满分5 > 高中英语试题【答案带解析】

Here is some general information about E...

Here is some general information about Edison Elementary School. For more information, you can visit our website which is printed on the cover.

Attendance:

Please contact the office at 480.472.5282 if your child is going to be absent.

Renaissance Reading:

The Accelerated Reader (AR) Program is a computerized reading enrichment program that combines great children’s literature with computer skills. As an individualized reading program, it is designed to motivate students to read more and to read good literature. Students of different abilities can use this program. It is not a competitive program but one that improves any student’s reading ability.

Here is how it works. Students select books in their reading range from our Accelerated Reader Selection and read it at their own pace. Once the student has completed the book, he/she is ready to take an AR quiz. Each quiz consists of 5, 10, or 20 multiple choice comprehensive questions about the book.

After taking the quiz, the computer shows the student how many questions he/she answered correctly, shows the correct answers for missed questions, and praises the students’ efforts with an on-screen personalized message. Passing the quiz assures the teacher and the parent that the child actually read and understood the book. Each student tests independently—reading the quiz questions himself/herself.

The computer keeps track of reading points, books, and average test scores, as well as other data. A student may test on a book only once and should, therefore, have thoroughly read and understood the contents before taking the quiz. Each student is responsible for reading the screen to be sure the quiz, by title and author, is the correct one he/she wishes to take.

Students are recognized for their accomplishments with praise from the teachers and special recognition at the classroom level when individual and/or classroom goals are met.

P. T. 0.

We have an active Parent -Teacher Organization. They have monthly meetings, check the calendar for the meeting times and places.

1.The passage may be selected from       .

A. a magazine    B. a newspaper

C. a website    D. a novel

2.The passage is written for       .

A. general readers    B. parents

C. teachers    D. primary students

3.Which of the following is TRUE about how Renaissance Reading works?

A. Students select books based on the instruction of the computer.

B. Students take the quiz without others’ arrangements.

C. The result of the quiz will be kept by teachers.

D. The summary of the book to be selected is shown on the screen.

4.It can be inferred from the passage that       .

A. students will be punished if they don’t pass the quiz

B. students only have one chance to test on a book

C. students won’t be praised if they reach their goals

D. parents meet the teachers once in a term

 

1.A 2.B 3.B 4.B 【解析】本文介绍了爱迪生小学的相关信息。 1.推理判断题。根据第一段中的“you can visit our website which is printed on the cover”“你可以从打印在杂志封面上的网站来登录我们的网站”可知,本文很可能选自杂志,因为cover在此处表示“封面”,故答案为A。 2.推理判断题。根据对...
复制答案
考点分析:
考点1:教育类阅读
  
相关试题推荐

A rainforest is an area covered by tall trees with the total high rainfall spreading quite equally through the year and the temperature rarely dipping below 16 ℃. Rainforests have a great effect on the world environment because they can take in heat from the sun and adjust the climate. Without the forest cover, these areas would reflect more heat into the atmosphere, warming the rest of the world. Losing the rainforests may also influence wind and rainfall patterns, potentially causing certain natural disasters all over the world.

In the past hundred years, humans have begun destroying rainforests in search of three major resources(资源): land for crops, wood for paper and other products, land for raising farm animals. This action affects the environment as a whole. For example, a lot of carbon dioxide (二氧化碳) in the air comes from burning the rainforests. People obviously have a need for the resources we gain from cutting trees but we will suffer much more than we will benefit.

There are two main reasons for this. Firstly, when people cut down trees, generally they can only use the land for a year or two. Secondly, cutting large sections of rainforests may provide a good supply of wood right now, but in the long run it actually reduces the world’s wood supply.

Rainforests are often called the world’s drug store. More than 25% of the medicines we use today come from plants in rainforests. However, fewer than l% of rainforest plants have been examined for their medical value. It is extremely likely that our best chance to cure diseases lies somewhere in the world’s shrinking rainforests.

1.Rainforests can help to adjust the climate because they       .

A. reflect more heat into the atmosphere

B. reduce the effect of heat from the sun on the earth

C. bring about high rainfall throughout the world

D. rarely cause the temperature to drop lower than 16 ℃

2.What does the word “this” underlined in the third paragraph refer to?

A. Humans have begun destroying rainforests.

B. People have a strong desire for resources.

C. We will lose much more than we can gain.

D. Much carbon dioxide comes from burning rainforests.

3.What might be the best title for the text?

A. Rainforests and the Environment

B. How to Save Rainforests

C. How to Protect Nature

D. Rainforests and Medical Development

 

查看答案

假如你是李华,是高三某班班长。为了丰富同学们的课外生活,班级准备成立一个自行车俱乐部(cycling club)。请你根据活动的背景及下面的提示,用英语写一则口头通知。

每周训练一次,由体育老师辅导,安排在每周三下午第三节的课外活动时间;

器材自备,活动免费。

是放松的好机会,希望大家加入。

注意:1. 可适当增加细节以使行文连贯;

2. 词数100 左右(不包含已给的开头和结尾)

Attention, please, everyone. Ever since we entered Senior 3, _____________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

That’s all. Thank you.

 

查看答案

文中共有10处语言错误,每句最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改,每句中最多有两处。

增加:在缺词处加一个漏字符(^),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下面画一横线,并在该词的下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改仅限一词。

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

Last Saturday I went to the library as usually. At about noon, I was enjoying my reading near a lake while suddenly I hear someone crying for help. I went up to see what was happened. I was shocking to find a little child struggling in the water in the distance while many peoples were standing by without doing anything. Without any hesitation, I had pushed through the crowd as I took off my coat, but jumped into the water quickly. I managed to reach him and carried him back to safety. To his great relief, the kid was saved.

I am proud what I did. I hope everyone can give a hand when someone else is in need.

 

查看答案

1. If you are tired, a hot bath will surely r___________ you.

2. As a student of Senior 3, I am a___________ to getting up early in the morning.

3. —Does Lucy have a p____________ for a particular color?   —Yes, she likes blue best.

4. It is necessary that we ________ (任命) many qualified teachers to the schools in the poor areas.

5. We should make a _____________(具体的) analysis of each specific question.

 

查看答案

A Heroic Driver

Larry works with Transport Drivers. Inc. One morning in 2009, Larry 1.travel) along 165 north after delivering to one of his customers when he saw a car 2.its bright lights on. As he got even 3.close), he found another vehicle upside down on the road. One more look 4. he noticed fire shooting out 5.(repeat) from under the disabled vehicle. Larry pulled over, set the brake and got hold of the fire extinguisher (灭火器). Two good bursts from the extinguisher and the fire 6.(put) out.

The man who had his bright lights on came over and told Larry he had made a call. They then heard a woman’s voice coming from the damaged vehicle. 7.(approach) the vehicle, they saw that a woman was trying to get out of the broken window. They told her to stay still, but she thought the car was going to explode. Larry told her that he had already put out the fire.

Once fire and 8.(emergent) people arrived, Larry and the other man backed off and let them go to work. Then, Larry asked the police 9.he was needed or free to go. They let him and the other man go.

One thing is for certain—It 10.be) his efforts that most likely saved the woman’s life.

 

查看答案
试题属性
Copyright @ 2008-2013 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.答案无忧