满分5 > 高中英语试题 >

WELCOME Welcome to Windsor Castle, the o...

WELCOME

Welcome to Windsor Castle, the oldest and largest occupied castle in the world. Windsor is one the official residences (住所) of the Queen, who sometimes stays here.

Audio tours

Free audio tours are available on leaving the Admission Centre at the start of your visit. There is a descriptive audio tour for blind and poor-sighted visitors.

Guided tours

Visitors can explore the history of the Castle through a tour of the Precincts with an expert guide. Tours depart at regular intervals throughout the day from the Courtyard and finish at the entrance to the State Apartments.

Visitors with children

For those visiting with children, a special family tour and various activities are offered during school holidays and at weekends. Please note that, for safety reasons, pushchairs are not permitted in the State Apartments. However, baby carriers are available to borrow.

St George's Chapel

Visitors arriving at the Castle after 15:00 from March to October are advised to visit St George’s Chapel first, before it closes.

Shopping

Shops offer a wide range of souvenirs designed for the Royal Collection, including books, postcards, china, jewellery, and children's toys. Please ask at the Middle Ward shop about our home delivery service.

Refreshments

Bottled water can be purchased from the Courtyard and Middle Ward shops. From April to September ice cream is also available, Visitors wishing to leave the Castle for refreshments in the town may obtain re-entry permits from the castle shops. Eating and drinking are not permitted in the State Apartments or St George's Chapel.

Photography and mobile phones

Non-commercial photography and filming are welcomed in the Castle. Photography, video recording and filming are not permitted inside the State Apartments or St George's Chapel. Mobile phone must be switched off inside the State Apartments and St George's Chapel in consideration of other visitors.

Security

As Windsor Castle is a working royal palace, visitors and their belongings should get through airport-style security checks. For safety and security reasons a one-way system operates along the visitor route.

1.What is specially offered to visitors with kids?

A. A pushchair.B. A free toy.

C. A baby carrier.D. A security guard.

2.Who can get re-entry permits?

A. Visitors buying gifts in the castle shops.

B. Visitors buying water from the Courtyard.

C. Visitors eating outside St George's Chapel.

D. Visitors wishing to eat outside the Castle.

3.Why are visitors required to turn off their mobile phones?

A. To ensure the security of the Castle.

B. To prevent them from disturbing others.

C. To prevent the use of the built-in cameras.

D. To ensure the safety of others.

4.In the last part, a "working royal palace" refers to one ________.

A. still used by the royal family

B. where the Queen usually works

C. where works of art are on show

D. still being constructed

 

1.C 2.D 3.B 4.A 【解析】 试题分析:本文从语音导览、导游引领、带孩子的游客、购物、茶点、摄像和手机以及安全防御几个方面对如何更好地参观温莎城堡进行了介绍。 1. 细节理解题。第三个小标题下面的最后一句However, baby carriers are available to borrow.可找到答案,故选C。 2. 细节理解题。从第六个小标题下面的第三句话Visitors wishing to leave the Castle for refreshments in the town may obtain re-entry permits from the castle shops可知,想要离开城堡去小镇吃喝的游客可以得到再次进入的许可,故答案为B。 3. 细节理解题。从Photography and mobile phones中的最后一句话in consideration of other visitors.可知,参观者被要求关掉手机是为了不打扰别人。故选B。 4. 推理判断题.从全文第一段第二句话Windsor is one the official residences (住所) of the Queen, who sometimes stays here.和最后一段第一句话As Windsor Castle is a working royal palace, visitors and their belongings should get through airport-style security checks.可以推出,答案为A(皇室家族仍然在使用)。 考点:考查广告布告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

In the recent interview, Evelyn Glennie who was the first lady of solo percussion in Scotland, recalled how she became a percussion soloist (打击乐器独奏演员) in spite of her disability.

Early on I decided not to allow the ________ of others to stop me from becoming a musician. I grew up on a farm in northeast Scotland and began ________ piano lessons when I was eight. The older I got, the more my passion (酷爱) for music grew. But I also began to gradually lose my ________. Doctors concluded that the nerve damage was the ________ and by age twelve, I was completely deaf. But my love for music never ________ me.”

“My ________ was to become a percussion soloist, even though there were none at that time. To perform, I ________ to hear music differently from others. I play in my stocking feet and can ________ the pitch of a note (音调高低) by the vibrations (振动). I feel through my body and through my ________. My entire sound world exists by making use of almost every ________ that I have.”

“I was ________ to be assessed as a musician, not as a deaf musician, and I applied to the famous Royal Academy of Music in London. No other deaf student had ________ this before and some teachers ________ my admission. Based on my performance, I was ________ admitted and went on to ________ with the academys highest honours.”

“After that, I established myself as the first full-time solo percussionist. I ________ and arranged a lot of musical compositions since ________ had been written specially for solo percussionists.

I have been a soloist for over ten years. ________ the doctor thought I was totally deaf, it didnt ________ that my passion couldn’t be realized. I would encourage people not to allow themselves to be ________ by others. Follow your passion; follow your heart, they will lead you to the place you want to go.”

1.A. opinionsB. actionsC. recommendationsD. conditions

2.A. choosingB. takingC. givingD. enjoying

3.A. hearingB. touchC. tasteD. sight

4.A. resultB. excuseC. causeD. evidence

5.A. excitedB. accompaniedC. disappointedD. left

6.A. decisionB. promiseC. goalD. purpose

7.A. learnedB. usedC. oughtD. turned

8.A. seeB. hearC. smellD. tell

9.A. movementB. imaginationC. experienceD. carefulness

10.A. effortB. feelingC. ideaD. sense

11.A. astonishedB. determinedC. discouragedD. dissatisfied

12.A. acceptedB. advisedC. admittedD. done

13.A. followedB. requiredC. opposedD. supported

14.A. finallyB. possiblyC. hopefullyD. usually

15.A. researchB. graduateC. progressD. study

16.A. translatedB. copiedC. readD. wrote

17.A. someB. manyC. fewD. enough

18.A. AlthoughB. WhenC. SinceD. However

19.A. seemB. concludeC. sayD. mean

20.A. guidedB. taughtC. limitedD. directed

 

查看答案

________ from the top of the mountain, the scenery was very beautiful.

A. SeeingB. SeenC. Having been seenD. I saw

 

查看答案

Peter’s teacher is so proud that he is the only one of the brightest students ________ his degree.

A. receivedB. has receivedC. who receiveD. receiving

 

查看答案

She dressed down to visit her poor relatives, ________ offend them by a show of her wealth.

A. in order that heB. so that she won’t

C. so as not toD. intending to

 

查看答案

After the present repairing work, workers ________ the testing and the fire alarm bell ________ intermittently by the time we start a new term.

A. is conducting; will ring

B. will soon conduct; will have rang

C. will soon be conducting; will have rang

D. will soon be conducting; will be ringing

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.