满分5 > 高中英语试题 >

Emily Temple-Wood was 12 years old the f...

Emily Temple-Wood was 12 years old the first time she was bullied(欺凌) online. They left ugly comments on her Wikipedia and Facebook pages about her looks “that would make my mother’s hair curl.” says Temple-Wood, now 22 and in medical school. The reason? “I was a woman on the Internet,” she said.

Over the years, she considered how she might take revenge(复仇). Then, as a freshman in college, it hit her: “What do misogynists(men who hate women) hate most?” she asked herself. “Women who are productive!” Her solution: For every rude comment she received, Temple-Wood would post a biography(传记) of a woman scientist, and thus, in 2012, Wiki Project Women Scientists was born. She wrote about her heroes, like Barbara McClintock, who received the 1983 Nobel Prize in Physiology or Medicine, and Caroline Still Anderson, one of the first African American women to become a doctor in the United States, in the late 1800s. With help from other women, many of them scientists who have also been bullied online, Temple-Wood has published hundreds of these biographies and women of all ages have taken notice.

“When I was a kid, I could count the number of women scientists I knew about on one hand,” wrote Siko Bouterse, who used to work for the Wikimedia Foundation. “But our daughters have the chance to get much more knowledge about scientists who look like them because of Emily.

The ugly comments still come, says Temple-Wood. Being a strong woman online is not easy. “We all have days when we break down and need to have a glass of wine,” she says. “I tell people who are being bullied that it’s OK to be sad. But now you need to find a productive way to take revenge.”

1.The underlined part in Paragraph 1 shows a feeling of ______.

A. shock    B. disappointment

C. excitement    D. confidence

2.How did Emily react to the ugly comments about her?

A. She paid no attention to them.    B. She posted about great women.

C. She became a talkative woman.    D. She learned from women scientists.

3.What does Siko Bouterse think of Emily’s efforts?

A. They are helpful.    B. They are fruitless.

C. They are creative.    D. They are surprising.

4.What does Emily Temple-Wood advise people to do?

A. Sit down and have a glass of wine.    B. Try hard to be a productive person.

C. Never feel sad about ugly comments.    D. Fight ugly comments in a positive way.

 

1. A 2. B 3. A 4. D 【解析】 本文是一篇议论文。Emily对那些关于她的丑陋评论,她发表了关于伟大女性的文章。Emily Temple-Wood建议人们用积极的方式与丑陋的言论作斗争。 1.词义猜测题。根据第一段中They left ugly comments on her Wikipedia and Facebook pages about her looks “that would make my mother’s hair curl.” 他们在她的维基百科(Wikipedia)和Facebook页面上留下了难看的评论,说她的长相“会让我妈妈头发都卷起来”。由此推知,划线句子的意思是“震惊”。故选A。 2.细节理解题。根据第二段中For every rude comment she received, Temple-Wood would post a biography(传记) of a woman scientist, and thus, in 2012, Wiki Project Women Scientists was born. She wrote about her heroes, like Barbara McClintock, who received the 1983 Nobel Prize in Physiology or Medicine, and Caroline Still Anderson, one of the first African American women to become a doctor in the United States, in the late 1800s.可知,Emily对那些关于她的丑陋评论,她发表了关于伟大女性的文章。故选B。 3.推理判断题。根据第三段中But our daughters have the chance to get much more knowledge about scientists who look like them because of Emily.可知,Siko Bouterse认为Emily的努力是有帮助的。故选A。 4.推理判断题。根据最后一段中“We all have days when we break down and need to have a glass of wine,” she says. “I tell people who are being bullied that it’s OK to be sad. But now you need to find a productive way to take revenge.”可知,Emily Temple-Wood建议人们用积极的方式与丑陋的言论作斗争。故选D。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

CREATIVE KIDS

FILM MAKING

Become a director, scriptwriter(编剧), editor(编辑) and more ... all in a week?

◆Six half days of film making + six half days of fun activities.

What’s it all about?

Imagine yourself as the new Steven Spielberg or Ridley Scott? Love the cinema, but think you could do better? Or do you dream of being the next Keira Knightley or Johnny Depp? If so, then this is your holiday! You and your group will choose the type of film to make --- adventure, fantasy, thriller or comedy. Then you’ll create your own film to show at the end of the week. What’s more, you’ll also take your film home on DVD too!

Can I do other activities as well?

Yes --- every day there’s also half a day of activities from our great activity programme, and different entertainment every evening. So you can pack in lots of other new experiences too!

What do I learn?

You’ll learn the basics of film and sound recording, performing, and script-writing; and how to use sound effects, visual effects and music.

You’ll also learn about the work of a director, before editing your own film.

Do I need any experience?

No, our fantastic trained instructors and film industry experts will guide you through the whole process, and give you tips from the professionals.

Do I need any specialist equipment?

No, we’ll provide all the equipment, from top spec digital video cameras and editing equipment, to costumes and make-up. Just bring your imagination!

Only £695 per child!

1.Why are the big names mentioned?

A. To make the course attractive.    B. To show they are really great.

C. To show the popularity of films.    D. To introduce the course’s teachers.

2.What will the kids do in the evening?

A. Show their films    B. Enjoy themselves.

C. Learn how to make films.    D. Take part in outdoor activities.

3.The kids who want to have the course are expected to ______.

A. wear make-up    B. bring cameras

C. be film-lovers    D. be experienced

 

查看答案

假定你是李华,你的美国笔友Mike打算暑假期间和家人一起来中国旅行,要居住一个月, 希望你能为他推荐一个旅游城市。请给他发一封电子邮件,说出推荐的理由,内容包括:

1.介绍这个旅游城市的情况(如:地理位置;气候;交通;一些旅游景点;特色食品;文化习俗等);

2.祝他旅途愉快。

注意:1.词数100左右;

2.可以适当增加细节,以使行文连贯。

Dear Mike,

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

Yours

Li Hua

 

查看答案

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。

文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线()划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

Our school photography club is going to held an International High School Student Photography Show.

As far as I know, the theme of the show is environmental protection. Actually, I know you are gifted in take good pictures and had always wanted to do something for environmental protection. I clearly remember you showed me some photo on that theme the last time when you visited our school. Beside, it will start on June 15th and last three weeks. What makes me exciting is that any student whom is interested can participate in it. In word, I firmly believe this is surely a good chance for more people to see them. If you want to join, send my photos to photoshow@126.com.

Looking forward to hearing from you soon.

 

查看答案

阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。

When I was a kid, Mom used to cook food for us. One night after 1. (spend) a long hard day at work, Mom placed a plate of bread jam and 2. (extreme) burnt toast(烤面包) in front of my dad, I was waiting 3. (see) if he noticed it. However, while eating his toast. Dad just asked me 4. my day was at school. I don’t remember what I told him that night,5. I do remember I heard Mom apologizing to Dad for burning the toast. I’ll never forget what Dad said, “Honey, I love burnt toast.”

Later that night, I 6. (go) to kiss Daddy good night and asked him if he really liked his toast burned. He gave me 7. big hug and said, “Your mamma put in a long hard day at work today, really 8. (tire). Besides, a burnt toast never hurts but cold words do!”

What I’ve learned over the years 9. (be) that learning to accept each other’s faults is one of the most important 10. (key) to creating a healthy, growing and lasting relationship.

 

查看答案

根据汉语提示及首字母,写出所缺单词。

1.Tom's rude b_________(行为)at the meeting made us unpleasant.

2.A (n)_________ (被遗弃的) baby was found in a box near the hospital.

3.Everyone has been touched by the natural ____________.(景色)

4.With Christmas ___________ (接近),children got more and more excited.

5.Have you noticed so many_________ (旅游者) taking photos in front of the tree?

6.Only two passengers s___________ the car accident.

7.Do you mind me p_________ my car here?

8.The World Cup is one of the most important sporting e__________ in the world.

9.F___________, I caught today’s last bus to the country at the last minutes.

10.The man was s_______ dead by the police.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.