满分5 > 高中英语试题 >

England's highest main-line railway stat...

England's highest main-line railway station is in serious trouble, deserted and unmanned since it was officially closed in 1970, Dent, located high in the hills of Yorkshire, wakes up on six summer weekends each year, when a special train unloads walkers, sightseers and people who simply want to catch a train from the highest station to its platforms.

But even this limited being may soon be brought to an end. Dent station located on the Settel to Carlisle railway line, is said to be surrounded by the most beautiful scenery in the country. But no amount of scenic beauty can save the line because of the British Rail's money problems.

It is now an open secret that British Rail sees no future for this railway line. Most of its trains disappeared some time ago. Bridges, built a century ago, are falling down. It is not alone. Half a dozen railway routes in the North of England are facing a similar threat. The problem is an old system and an almost total lack of cash to repair it. Bridges and tunnels are showing their ages, the wooden supports for the tracks are rotting(腐烂) and engines and coaches(车厢) are getting old.

On main lines between large cities, the problem is not too bad. There lines still make a profit and cash can be found to keep them in good condition. But on the country branch line, the situation is different. As track wears out, it is not replaced. Instead speed limits are introduced, making the journey longer than necessary and discouraging travelers.

If a bridge is dangerous, there is often only one thing for British Rail to do: go out and find money from another places. This is exactly what it did a few months ago when a bridge at Bridling station was threatening to fall down. Repairs were calculated at 200,000 pounds just for one bridge, so British Rail was pleased, and rather surprised when two local councils(理事会) offered half that amount of money.

1.Of all the railway routes in Britain, the one which passes through Dent

A. is the most historic.

B. passes through the most attractive countryside.

C. is the most expensive route for tourists.

D. carries the greatest number of tourists.

2.What is the most urgent( 迫切的)problem for many country railway lines ?

A. Rebuilding bridges.

B. Repairing engines.

C. Renewing coaches.

D. Replacing stations.

3.Who would appear to be the people most affected by the difficulties facing the British Rail?

A. The people who do much business.

B. The groups who are organized .

C. Large city people and local people.

D. The people who want to have holidays for touring.

4.How should British Rail improve the financial situation of the country railway lines?

A. By bringing in speed limits

B. By decreasing preserving costs.

C. By increasing train fares

D. By asking local councils for help

 

1.B 2.A 3.D 4.D 【解析】本文主要介绍了英国境内的铁路因为年久失修已经影响了它们的使用,需要及时地维修。 1.B 细节理解题。根据第二段Dent station located on the Settel to Carlisle railway line, is said to be surrounded by the most beautiful scenery in the country.可知,在所有英国境内的铁路里,那条经过Dent的铁路穿越了最美的乡村。故选B. 2.A 细节理解题。根据第三段Bridges, built a century ago, are falling down. It is not alone. Half a dozen railway routes in the North of England are facing a similar threat.可知,这个国家铁路最迫切的问题是需要重新修建桥梁。故选A. 3.D 细节理解题。根据第四段Instead speed limits are introduced, making the journey longer than necessary and discouraging travelers.可知,正是那些旅游者受到了英国铁路问题的困扰,因为让他们出行不便。故选D. 4.D 推理判断题。根据最后一段so British Rail was pleased, and rather surprised when two local councils(理事会) offered half that amount of money.当地理事会主动提供了帮助,因此可知英国铁路应该向当地的理事会救助。故选D.
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Hello friends,

This is Christmas Week, when you may have any emotions of happiness or sadness, pain or panic, fears or frustrations. Put the negative emotions aside and focus on building better relationships with our tips below.

Relationship Tips for Getting Along at the Holidays

1. Speak Your Love in Words. The best gift you can give another person is words of praise, thankfulness, and appreciation from your lips.

2. Hear What Your Friends and Family are Voicing Their Stress. Listen carefully to those around you -- a gift that will lower their stress.

3. Center Your Heart. Focus on the true, deeper meaning of the holiday season. This will help everyone become easier to get along with because the heart of Christmas will remain whole.

4. Ask those who are celebrating with you what their expectations are. Communicate the plans clearly so people feel informed.

5. Be prepared for changes. Don't be a Christmas Scrooge ordering family around. Instead slow the pace, be agreeable, and give choices so that you create an environment of connecting and sharing.

6. Take Time for being Romantic. The greatest gift you can give your husband or wife, children, and friends is harmony at home.

7. Express Your Joy. Make memories (and take lots of pictures) by making the most of all your relationships. Capture the best moments with your camera.

-----------------------------

*** Get the rest of the10 Holiday Tips from each of 14 Experts like this in Simplify Your Holiday Season, available HERE. Get one of the 50 free copies on a first-come, first-served basis or a 50% discount off $30 by Jan 1.2017.

Mark Your Calendar(日历) for January 4 & 5 our free next online workshop "New Year, New You: Maximize Your Time, Minimize Your Weight."

--------------------------

Have a very lovely Christmas and Happy New Year! I hope I prepared you well for Christmas, since over 1,000 people downloaded my 8 week Holiday Plan. I hope you were one of them and are peaceful and ready.

Warmly,

Marcia Ramsland, The Holiday Coach

www.OrganizingPro.com/Holidays

"Coaching Busy People to Make Every Day Count!"

1.According to the author, what can we infer from this passage?

A. negative emotions such as pain will not be experienced at Christmas time.

B. You can become the center and keep complaining about your trouble until your stress is gone.

C. You must try your best to spend some private time with your family or friends.

D. You can make strict rules for everybody to follow so that every activity is well-planned.

2.What kind of people need their next online workshop?

A. People who want to have a good relationship with family and friends.

B. People who want to make good use of their time and keep in a good shape.

C. People who want to make their holiday season simpler and more meaningful.

D. People who downloaded her 8 week Holiday Plan.

3.This passage is most likely to be ______.

A. an email between business partners

B. an email for advertising.

C. an email from an employer to the employees

D. an email between close friends

 

查看答案

When another old cave is discovered in the south of France, it is not usually news. Rather, it is an ordinary event. Such discoveries are so frequent these days that hardly anybody pays heed to them. However, when the Lascaux cave complex was discovered in 1940, the world was amazed. Painted directly on its walls were hundreds of scenes showing how people lived thousands of years ago. The scenes show people hunting animals, such as bison or wild cats. Other images depict birds and, most noticeably, horses, which appear in more than 300 wall images, by far outnumbering all other animals.

Early artists drawing these animals achieved a monumental and difficult task. They did not limit themselves to the easily accessible walls but carried their painting materials to spaces that required climbing steep walls or going on hands and knees into narrow passages in the Lascaux complex.

Unfortunately, the paintings have been exposed to the destructive action of water and temperature changes, which easily wear the images away. Because the Lascaux caves have many entrances, air movement has also damaged the images inside.

Although they are not out in the open air, where natural light would have destroyed them long ago, many of the images have deteriorated and are hardly recognizable. To prevent further damage, the site was closed to tourists in 1963, 23 years after it was discovered.

1.Which title best summarizes the main idea of the passage?

A. Wild Animals in Art

B. Hidden Prehistoric Paintings

C. Exploring Caves Respectfully

D. Determining the Age of French Caves

2.What does the underlined phrase “pays heed to” in paragraph 2 probably means?

A. discovers    B. watches

C. notices    D. buys

3.Why was painting inside the Lascaux complex a difficult task?

A. It was completely dark inside.

B. The caves were full of wild animals.

C. Painting materials were hard to find.

D. Many painting spaces were difficult to reach.

4.According to the passage, all of the following have caused damage to the paintings EXCEPT _______.

A. temperature changes    B. air movement

C. water    D. light

 

查看答案

"Bill, you never miss!" Joe said admiringly. "Unless I'm in a real game," Bill complained. "Then I miss all the time." Joe knew that Bill was right. Bill performed much better when he was having fun with Joe in the school yard than he did when he was playing for the school team in front of a large crowd. "Maybe you just need to practice more," Joe suggested. "But I practice all the time with you!" Bill objected. He shook his head. "I just can't play well when people are watching me." "You play well when I'm watching," Joe pointed out.  "That's because I've known you since we were five years old," Bill said with a smile. "I'm just not comfortable playing when other people are around." Joe nodded and understood, but he also had an idea.

The next day Joe and Bill met in the school yard again to practice. After a few minutes, Joe excused himself. "Practice without me," Joe said to his friend. "I'll be back in a minute."

Joe hurried through the school building, gathering together whomever he could find—two students, a math teacher, two secretaries, and a janitor. When Joe explained why he needed them, everyone was happy to help. Joe reminded the group to stay quiet as they all went toward the school's basketball court. As Joe had hoped, Bill was still practicing basketball. He made five baskets in a row without noticing the silent people standing behind him.

"Hey, Bill!" Joe called out finally. Bill turned. A look of surprise came over his face.                               "I just wanted to show you that you could play well with people watching you," Joe said. "Now you'll have nothing to worry about for the next game!"

1.What would be the best title for the story?

A. Joe Joins the Team

B. Practice Makes Perfect

C. Bill Wins the Big Game

D. Bill's Basketball Problem

2.Which of the following has caused Bill to feel upset?

A. That he plays better in practice than he does during games.

B. That the school yard is not a good place to practice.

C. That Joe watches him too closely when he plays.

D. That his team loses too many games

3.Why does Joe decide to gather a group of people?

A. Because he wants more players for his team

B. Because he wants to help Bill feel less nervous

C. Because he wants to show them his talent

D. Because he wants more people to see the next game

4.What can we infer from the passage?

A. The group have to be quiet because they do not want Bill to know they were there.

B. Bill plays well in front of Joe because he wants to prove to Joe he is a good player.

C. Six people including his basketball coach were watching Bill playing in the end.

D. Bill made five baskets in a row after he saw the group of people behind him.

 

查看答案

现在你已经进入高中一个月了,请写一篇英语短文来介绍你的英语老师。要点如下表所示:

内容

要点提示

1老师特点

长发大眼,非常漂亮

2教学特点

课堂生动有趣,和同学相处融洽

3多才多艺

折纸,唱歌,弹钢琴

 

参考词汇:折纸fold paper 注意:词数100左右。

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________

 

查看答案

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

The following informations is about the American school system. Secondary school in the US usual covers seven years, grades six to twelve. Ninth to twelfth grades were high school. In the end of twelfth grade, American students receive the high school diploma. Students need a high school diploma if they want to go to a college. The school year is dividing into two semesters, the first of that is September through December; and the second January through May. Students start school at 7:50 am. or finish at 3 pm. They can also take part all kind of activities.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.