满分5 > 高中英语试题 >

Welcome to Pocono Whitewater There's som...

Welcome to Pocono Whitewater

There's something fun here at Pocono Whitewater for every level of adventurer! We have mild to wild whitewater rafting(漂流),family trips,and bird watching boating…Choose one adventure now…It's up to you! We have trips available daily. Give us a call today!

Dam Release Whitewater Rafting

Experience the best whitewater on the Lehigh River! Surrounded by forests and mountains, you will enjoy 12 miles and 5 hours of ClassⅢ whitewater rafting and outstanding scenery. This is a fun and thrilling trip that everyone from aged 12 and up can do! While paddling (划桨) in the swift water, you'll shout and laugh.

Dam Release Whitewater Rates:

Individual (aged 12 & up): $61.00

Group (at least 8 people): $31.00

Rates Include: all necessary rafting equipment, life jacket, free parking, bus service to/from the river and professional river guides.

Family Style Whitewater Rafting

Bring along the whole family this summer and enjoy 8 miles and 5 hours long of ClassⅠ white water rafting. Mild water of the Lehigh River is simply perfect for beginners, school groups, and kids aged 4 and older. This is just perfect for enjoying the passing scenery, kicking your feet over the edge of the raft, or taking a swim in the river!

One of the most unique things about this trip is a free riverside barbeque! Our workers will cook and serve you a picnic lunch—hot dogs, potato salad, fruit, etc…The classic family picnic!

Family Style Rafting Rates:

Adult: $39.00

Child (aged 4 thru 14): $33.00

Group (at least 8 people): $30.00

Rates Include: all necessary rafting equipment, life jacket, free parking, bus service to/from the river, and a barbeque lunch. However, river guides not included.

1.Which of the following people is suitable for Dam Release Whitewater Rafting?

A. A 4 year old boy.    B. A 6 year old girl.

C. An 8 year old girl.    D. A 14 year old girl.

2.If ten college students are to participate in the Dam Release Whitewater Rafting, how much money will be paid in total?

A. $310.    B. $330.    C. $390.    D. $610.

3.Family Style Whitewater Rafting is unique in that ________.

A. it allows people to swim in the river    B. it provides good scenery

C. it offers all necessary rafting equipment    D. it provides a barbeque lunch for free

 

1. D 2. A 3. D 【解析】 这是一篇广告类阅读。文章介绍了两项水上活动以及这两项活动的参加条件、价格、装备等具体信息。 1.细节理解题。根据文章第二段对Dam Release Whitewater Rafting的介绍This is a fun and thrilling trip that everyone from aged 12 and up can do! While paddling (划桨) in the Swift water可知,十二岁以上的孩子可以参加此项活动,故选D。 2.推理判断题。根据对the Dam Release Whitewater Rafting的介绍中Group (at least 8 people):$31.00可知,8人以上的团体票是每人31美元,由此判断10人会花310美元,故选A。 3.细节理解题。根据文章对Family Style Whitewater Rafting的介绍内容One of the most unique things about this trip is a free riverside barbeque (烧烤)!可知,家庭漂流活动的独特之处是提供一次免费的河边烧烤,故选D。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

听下面一段独白,回答以下小题。

1.Why does the speaker give the talk?

A. To announce some changes.    B. To apologize for an accident.

C. To inform passengers of leaving.

2.From which platform will the train to London leave?

A. 3.    B. 6.    C. 9.

3.When will the train to Bristol leave?

A. At 10:15 am.    B. At 10:55 am.    C. At 12:20 pm.

4.What do we know about Mr. Green?

A. He is travelling to London.    B. He works in the luggage office.

C. He lost his computer at the railway station.

 

查看答案

听下面一段较长对话,回答以下小题。

1.Where does the conversation probably take place?

A. In a shop.    B. In a travel agency.    C. At the seaside.

2.What does the man plan to do?

A. Go traveling.    B. Book a ticket.    C. Buy new sunglasses.

3.What will the man do first?

A. Learn to swim.    B. Learn to surf.    C. Surf the internet

4.Why is May the best time to visit Hawaii?

A. The expense are the lowest.    B. The weather is pleasant.

C. The sceneries are the most beautiful.

 

查看答案

听下面一段较长对话,回答以下小题。

1.What does the man show to the woman?

A. A toy car.    B. A new phone.    C. An alarm clock.

2.How is the new product different from others?

A. It can ring and talk.    B. It can roll and jump.    C. It can sing and move.

3.Who doesn’t need the new product?

A. The man.    B. The woman.    C. The woman’s nephew.

 

查看答案

听下面一段较长对话,回答以下小题。

1.How soon must the speakers finish lunch?

A. In an hour.    B. In 45 minutes.    C. In half an hour.

2.Why won’t the speakers go to Dave’s?

A. It is closed today.    B. It is too far away.    C. It is usually crowded.

 

查看答案

听下面一段较长对话,回答以下小题。

1.What’s the man’s father?

A. A scientist.    B. A travel agent.    C. A businessman.

2.What does the man probably like most now?

A. Science.    B. Travel.    C. Business.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.