满分5 > 高中英语试题 >

The weather is very important to farmers...

The weather is very important to farmers. The calendar might say “August”, but the weather's more like October. For some farmers the cool weather is a good thing. For others, it's a cause for concern.

At Apple Hill, the cooler weather was giving the Boeger Winery a chance to concentrate on bottling instead of picking. “Things were really maturing, it has just been a welcome relief to have more time to prepare.” said Greg Boeger of Boeger Winery.

But down in the Delta, the earlier hot weather has them two weeks ahead of schedule. Their harvest actually started on Tuesday, and this cooling trend is a worry. There have been no problems yet, but for each of the last two years heavy rain right after Labor Day was a problem, one that Don Pylman would not like to see repeated.

“If it doesn't start raining, we're in good shape,” said Pylman. “If the sun comes out and clears up we can get right back to work, but if we do get rain, the rots will start.”

The kind of grape makes a difference as well. Thin­skinned grapes like the chardonnay variety are much more sensitive to rain than some of the others. They're also more difficult to dry off.

1.The weather change ________.

A. shows that the calendar lacks science

B. does good to farmers

C. shows that the globe is more and more warming

D. doesn't always make farmers worried

2.From the second paragraph we know the Boeger Winery ________.

A. isn't prepared for the weather change

B. has his wine bottled earlier than usual

C. has no chance to pick the grape

D. in fact,doesn't welcome the weather change

3.The underlined “them” in the third paragraph refers to “________”.

A. the grapes

B. the family of Winery

C. the farmers at Apple Hill

D. the farmers in the Delta

 

1.D 2.B 3.D 【解析】这篇文章主要讲了天气对农民是非常重要的。 1.细节理解题。根据For some farmers the cool weather is a good thing. For others, it's a cause for concern. 可知气候的改变不总是让农民们担心,所以选D。 2.推理判断题。根据At Apple Hill, the cooler weather was giving the Boeger Winery a chance to concentrate on bottling instead of picking.可知Boeger酿酒厂让他的酒装瓶比平时要早,所以选B。 3.推理判断题。根据But down in the Delta, the earlier hot weather has them two weeks ahead of schedule. Their harvest actually started on Tuesday, and this cooling trend is a worry.可知“them”指的是Delta的农民,所以选D。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

After returning from her round trip, the angry woman stood outside the ticket office of the station. “The railway owes me 12 pounds,” she said to Harry Jenks, the young man working at the office. “You sold me a ticket for May 22nd, but there was no ship from Jersey that night. So my daughter and I had to stay in a hotel. It cost me 12 pounds.”

Harry was worried. He remembered selling the woman a return ticket. “Come into the office, Madam,” he said politely. “I'll just check the Jersey timetable for May 22nd.”

The woman and her little girl followed him inside. She was quite right, as Harry soon discovered. There was no sailing on May 22nd. How could he have made such a careless mistake? He shouldn't have sold her a ticket for that day. Wondering what to do, he smiled at the child. “You look sunburnt.” he said to her. “Did you have a nice holiday in Jersey?”

“Yes,” she answered, shyly. “The beach was lovely. And I can swim too!”

“That's fine,” said Harry. “My little girl can't swim a bit yet. Of course,she's only three ...”

“I'm four,” the child said proudly. “I'll be four and a half.”

Harry turned to the mother. “I remember your ticket, Madam.” he said. “But you didn't get one for your daughter, did you?”

“Er, well ...” the woman looked at the child. “I mean .., she hasn't started school yet. She's only four.”

“A four­year­old child must have a ticket, Madam. A child's return ticket from Jersey costs .., let me see ... 13.50 pounds. The law is the law, but since the mistake is mine ...”

The woman stood up, took the child's hand and left the office.

1.The woman was angry because ________.

A. she couldn't use the ticket for her round trip

B. she had to return home a day earlier than she had planned

C. she spent more money than she had expected

D. Harry had sold her a ticket to Jersey where there was no sailing

2.Harry started talking to the little girl ________.

A. because he was in trouble and did not know what to do

B. because he had a little girl about the same age as this girl

C. because he wanted to be friendly to the little girl who looked so nice

D. when he suddenly realized that he could find a way out from the little girl

3.When Harry said,“The law is the law, but since the mistake was mine ...” he meant that       ________.

A. they must follow it, even though the mistake was his

B. he had to be strict with the woman because of the law, although he didn't want to

C. the woman had to pay him 1.50 pounds and the railway would pay her for the hotel

D. she should pay 1.50 pounds,but he had made a mistake, she could go without paying

4.The woman left the office without saying anything because ________.

A. she wanted to go home and get money for the child's ticket

B. she was so angry that she didn't have anything to do with the young man

C. she was moved by Harry's kindness

D. she knew she would have to pay the railway if she insisted

 

查看答案

应同学们要求,你将在下一次班会上向全班介绍你学习英语的经验体会。请就下表的内容,用英语写一篇短文,向同学们宣读。

采用方法

获益方面

朗读、背诵

多听、交际

记日记

掌握语法

记忆力、英语思维

听说能力

书面表达

正确表达

 

注意:

1.词数100左右;

2.短文开头已给出,不计入总词数。

Dear classmates,

Now I'd like to tell you how I learn English._____________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________

 

查看答案

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下短文。短文中共有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在此符号下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

My friend Nick told me story about his,experience back in the US,which was very interested.One day he was having a yard sale and the old man living next door come by to help.As the old man looked over the things on the yard that were to be sold,he stopped at a box of golden ball for Christmas trees.On the box was a card say:“25 cents each...”“You will never sell these for that much.”he told Nick.Convinced,Nick has brought the price up to 10 cents a piece.Without a moment’s delay,my neighbor picked up the box out announced:“I'll take them.”

 

查看答案

How do you usually buy what you need,shopping on line or going out to shop in person?With the help of the Internet,shopping is1.(easy) than before.We can just click out mouse to choose the items we like,pay for them online,and the shopping2.(finish).It Is easy and quick.It helps save money,too.We can save thousands a year if we compare the prices of similar items before3.(decide) to buy.

However,there are always traps in shopping online.If we are4.(care),we may get into trouble.For example,we may find the color of the item different5.that in the picture online.Sometimes,the size of the item we receive can be too big6.too small.7.(avoid) such troubles,we should compare similar items on different online stores and pay more attention to what other customers say.From their comments,we can know8.(well) about an item's color, size as well as9.shortcomings.In this way we increase our chance of buying10.more satisfactory item.

 

查看答案

Taking good notes is a time-saving skill that will help you to become a better student in several ways.1. Second,your notes are excellent materials to refer to when you,are studying for a test.Third,note-taking offers variety to your study time and helps you to hold your interest.

You will want to take notes during classroom discussions and while reading a textbook or doing research for a report.2..Whenever or however you take notes,keep in mind that note-taking is a selective process.3.

The following methods may work best for you.

●Read the text quickly to find the main facts arid ideas in it.

●Carefully read the text and watch for words that can show main points and supporting facts.

●Write your notes in your own words.

4.

●Note any questions or idea you may have about what was said or written.

As you take notes,you may want to use your own shorthand(速记).When you do,be sure that you understand your symbols and that you use them all the time.5.

A.Use words,not complete sentences.

B.There are three practical note-taking methods.

C.You must write your notes on separate paper.

D.Otherwise,you may not be able to read your notes later.

E.You will also want to develop your own method for taking notes.

F.That means you must first decide what is important enough to include in your notes.

G.First,the simple act of writing something down makes it easier for you to understand and remember it.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.