满分5 > 高中英语试题 >

Children in the United States eat too mu...

Children in the United States eat too much pizza that some researchers now argue the food should join the ranks of sugary drinks and fast food for the harm they do to health.

    In a new study, the researchers found that pizza is a large source of calories, saturated fat(饱和脂肪)and salt in children’s diets.Children should not eat more than two slices of pizza for a meal,and should pair that with salad, rather than with another high-calorie food,the researchers concluded.

    “Parents should aim to control pizza consumption(消费), particularly as a snack where it was shown to have a very adverse impact on children, and they should put their pizza dollars toward healthier brands.”Said Lisa Powel, director of the Illinois Prevention Research Center.

    Pizza has become a matter of focus in recent years for researchers who look at the meals children eat, rather than the nutrients within them.Studies have found pizza is among the greatest sources of calories for children.

   “Since pizza remains a common part of children’s diet, we need to make ‘healthy’ pizza.”Powel said.To make pizza healthier, food producers should reduce its saturated fat and salt, and increase its whole grain content,” she said.

    Whether or not pizza is harmful enough to be picked out as an unhealthy food, the study attracts attention to a larger issue with the modern American lifestyle, said Alexis Tindall, who was not involved in the flow research. “Many foods are eaten too frequently and in large sizes,” said Tindall.To solve the problem, people don’t have to give up eating pizza, but instead, they can eat smaller and healthier pizza,”she said.

    “Make it at home, instead of ordering it out where you don’t have any control over how it’s made.” Tindall said. “When we make it at home, we can choose healthier ingredients,increase the vegetables, reduce fat, and put in less cheese.Pizza doesn’t have to be just pepperoni(意大利辣香肠)and cheese.”

1.According to the research, children shouldn’t eat         

A.more than two slices of pizza in a day 

B.two slices of pizza for a meal

C.pizza along with salad  

D.more pizza with French fries

2.Powel suggests healthier pizza should be made         

A.with more ingredients          B.with less salt

C.in smaller sizes               D.at home

3.The last sentence of the passage implies that pepperoni and cheese          

A.are necessary ingredients of pizza

B.are not the only healthy ingredients of pizza

C.should all be replaced with healthier ingredient.

D.should be reduced by adding healthier ingredients.

4.What is the best title for the passage?

A.Pizza—a real junk food!     

B.How to prepare better meals for your kids?

C.Discover the harm of eating pizza 

D.Bring in healthier pizza for Americans

 

1.D 2.B 3.D 4.D 【解析】 试题分析:文章从美国孩子吃太多的披萨引出谈论话题:如何让披萨做的更健康。不同的人提出了不同的建议,要从健康配料着手。 1.D细节推理题。根据第二段Children should not eat more than two slices of pizza for a meal,and should pair that with salad, rather than with another high-calorie food,可知研究表明一顿饭不能超过两片披萨,A、B错误;披萨应该拌着沙拉吃,不能和其他高热量食物同吃,故C错误;D正确。故选D. 2.B细节推理题。根据第五段To make pizza healthier, food producers should reduce its saturated fat and salt, and increase its whole grain content,”可知披萨应该少放盐,故选B. 3.D细节推理题。根据When we make it at home, we can choose healthier ingredients,increase the vegetables, reduce fat, and put in less cheese.Pizza doesn’t have to be just pepperoni(意大利辣香肠)and cheese.可知披萨里面应该放更健康的配料,增加蔬菜减少脂肪和奶酪。而不应该像意大利辣香肠和芝士一样。故选D. 4. 考点:考查健康饮食类短文阅读。 【名师点睛】 做好细节理解题的几点建议: 细节理解题属直接解答性问题,是阅读理解题中最简单的一种,多数属中低难度的题。但高考所占的比例大,应特别引起注意。事实和细节题的命题特点是:对文章或某一段落中的一些特定细节或文章重要事实的理解,一般包括直接理解题和语义转化题。直接理解题能在原文直接找到答案,而语义转化题则需要将题目信息与原文信息加工或整理后才能得出结论。 做细节理解题具体方法与步骤如下: ①略读材料,大概了解原文,掌握中心或主旨;本文从美国孩子吃太多的披萨引出谈论话题:如何让披萨做的更健康。不同的人提出了不同的建议,要从健康配料着手。 ②按文章的体裁,作者写作的组织模式及有关的信息词。如for example, first, second…等预测应该到何处寻找自己所需要的事实; ③将自己精力放在寻找你所需要的细节上。快速通篇跳读,全文扫视,找到细节出处,待找到含细节句子时,放慢速度,仔细核对比较内容,直至找到答案。如第28小题根据第二段Children should not eat more than two slices of pizza for a meal,and should pair that with salad, rather than with another high-calorie food,可知研究表明一顿饭不能超过两片披萨,A、B错误;披萨应该拌着沙拉吃,不能和其他高热量食物同吃,故C错误;D正确。故选D.第30小题根据When we make it at home, we can choose healthier ingredients,increase the vegetables, reduce fat, and put in less cheese.Pizza doesn’t have to be just pepperoni(意大利辣香肠)and cheese.可知披萨里面应该放更健康的配料,增加蔬菜减少脂肪和奶酪。而不应该像意大利辣香肠和芝士一样。故选D.
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Many people write to newspaper and magazines to express their opinions. Letters to the editor must carry the writer’s full name, address and telephone number, although the information is not necessary for publication. This requirement to provide personal particulars is a clear indication that writers are held responsible for what they say. When a writer wants his voice heard, he needs to claim ownership of his voice. Responsibility is the name of the game.

  “People today prefer living together to putting their signatures on a marriage certificate because they refuse to accept responsibility for the relationship,” said social worker Ken Yip, “and this is what is causing a lot of family problems.” When we sign a paper, for example, a business contract or a bank document, the signature is a seal of consent, an agreement to take the matter seriously. Most governments and many organizations will not process written complaints if they do not bear the writer’s signature. The absence of a signature, they explain, tells us that the writer cannot be too serious and therefore does not deserve a reply.

  There are people who wish to remain anonymous(匿名的) for various reasons. Multi-billionaire Mr. King donates generously to charity several times a year. He gives simply because he wants to help but not for the publicity his donations may bring, and he does not want his good deeds to make news. In other cases, people insist on anonymity because they are afraid of the consequences of revealing their identity. Crime witnesses may be willing to assist the police, but most are unwilling to give their names when reporting a crime.

  Name or no name? The answer is very personal and lies in how much we want to get involved. We all have a name. It is a matter of responsibility to use it when we make a statement, a claim or an accusation. We all want to honor our own name, and it is only by stamping our expression of an opinion with our own name that we honor what we say.

1.What does the writer mean by saying “Responsibility is the name of the game”?

A. Writers need to provide their personal information in the game.

B. Publication must bear the writer’s full name, address and phone number.

C. Writers should be responsible for their names.

D. Names are required to indicate writers’ responsibility for what they say.

2.The second paragraph suggests that a paper without a signature may _______.

A. not get a reply  

B. help to end a relationship

C. be accepted all the same

D. become a family problem

3.Some people don’t want their names known because they are ________.

A. hesitant to make a donation

B. unwilling to draw public attention

C. afraid of an accusation

D. ready for involvement

4.The passage is mainly about _______.

A. honor and writers 

B. identity and signature

C. signature and responsibility

D. anonymity and signature

 

查看答案

There are quite a few advantages of wearing school uniforms.The idea may seem disagreeable at first,but considering all the positive effects coming from wearing uniforms you would be more likely to enjoy them.

    Teachers love school uniforms because it helps provide an orderly learning environment.Having students dressed in uniforms may teach them how to present themselves in a neat and professional manner.It gives students the opportunity to learn how to dress like young ladies and gentleman.And they can focus their attention on academics rather than style.

    Purchasing school uniforms is easy and needs less hesitation and consideration.No matter what the school's policy is,there are only specific essential pieces to the wardrobe(服装) that are necessary,so it won’t break the bank.A few wardrobe items can last a long time.Parents could also enjoy an easy morning,as it will take less time to choose a set of clothes for the school day.

Students wearing uniforms will feel less pressure about what to wear or not to wear when their classmates are dressed similarly.Getting dressed before school becomes less of a chore when students are limited in their choices,so there shouldn’t be any trouble about choosing an outfit the day and getting ready quickly.Some students may not like the lack of individuality with a uniform,but some school dress code policies may offer them the opportunities to show their unique styles.

  Uniforms today are also becoming trendier and can be seen in many areas of pop culture.Celebrities(名人)and fashion designers are using uniforms as inspiration for new looks which also appeal to students.

1.Teachers think that wearing school uniforms __________.

A.helps students put more effort into their studies 

B.makes students feel less pressure in study

C.is just a tradition that students should follow

D.makes students lose their independence and identity

2.The underlined part “it won't break the bank” in Paragraph 3 probably means “______”.

A.a school uniform should be worn every day  

B.parents will have to go to the bank many times

C.a school uniform doesn’t cost a lot of money 

D.parents who work in a bank can afford the uniform

3.We can infer from the text that school uniform __________.

A.will be more fashionable in the future  

B.are not popular with fashion designers

C.were not accepted by parents in the past

D.will be designed by students themselves

 

查看答案

你校近期组织了一次户外郊游活动,假如你是学校英文报的记者,请你写一篇短文,报道此次活动。内容包括:

1.时间与地点:11月27日,瑶湖公园;活动的内容;你对这次活动的评价。

注意:1.词数100左右;2.可适当增加细节,以使行文连贯。

 

 

 

查看答案

短文改错

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两赴,每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(八),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均限一词。

      2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

Apart from my mother, I’ve been very lucky to having had two teachers who have been fundamental influences in my life. The first was my first piano teacher. She really got me interesting in the piano and made a huge impression in me at a very early age. She helped me to learn the basic techniques and develop understanding of the instrument. Then, when I was 16, I start studying with my second inspirational teachers. He made me much more confident and encouraged me to enter for competitions even when I felt certain and unconfident about doing this. He had enormous faith in us, and it was this, more than anything else, which inspired me to make music my career.

 

查看答案

The best way to deal with sports injuries is to keep them from happening in the first place. Knowing the rules of the game you’re playing and using the right 1.  (equip) can go a long way toward preventing injuries. If you think you’ve been injured, pull 2.   (you) out the game or stop 3.   (do) your activity or workout. Let a coach or parent know what happened in case you need to see a doctor. Serious head and neck injuries happen most often in athletes4.   play body-contact sports like football. Keep the injured person still with his or her head   5.   (hold) straight while someone calls for emergency   6.    (medicine) help. If the person  7.   (lie) on the ground, do not try to move him or her.

  Your first question after a sport injury will   8.  (probable) be, “When can I play again?” This depends on the injury and what your doctor tells you. Even if you can’t return to your sport right away, a doctor might have suggestions and advice   9.  what you can do to stay fit. Always check with your doctor   10.  trying any activity following an injury.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.