满分5 > 高中英语试题 >

The latest study by the University of Fl...

The latest study by the University of Florida has found that eating from smaller, less beautiful, and even paper plates will help prevent overeating. Eating with a fork instead of a spoon can help you lose weight, the researchers say. Much to their surprise, they find that putting mirrors in the dining room will also help reduce weight.

The researchers asked 185 college students to choose a chocolate cake or a fruit salad, and evaluated the taste. Those who ate in a room with a mirror scored the taste of junk food much lower than those in a room without a mirror. But the taste of fruit salad remained the same in any case.

Lead scientist, Dr. Ata Jami, says that a glance in the mirror tells people more than just about their physical appearance. It enables them to view themselves objectively (客观地) and helps them to judge themselves and their behavior in the same way that they judge other people.

The mirrors were found to push people to compare and match their own behavior with accepted social standards. The researchers believe it proves that people don’t want to look in the mirror when they feel they are following the social standards. When they look in the mirror with mouths full of junk food, feelings of discomfort and failure can be increased. Therefore, the presence of the mirror lowers the taste of unhealthy food.

However, researchers say this is only the case if people select the food they are eating, because they are responsible for that choice. The researchers suggest that mirrors be placed in dining rooms and other eating spaces, so that people will start eating more healthily.

1.Researchers are amazed to find that ______.

A. paper plates make food look nicer

B. people using a fork will eat more

C. mirrors can help people lose weight

D. people will eat more in front of a mirror

2.What can be inferred from the study?

A. Some teenagers got involved in it.

B. People were required to eat with a spoon.

C. People preferred a chocolate cake to a fruit salad.

D. The mirror may not affect the taste of healthy food.

3.According to Dr. Ata Jami, the mirror ______.

A. makes people judge others correctly

B. makes people well judge themselves

C. is a necessary part of people’s daily life

D. can only show the appearance of a person

4.How does the mirror affect the taste of junk food?

A. By making people hungry.

B. By showing the social standards.

C. By attracting people to healthy food.

D. By causing a feeling of discomfort.

 

1.C 2.D 3.B 4.D 【解析】研究者吃惊地发现镜子能帮助人减肥。镜子通过不舒适的感觉影响垃圾食品的味道。 1.C 细节理解题。根据第一段最后一句Much to their surprise, they find that putting mirrors in the dining room will also help reduce weight.研究者吃惊地发现镜子能帮助人减肥。可知答案为C。 2.D 细节理解题。根据最后一段最后一句The researchers suggest that mirrors be placed in dining rooms and other eating spaces, so that people will start eating more healthily.可知镜子可能不会影响健康食品的味道。故选D。 3.B 细节理解题。根据第三段Lead scientist, Dr. Ata Jami, says that a glance in the mirror tells people more than just about their physical appearance. It enables them to view themselves objectively (客观地) and helps them to judge themselves and their behavior in the same way that they judge other people.可知按着Dr. Ata Jami所说镜子能使人们更好地评判自己。故选B。 4.D 细节理解题。根据第四段中When they look in the mirror with mouths full of junk food, feelings of discomfort and failure can be increased.可知镜子通过不舒适的感觉影响垃圾食品的味道。故选D。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

A warm drink of milk before bed has long been the best choice for those wanting a good night’s sleep. But now a study has found it really does help people nod off---if it is milked from a cow at night.

Researchers have discovered that “night milk” contains more melatonin(褪黑激素), which has been proven to help people feel sleepy and reduce anxiety.

The study, by researchers from Seoul, South Korea, involved mice being fed with dried milk powder made from cows milked both during the day and at night.

Those given night milk, which contained 10 times the amount of melatonin, were less active and less anxious than those fed with the milk collected during daytime, according to the study published in The Journal of Medicinal Food.

Night milk quickened the start of sleep and caused the mice to sleep longer.

While the effect of cow’s milk harvested at different time has not been tested on humans up to now, taking melatonin drugs has been suggested to those who are struggling to fall asleep at night.

Previous studies have also indicated that milk can be excellent for helping sleep because of the calcium content, which helps people to relax.

Milk is also sugar-free and additive-free with nutritionists recommending skimmed milk as the best choice before bed as it is the least fattening. The more fat you take in before bedtime, the greater burden you will put on your body at night.

1.According to the text, the mice fed with daytime milk _________.

A. started sleep more easily

B. were more anxious

C. were less active

D. woke up later

2.Which of the following is true of melatonin according to the text?

A. It’s been tested on mice for ten times.

B. It can make people more energetic.

C. It exists in milk in great amount.

D. It’s used in sleeping drugs.

3.What can be a suitable title for the text?

A. Night Milk and Sleep

B. Fat, Sugar and Health

C. An Experiment on Mice

D. Milk Drinking and Health

4.How does the author support the theme of the text?

A. By giving examples.

B. By stating arguments.

C. By explaining statistical data.

D. By providing research results.

 

查看答案

To us, it seems so natural to put up an umbrella to keep the water off when it rains. But in fact the umbrella was not invented as protection against the rain. Its first use was as a shade against the sun.

Nobody knows who first invented it, but the umbrella was used in very ancient times. Probably the first to use it were the Chinese, way back in the eleventh century B.C..

We know that the umbrella was also used in ancient Egypt and Babylon as a sunshade. And there was a strange thing connected with its use: it became a symbol of honor and power. In the Far East in ancient times, the umbrella was allowed to be used only by those in high office or by royal people such as the kings or queens.

In Europe, the Greeks were the first to use the umbrella as a sunshade. And the umbrella was in common use in ancient Greece. But it is believed that the first persons in Europe to use the umbrellas as protection against the rain were the ancient Romans. During the middle ages in Europe, the use of the umbrella most disappeared. Then it appeared again in Italy in the late sixteenth century. And again it became a symbol of power.

Umbrellas have not changed much in style during all this time, though they have become much lighter in weight. It wasn't until the twentieth century that the umbrellas for women began to be made in all kinds of colors.

1.Ancient people first used umbrellas as ______.

A. a symbol of honor    B. a symbol of power

C. protection against the sun    D. protection against the rain

2.According to the passage, the umbrella was probably first used in accident__________.

A. Babylon    B. China

C. Egypt    D. Rome

3.According to the passage, which of the following is NOT true?

A. The ancient Greeks used the umbrella in their daily life

B. Europeans hardly used the umbrella during the middle ages

C. The umbrellas for woman were made colorful in ancient times

D. The style of the umbrella hasn’t changed a lot since it was invented

4.What is the passage mainly about?

A. The sales of the umbrella    B. The history and the use of the umbrella

C. The invention of the umbrella    D. The differences among umbrellas

 

查看答案

City College Union Inc

Secretary/Typist

The Union is a student-run organization with a permanent staff of 20. Typing speed: at least 60 wpm.

The ability to take shorthand dictation and a working knowledge of filling procedures are essential requirements.

The basic salary for the position is $ 18,500 per year.

Enquires to R. Barbar 387-5075.

Emu Airline

Secretary

Emu Airline is now offering a part-time position for a secretary.

The position offers at least 20 hours' work a week, with a view to full-time work in the future.

Monthly salary is about $ 1,400.

Phone 899-3264 for an appointment.

Word Processor

Operator (full-time)

We need an operator to work in an office associated with the building industry. Only experiencedoperators are expected to apply.

Starting salary: $ 17,950 yearly.

Apply in writing to:

The Personnel Officer Hill Morgan Pty Ltd 38 Green Hill Rd. Kensington 2033.

Sewing Machinist Wanted

Jeans Industry

We are an expanding clothing company located south of the city. Our products include jeans, skirts, shorts and so on. We are looking for sewing machine operators

The factory works a 38-hour week over 4-5 days. Wages for this are $ 18,050 per year. Wages and conditions are in line with the current industrial award.

If you are interested, come over and pick up an application form from Ripper Jeans, 23 North Ave, Beaudesert.

1.What can we learn from the above advertisements?

A. Their companies are introduced in detail.

B. They all want people for their respective positions.

C. Each is looking for experienced employees.

D. There exist large income gaps between the four posts.

2.The attractiveness of the post in Emu Airline is_____.

A. its good salary

B. its nice working conditions

C. its promising future

D. its free flying

3.If you want to be a sewing machine operator you may contact this company by_____.

A. phone    B. email

C. visit    D. fax

 

查看答案

假如你叫李华。你的好朋友简最近发现自己在发胖,很苦恼。她写信请你给她就如何避免这一情况提建议。请你根据下面的内容给简写一封信,词数100左右。

要想减肥,应做到以下三点:

1.要保证健康饮食。

2.多参加锻炼。

3.喝足够的水。

May 5th

Dear Jane,________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

Yours sincerely,

Li Hua

 

查看答案

People nowadays can hardly imagine what Jewish people went through during World War . It was just because they were Jewish1.Anne and her family had to hide away, or they would be2.(catch) by the German Nazis.

Anne hadn't been able to be outdoors for3.long a time that she had grown crazy4.everything to do with nature.

For example, when it was warm, she stayed5.(wake)on purpose until half past eleven one evening in order to have a look at the moon for once by6.(her). But as the moon gave far too much light, she didn’t dare open a window. And another time, she happened7.(be) upstairs one evening when the window was open. She didn't go downstairs8.the window had to be shut. The dark,9.(rain) evening, the wind, the thundering clouds held her entirely in their power. It was the first time in a year and a half that she10.(see) the night face to face.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.