick breakfast, I go to school by subway.

Yang: You do have a busy morning.  5.

Mark: Er…, it often takes me about an hour.

Yang: Thanks for answering my questions.

Mark: You’re welcome.

 

查看答案

You can’t take photos when you see the sign _____.

A. 满分5 manfen5.com     B. 满分5 manfen5.com        C. 满分5 manfen5.com        D. 满分5 manfen5.com

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.