满分5 > 高中英语试题 >

What Is Fear? Few is a basic feeling ari...

What Is Fear?

Few is a basic feeling arising when we fed threatened, and can have physical symptoms such as sweaty hands and an increased heart rate. 1. On the upside...

Fear means growth.

Fear tells us we are moving towards the edge of our comfort zone. We are doing something unfamiliar and learning new skills. This means wt art growing, and growth means that once we go beyond the uncomfortable bit, we will be stronger, better and brighter than before! 2.

Things are never as bad as they seem.

In most cases, the thing we fear is never as bad as we think it will be. When we are trying to make a decision to do something new, we lack the perspective to sec further than the familiar range. 3. No. If you look back on some of the scary things you’ve had to do in the past, you would now say. “What was so scary about this?!”

We are always stronger than we think!

Fear can teach us so much about our personal powers. There is no other feeling like the victory you feel that makes you realize you won. 4. Who cares? You made the leap! This will build your confidence! Think of your yoga practice. We CAN stand on our hands, even though we sometimes doubted it. And it will make us realize that we are so strong!

Fear b part of lift, and doesn’t need to be eliminated.

5. We can welcome it; we can cope with it and proceed in spite of it. The best decisions in life art rarely the easiest ones. Or rather, they may seem easy, bat often come with fear. To quit your job is not easy, but if you know it’s the right thing to do, you know what you need to do. Following your heart will not come without fear, but it will come with big rewards.

A. Face the feeling of fear bravely.

B. And everything unfamiliar is scary?

C. Catch every opportunity to be successful.

D. We don’t need to remove fear from our lives.

E. So when you fed fear approaching, say thank you!

F. You succeeded, even though not every try is perfect.

G. But it can be a useful feeling when it comes to keeping us safe.

 

1.G 2.E 3.B 4.F 5.D 【解析】本句是论说文。恐惧虽说让人手出汗,心跳加快等,但如果我们人身安全了,这就是一种有益的感觉,因为恐惧意味着成长,让我们比以前更强大,更好,更光,让我们比想象的要坚强!因此我们不必消除它,可以欢迎它,勇敢地面对它,总会有回报的。 【名师点睛】七选五 七选五主要考查考生对文章的整体内容和结构以及上下文逻辑意义的理解和掌握。该题型选项大致可分为主旨概括句(文章整体内容)、过渡性句子(文章结构)和注释性句子(上下文逻辑意义)三类。另外两个多余的干扰项也可以通过这三个特点来排除,例如主旨概括句要么过于宽泛要么以偏概全或偏离主题,过渡性句子不能反映文章的行文结构,注释性句子与上文脱节等。 1、先看选项。我们可以通过句子的完整性或者句子后面的标点符号来判断该句在文章中的位置。另外,通过阅读选项,有可能找出跟其他选项表达完全不同意思的句子,这样的话我们就可以直接将该选项排除。 2、再看空前空后。由于七选五空出的是整个句子,而这些句子与句子之间,必然有一种联系,因此我们可以通过选项中某个名词或动词跟空前或空后的一致性或者相关性来确定这两个句子之间有一种关联性,从而选择正确的答案。如第5小题与空前的小标题是一致的。故可确定是D。 3、注意代词或定冠词。因为我们知道,代词是指代一个名词或者一个句子的,然后通过代词在句子中所做的成分我们可以推断出它指代的句子的类型,我们要做的就是从选项中找这类句型就可以了。 4、注意一些特殊疑问词。如果选项中或空前出现特殊疑问词,因为对于不同特殊疑问词的回答方式是不一样的,比如对why的回答,后面要有because等表原因的词,等。如第3小题,根据空后的“No”可知应该是一个问句从而选定B。 5、注意一些连词。如一些表示转折的连词,but,However,yet,though,nevertheless等,另外还有一些表示并列关系的连词如and,also,as well as,neither…nor,either…or,not only...but also,on one hand....on the othe rhand等。因为这些连词可以表现句子与句子之间的关系,通过不同的连词我们可以推知句子与句子之间不同的关系如第 1.G 考查对上下文的理解和推理判断能力。根据第一个小标题下面的一段内容:当我们面临威胁时我们的手心会出汗,心跳加快等,___.从下面的小标题可以看出讲的恐惧的益处。通过对七处选项的对比可知G. But it can be a useful feeling when it comes to keeping us safe但当说到我们保持安全时,这会是一种有益的感觉,符合本题,故选G。 2.E 考查对上下文的理解和推理判断能力。根据第2小标题可知:恐惧让我们成长。及下文内容:恐惧让我们将比以前更强大,更好,更光明,因此我们要感谢它。故E符合本题。故选E. 3.B 考查对上下文的理解和推理判断能力。根据本空后的“No”可知应该是一个问句,因此通过对比可知,只有B And everything unfamiliar is scary?是符合题意的,故选B。 4.F 考查对上下文的理解和推理判断能力。本空前的“There is no other feeling like the victory you feel that makes you realize you won.”句意:没有任何其他的感觉能像胜利那样让你意识到你赢了。就是对You succeed 的解释,故选F。 5.D 考查对上下文的理解和推理判断能力。根据本段的小标题“Fear b part of lift, and doesn’t need to be eliminated”恐惧是提高的一部分,不需要被消除。而与D. We don’t need to remove fear from our lives的意思是一致的,故选D。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

With more large solar farms being developed in the sunny southwestern United States, researchers and conservationists alike are beginning to notice surprising environmental effects. While solar energy is known for its positive environmental impacts, officials at the National Fish and Wildlife Forensics Laboratory have come to recognize one of its significant downsides: Some specks of birds that live close to large solar plants (太阳能板) are dying off, including endangered birds.

A recent federal investigation recovered 233 birds that had been killed as a direct result of solar plants. Researchers believe that some of the affected birds have mistaken the large, reflective areas of the solar panels for bodies of water. This is a phenomenon referred to by scientists as “lake effect.” The birds are drawn to what they assume to be water. They aim for the area and slam into the panels with great force. It is thought that the insects that birds cat fall victim to “lake effect” as well, leading the birds into the panels.

Researchers figure that between 1,000 and 28,000 birds are killed as a result of harvesting solar energy. The number of birds affected by wind farming is much greater, ranging from 140,000 to 328,000. Coal-fired electricity has the largest negative effect on birds, killing nearly 8 million a year. These numbers make solar farming seem like the best option. However, conservationists are quick to point out that areas where solar is expected to boom between 2015 and 2020 are home to some of the rarest birds in the United States. This could put specific bird species at risk of extinction.

There exists a state order in California that 20 percent of all electricity of all energy sold should be renewable by the year 2017. This has been one driving force behind the rapid development of huge solar farms. The industry, which is expected to boom as a result of this change to renewable energy, is facing newly filed lawsuits (起诉) by conservationist groups. These lawsuits could slow down the approval process for the planned solar development across the Southwest.

1.What can we infer from paragraph 1?

A. Solar farms require a long development period.

B. Most people would be shocked by the size of solar farms.

C. Solar energy equipment looks strange to most people.

D. Most people think that solar energy is very beneficial.

2.The underlined word “slam” in paragraph 2 is closest in meaning to       .

A. dash    B. break

C. move    D. slide

3.Which of the following best reflects the author’s viewpoint?

A. Using solar farms is the most practical way to create energy.

B. More birds are endangered by solar farms than wind farming.

C. Solar farms may not be as friendly to the environment as expected.

D. Ways should be found to reduce “lake effect” caused by solar farms.

 

查看答案

Smartphones have been blamed for everything from taking drivers’ attention from driving to keeping people on the sofa scrolling (滚屏) videos. But the smartphone that seems to be everywhere could just as easily increase physical activity if it pushes its owner’s buttons in the right way.

New research shows that making social connections through activity-tracking apps gets people to move more. And a separate study on this summer’s “Pokemon Go” phenomenon shows that the smartphone game got players to take thousands more steps than usual. Together, the studies show the potential for smartphones to push a range of people to be more active.

People who linked with friends on the activity-tracking app increase their steps by 400 a day on average over the next week, compared with people who made no social connections, according to Tim Althoff and two other computer scientists at Stanford University. The effect of social connections declined, but remained significant for five months before the numbers fell back even with users who made no connections.

Such insights show the promise of smartphones and games to help with one of the most stubborn public health problems-that even people who want to be active have trouble staying active.

An NBA videogame, for example, gives players extra powers in the game if they reach a step goal in real life. The app “Zomies, Run!” uses audio stories to push people to run more or run faster.

Still, there is room for growth: Only about 4% of all health apps use “gamification,” such as point-scoring or competition, according to a study published in October in BMJ Open. “Gamification is actually quite closely linked with behavior change techniques,” says Dr. Elizabeth Ann Edwards, the study’s lead author and a doctor and researcher at Queen Mary University of London.

1.What does the author think of smartphones?

A. They lead to people’s lack of physical activity.

B. They will make people have more connections.

C. They can have videogames more interesting.

D. They can involve their users in more exercise.

2.According to “Pokemon Go” phenomenon, smartphone users become more active because       .

A. they have more social connections

B. they get extra powers in life

C. the games increase physical activity

D. a life goal has been set step by step

3.Who are most likely to exercise more?

A. Video watchers on the sofa.

B. Smartphone game lovers.

C. People with no social connections.

D. People with trouble staying active.

4.How does the author try to argue the ease of smartphones?

A. By showing the results of some researches.

B. By explaining the functions of smartphones.

C. By giving vivid description of some games.

D. By analyzing the causes of public health problems.

 

查看答案

Shortly after my fourth birthday, my parents and I arrived from China in Sydney, Australia. It was 1991 and my mother had left behind everything she knew-family, friends and career.

Yet within two years, my parents’ marriage had broken down. After one particularly unpleasant fight, my mother left my father, taking me with her. With no family or friends, and in a country where she couldn’t even communicate, she took me to Chinatown, the only area of Sydney she was familiar with. That night she laid me on a bench in Dixon Street, packing suitcases around us for security. I will never forget the despair in her face that night.

At around 4 am, a group of four young Chinese men noisily exited a club nearby. I remember them falling silent as they saw us. They approached and asked my mother why she was sleeping on the streets with such a young child. My mum burst into tears as she told them our story. Without hesitating, they bundled me up, took our suitcases, and drove us to their students housing.

In the weeks that followed, the men looked after us with a youthful enthusiasm. Being poor students living on their own for the first time, they simply knew how to cook in a clumsy way. However, they insisted that a child should have homemade meals. They quickly adjusted their lives around us, buying fresh food, cooking, teasing me to make me laugh, and advising my mum on how to sort out her life.

Eventually, Mum reconciled (和解) with Dad and we moved back in with him, although they continued to split and make up several times.

Gradually we lost touch with the men as we all moved on. But at every milestone of my life-graduations, entering university, getting a good job-I never forget that all of this was made possible because 22 years ago, a group of complete strangers took us in and shared everything they had to save us from life on the street.

1.Why did Mom and I stay in Dixon Street that night?

A. We were waiting for the Chinese men.

B. Mom knew nobody in Australia at all.

C. It was safe to slay there for night.

D. We had no other place to go.

2.How did the students feel the moment they saw us in the street?

A. Ashamed.    B. Shocked.

C. Amused.    D. Nervous.

3.What message is conveyed in the passage?

A. There is no perfect husband or wife in marriage.

B. It’s the timely help to someone in need that counts.

C. It’s a great challenge for the Chinese to study abroad.

D. Childhood memory functions to guide present behavior.

 

查看答案

假定你是李华。请你给笔友Peter写封信,告诉他你叔叔李明将去他所在城市开会,带去他想要的那幅中国画,同时询问他是否可以接机。信中还需说明:

李明:高个子,戴眼镜

航班号:CA985

到达:86日上午11:30

注意:1.词数100左右;

2.可适当增加细节,以使行文连贯;

3.开头和结尾已给出,不计入总词数。

Dear Peter,

How are you doing?________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________

Looking forward to your reply.

Yours,

Li Hua

 

查看答案

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下短文。短文中共有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在此符号下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

The summer holiday is coming.My classmates and I are talking about how to do during the holiday.We can chose between staying at home and take a trip.If we stay at home,it is comfortable but there is no need to spend money.But in that case,we will learn little about world.If we go on a trip abroad,we can broaden(拓宽)you view and gain knowledges we cannot get from books.Some classmates suggest we can go to places of interest nearby.I thought that it is a good idea.It does not cost many,yet we can still learn a lot.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.