满分5 > 高中英语试题 >

How to Survive High School High school c...

How to Survive High School

High school can be a terrible period if you get it all wrong. Find out how to survive high school with a few easy tips.

Be Yourself.

High school is a fun time to make new friends and meet new people. Make friends with a variety of people and not just a group which you are comfortable with. Most peer pressure cases are because of the weak image created by freshmen. Just be yourself and create a strong self-image. 1.

2.

Choose your friends carefully and make sure you won’t get influenced by anyone. By judging who you can connect with, you will find friends. Stay away from the ones who don’t want to be your friends as bad company(同伴) is tempting, but good company can be your true friends.

Be Optimistic.

There is nothing better than having a smile on your face whenever you can.3.Don’t be afraid to make friends,don’t get aggressive or personal and treat others the way you want to be treated. Respect your teachers and classmates and try to be helpful if you want the same in return.

Be Confident.

When you believe in yourself, others believe in you. Talk and walk confidently, and this will create a strong image about you.4.Be creative and unique and learn to set trends. Confidence is one quality you grow with, and people respect you for that.

Love High School.

5.Make the most of it,as you will never get those moments back. Come up with prank(恶作剧)ideas, get a detention(放学后留校),top your class, make the best friends, go to the party, but just make as many memories as you can!

With these tips to survive high school, you will surely be proud of graduating as an all-round approaching adult carrying the best roots. So, when you throw those hats in the air, feel the freedom and remember every moment you have spent in ” High School” .

A. Always Wear Your Smiles.

B. Keep Good Company.

C. Don’t give in to anyone’s wants.

D. Practice positive thinking.

E. Do your things, and don’t imitate(模仿)others.

F. Fall in love with it.

G. Study as hard as you can.

 

1.C 2.B 3.D 4.E 5.F 【解析】 本文是一篇说明文。文章就如何度过高中生活给出了一些建议。 1.上一句话Just be yourself and create a strong self-image.(做好自己,创造一个坚强的自我形象)与选项C Don’t give in to anyone’s wants.(不要屈服于任何人的需要)在意思上有承接关系。因为有坚强的自我形象,才会不屈服于别人,故选C。 2.根据下文Choose your friends carefully and make sure you won’t get influenced by anyone.可知要认真交朋友,不受任何人的影响,前文应该是:与好人交朋友,选项B Keep Good Company.(与好人交朋友),符合语境,故选B。 3.根据小标题以及第一句话Be Optimistic. There is nothing better than having a smile on your face whenever you can.可知作者建议我们要乐观,没有什么比面带微笑更好的了,选项D符合语境,故选D。 4.根据下一句话Be creative and unique and learn to set trends.可知,我们要有创造性,独特和引领潮流,即做好自己的事情,不要模仿其他人,选项E符合语境,故选E。 5.根据小标题Love High School.以及下一句Make the most of it,as you will never get those moments back.可知好好度过高中阶段,因为以后再也不会找回那些时光,可知这里表达的意思是“喜欢上高中阶段的生活”,选项F Fall in love with it.符合语境,故选F。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Could your next pet be a goat? New research suggests that these farm animals try to communicate with people in the same way that dogs and horses do. In a series of experiments, researchers found that when the animals had a problem that they couldn’t solve alone,the goats would gaze at a person for help. The research also shows that goats will change their actions according to a person’s behavior.

Goats were the first domesticated(驯化为)livestock species, about 10,000 years ago, according to Alan McElligott. “From our earlier research, we already know that goats are smarter than people think, but these results show how they can communicate and interact with people even though they were not domesticated as pets or working animals,” McElligott said in a statement.

To test the goats’ communication skills, the researchers trained the animals to remove the lid from a box to receive a reward. The reward was then made inaccessible(得不到的,不能接近的), and the goats’ reactions toward the experimenters—who were either facing the goats or had turned away—were recorded. The researchers found that the goats would gaze at the forward-facing person more often, and for longer periods of time. Sometimes, the goats would also approach the forward-facing person before returning to the box.

“Goats gaze at humans in the same way as dogs when asking for a treat that is out of reach,” study researcher Christian Nawroth said in the same statement. “Our results provide strong evidence for communication directed at humans in a species that was domesticated mainly for agricultural product, and goats show similarities with animals bred to become pets or working animals,such as dogs and horses.”

The authors said that they hope the study will help people to better understand domesticated animals like goats, dogs and horses, and how they interact with humans.

1.The underlined word “they” in the first paragraph refers to        .

A. the researchers    B. the horses

C. the goats    D. the dogs

2.What did the goats do after they couldn’t receive the reward?

A. They refused to remove the lid.

B. They stared at the experimenters.

C. They turned away.

D. They returned to the box quickly.

3.What is the aim of the research?

A. To study the habits of animals in order to understand their feelings.

B. To raise more domesticated animals like goats, dogs and horses.

C. To show the similarity between goats and dogs.

D. To make people better understand domesticated animals.

 

查看答案

On a Friday night, a poor young artist stood at the gate of a New York subway station, playing his violin. Many of passers-by slowed down their paces and put some money into the hat of the young man.

The next day, at the same place, he put his hat on the ground gracefully. Different from the day before, he took out a large piece of paper and laid it on the ground and put some stones on it. Then he adjusted the violin and began playing. It seemed more pleasant to listen to.

The words read,“Last night,a gentleman named George Sang put an important thing into my hat mistakenly. Please come to claim it soon. ”

Seeing this, people wondered what it could be. After about half an hour , a middle-aged man ran there hurriedly and rushed through the crowd to the violinist and grabbed his shoulders and said,“Yes,it’s you. You do come here. I knew that you were an honest man and would certainly come here. ”

“Are you Mr. George Sang? ” asked the young violinist.

The man nodded. “Did you lose something?” “Lottery. It's lottery.” “Is it?” The violinist took out a lottery ticket and asked.

George nodded immediately and seized the lottery ticket and kissed it, and then he danced with the violinist.

The story turned out to be this: George Sang bought a lottery ticket, winning a prize of $ 500,000. After work, he passed the station and felt the music was so wonderful that he took out 50 dollars and put it in the hat. However, the lottery ticket was also thrown in. The violinist was a student at an Arts College and had planned to attend further study in Vienna. He had booked the ticket and would fly that morning. However, when he was cleaning up he found the lottery ticket. Thinking that the owner would return to look for it,he cancelled the flight and came back to where he was given the lottery ticket.

When asked why he didn’t take the lottery ticket for himself,the violinist said,“Although I don’t have much money,I live happily; but if I lose honesty, I won’t be happy forever.’’

1.What is the order of the story?

a. The violinist tried to look for the ticket owner.

b. George Sang won a lottery.

c. George Sang threw $ 50 and his lottery ticket in the hat of a violinist.

d. The violinist found the owner of the lottery ticket.

e. A young student played the violin near a subway station.

A. c,d,e,a,b    B. b,c,e,d,a

C. b,e,c,a,d    D. c,a,d,b,e

2.George Sang was so         that    he kissed    the lost ticket and danced with the violinist.

A. moved    B. disappointed

C. mad    D. pleased

3.By telling the story, the writer intends to tell us that         .

A. getting rich overnight is important

B. showing sympathy for others is important

C. being honest is of great importance

D. school fees are high at present

4.We can learn from the passage that         .

A. the college the young violinist was going to attend is not in New York

B. many people usually put their money in their hat in the distant past

C. George Sang may give some money to the young violinist as a reward

D. all the people who win lotteries are generous and easy-going

 

查看答案

The spread of Western eating habits around the world is bad for human health and the environment. These findings come from a new report in the journal Nature.

David Tillman, a professor of ecology at the University of Minnesota, America, examined information from 100 countries to identify what people ate and how diet affected health. He noted a movement beginning in the 1960s. He found that as nations industrialized, population increased and earnings rose, more people began to adopt what has been called the Western diet.

The Western diet is high in sugar, fat, oil and meat. By eating these foods, people began to get fatter and sicker. David Tillman says overweight people are at greater risk of non-infectious diseases like diabetes (糖尿病)and heart disease.

Unfortunately, when people become industrialized, if they adopt this Western diet, they are going to have these health problems, especially in developing countries in Asia. China is an example where the number of diabetes cases has been jumping from less than one percent to 10 percent of the population as it began to industrialize over a 20-year period. And that is happening all across the world, in Nigeria and so on.

And,a diet bad for human beings is also bad for the environment. As the world’s population grows,more forests and tropical areas will become farmland for crops or grasslands for cattle. We are likely to have more greenhouse gas in the future from agriculture than that coming out of all forms of transportation right now.

Mr. Tillman calls the link between diet, the environment and human health, “a dilemma”,a problem offering a difficult choice. He says one possible solution is leaving the Western diet behind.

1.David Tillman believes that          .

A. diet, the environment and human health are closely connected

B. the Western diet is the only choice as nations industrialized

C. people in tropical areas are more likely to have heart disease

D. traditional diet is more balanced than the Western diet

2.According to the passage, more greenhouse gas might be given off in the future from       .

A. transportation    B. developing countries

C. agriculture    D. developed countries

3.What can be inferred from the passage?

A. Nigeria has the largest number of diabetes cases.

B. Overweight people are at higher risk of infectious diseases.

C. The examined information comes from developing countries.

D. Industrialization contributes to the spread of the Western diet.

4.What’s the author’s purpose in writing the text?

A. Call on us to protect the environment.

B. Warn us of the danger of the Western diet.

C. Remind us of the importance of health.

D. Advise us to have a balanced diet.

 

查看答案

阅读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。

Jack,a clerk at the local bank,was wandering alone on the street. It was a cold,silent winter night. His mind was on his wife Linda,who had been in a car accident two months ago and was now lying in a hospital bed,waiting for more money for her operation.Jack had sold everything he had,and he had tried his best to borrow money from all the people and banks he could. But the real world is cruel.

A large amount of money was still needed. To Jack,it would mean a great deal of suffering to see his wife die without any help.“I have only one option left,”Jack said to himself. Then he went to the bank,his workplace,again. For several days,he observed the bank and planned a theft

The next day,he went to work as usual. Everything seemed normal:he joked with his workmates and helped his clients as he always did. But no one noticed that he had brought a bigger suitcase to work,instead of the small one he always carried. At 5:00 pm,the bank closed,and the clerks and the guards had all gone home. However,at that moment,Jack was in the bathroom,and the guards didn't notice him,of course. When the noises coming from the street were replaced by silence and everything turned dark,Jack came out from the bathroom. He first cut the lines of the alarms and monitors with tools from his new suitcase.

He was all too familiar with the equipment since he had been working there for 8 years and had been studying the security system for the past 30 days. Using a special key and some other tools,he then easily opened the doors of the safes. The bank's security system wasn't very good,which allowed Jack to take a lot of money. Several minutes later,Jack left the bank with a heavy bag filled with money.

注意:

1.所续写短文的词数应为150左右;

2.应使用5个以上短文中标有下划线的关键词语;

3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;

4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。

Paragraph 1:

After Jack had been gone from the bank for a while,the alarms began to ring.__________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________

Paragraph 2:

But the most unlucky man was the manager of the bank,an old man._________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________

 

查看答案

上周一批英国学生到达第一中学进行访问交流。假设你是该校通讯员,  请根据以下内容给当地一家报社写一篇英文报道。写作内容:

时间

上周

地点

第一中学

事件

一批英国学生到访

行程

了解中国学生的校园生活、参观该地的著名景点体验当地文化

印象

洁净的市容、友善的学生、美味的食品

回访计划

第一中学38名学生应邀明年三月访问英国

 

注意:1.词数80左右;

2.可适当增加细节,以使行文连贯。

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.