满分5 > 高中英语试题 >

1.What can you do when you go on Essent...

 

1.What can you do when you go on Essential Europe Tour?

A. Experience long walks along the seaside.

B. Visit museums with an experienced guide.

C. Travel by train everywhere in Europe.

D. Book trips to visit local markets.

2.Which of the following will provide you with a chance to go mountain biking?

A. Beach Vacations    B. Backpacking Trip

C. Tours    D. Active Vacations

3.Who will probably choose Backpacking Trip?

A. A newly married couple who want to go shopping.

B. A family with children who’d like to enjoy hiking.

C. A man who wants to spend less money on a journey.

D. A businessman who plans to stay at a luxury hotel.

4.Where can we most probably read this text?

A. On a website.    B. In a magazine.

C. In a storybook.    D. In a history textbook.

 

1.B 2.D 3.C 4.A 【解析】 本文是一则旅游广告,属于应用文,介绍了四个各具特色的旅行项目的具体信息。 1.细节理解题。根据Essential Europe Tour部分最后一句and visit all the top tourist sights and museums with an experienced guide.可知游客在导游的带领下参观景点。故B项正确。 2.细节理解题。根据Active Vacations部分第二句The fantastic trip offers you a chance to go mountain biking.可知如果你想骑山地自行车,可以参加Active Vacations。故D项正确。 3.细节理解题。根据Backpacking Trip部分第二句…you can travel cheaply by train everywhere in Europe.可知在Backpacking Trip项目里,游客可以少花钱。故C项正确。 4.推理判断题。本文是一则旅游广告,介绍了四个各具特色的旅行项目的具体信息。在文章开头部分有:For more information click here,说明本文是从网页上摘录下来的内容。故A项正确。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Read the passage and fill in the blanks with proper words or the proper forms of the given words.

Apart from speeches, in my point of view, we can use our eyes to express 1. (us). And through one’s eyes, we can read sorrow, happiness, encouragement, and many other emotions.

Even now I still remember an experience, 2. happened when I took part in a singing contest at the age of nine. It was the power of my mother’s eyes 3. encouraged me to go for it. I had shown great interest 4. singing before that, but I was too shy 5. (sing) in public. One day my mother took me to sign up for a singing contest. With my mother’s company, I was determined 6. (meet) that challenge. Standing on the stage, I suddenly found I 7. (become) the focus of all attention. I was so nervous that I couldn’t even keep my eyes open. When I was to 8. (introduce) to the audience and sing, I became even more nervous. I felt my legs were shaking and my memory seemed to have left me — I couldn’t remember anything. Searching for help, I saw my mother’s eyes which were sparkling (闪光) with encouragement and strong power. It seemed that they were speaking to me, “Take 9. easy. You can do it! I’ll always be with you! ”I read the message in her eyes and at that moment I got my 10. (confident) back and began to sing my song. Sometimes, you see, just a look of encouragement from a beloved one can make a shy person brave.

 

查看答案

—When choosing books, you only focus on price while I think more about the content.

—That is _____ we differ.

A. which    B. where

C. when    D. whether

 

查看答案

—I haven’t seen Daisy since the party held six months ago.

—She is busy — she is _____ a new dictionary.

A. turning on    B. passing on

C. working on    D. putting on

 

查看答案

When I was in Egypt, I once met a kind-hearted couple who let me _____ with them and really helped me out.

A. to stay    B. stays

C. stayed    D. stay

 

查看答案

I think _____ impresses me most about Gavin’s new book is the characters he describes.

A. that    B. which

C. why    D. what

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.