满分5 > 高中英语试题 >

Our historic1740 Shenandoah Valley Bed a...

Our historic1740 Shenandoah Valley Bed and Breakfast is the perfect place to relax and enjoy the beauty and history of the Valley. Once a haven (避难所) against Indian attacks on the Virginia frontier and later Stonewall Jacksons headquarters during the Valley Campaign (战役) of 1862, our Shenandoah Valley inn(small hotel) now welcomes travelers looking for comfortable bed and board and friendly welcome.

      On Route11,the Old Valley Turnpike, only two miles from Interstate 81 at Woodstock, the inn has a country atmosphere on five private acres along the Shenandoah River. The inn offers 12 guest rooms, a well-equipped meeting room for small managing meetings, many common areas, and lovely grounds to host sendoffs and family gatherings.

      A hearty Inn at Narrow Passage breakfast will get your day off to a great start! If you have special food needs, tell us ahead of time, and we will try to have just what you need.

We had a wonderful four-day stay. Quiet and peaceful with the warmth of fireplaces in the room and bar to comfort and relax you. Ed and Ellen make you feel like family. Breakfast was outstanding. A visitor said.

After a busy day of hiking or sightseeing, return for a cool drink on the porch in summer or hot, spiced tea by the fire in winter. In the evening, walk down to the river to feed the ducks, or maybe spend a little time fishing.

We hope youll be able to visit us soon. Well do all we can to make your stay a happy one.

1.From Paragraph 1 we know that the Shenandoah Valley ____________.

A. had been a place for Indians to live

B. had attracted many people in the past

C. used to be positions for a few battles

D. had been well-known for its natural scenes

2. The inn along Shenandoah River is _______________.

A. beautiful          B. expensive         C. cheap         D. small

3.Which of the following is TRUE according to the passage?

A. Its a little hard for people to book a room in the inn.

B. The inn can serve the guests according to their tastes.

C. Many young couples prefer to hold their weddings there.

D. Everyone would like to have their breakfast in the inn.

4.Where can we see this passage?

A. In a geography book.

B. In a tourist magazine.

C. In a cooking diary.

D. In an evening newspaper.

 

1.C 2.D 3.B 4.B 【解析】 试题分析:本文主要是介绍Shenandoah Valley的旅馆,详细说明值得游客来玩耍的理由。 1.1】C细节理解题。根据第一段Once a haven (避难所) against Indian attacks on the Virginia frontier and later Stonewall Jackson’s headquarters during the Valley Campa ign (战役) of 1862,可知答案为C。 2.2】D推理判断题。根据文章第二段的描述,The inn offers 12 guest rooms, a well-equipped meeting room for small managing meetings, many common areas, and lovely grounds to host sendoffs and family gatherings.可知,这个旅馆很小,总共才12个客房,故答案为D。 3.3】B细节理解题。根据文章第三段的描述A hearty Inn at Narrow Passage breakfast will get your day off to a great start! If you have special food needs, tell us ahead of time, and we will try to have just what you need.可知能满足每一位顾客的口味,故答案为B。 4.4】B推理判断题。这篇文章主要是介绍Shenandoah Valley的旅馆,让旅行者到那去游玩,故答案为B。 【名师点睛】 推理判断题答题技巧 解答推理判断题要以文字信息为依据,既不能作出在原文中找不到依据的推理,也不能根据表面文字信息进行多余推理。也就是说,要做到判断有据,推论有理,忠实原文。切忌用自己的观点代替作者的本意,切忌片面思考,得出片面结论。 细节推断题是推理判断题中比较简单的一类试题,它要求考生根据语篇中具体的内容和信息点,推断出文章中具体的细节,如时间、地点、人物关系、人物身份、事件等。解答此类试题时,一般可根据短文所提供的信息或者借助生活常识进行推理判断。考生只要正确把握文章的内在关系,理解文章的真正含义,就可作出准确的推断。 对于细节推断题来说,根据文章中的关键信息点进行推断是解答此类试题的关键。考生不但要理解文章的字面含义,还要运用逻辑判断能力,推断出文章更深层的含义。同时还要根据文章内容进行推断,不能凭空猜测。考生要注意站在文章作者或文中人物的立场上,设身处地地考虑实际情景,并据此展开合理的想象和推理。主观臆断是许多考生做这类题时普遍存在的一个问题。 作者态度或观点的推断类型题目考查考生是否了解文中作者或文中人物对某事物所持的观点或态度。要求考生具有在正确理解文意的基础上,对观点或态度倾向进行分析、识别的能力。该类型题目的选项一般含有以下三类词:①中性词:uninterested(不感兴趣的),neutral(中立的),indifferent(漠不关心的)等;②褒义词:positive(积极的),supportive(支持的),humorous(滑稽有趣的),enthusiastic(热情的),admiring(赞赏的)等;③贬义词:disgusted(厌恶的),critical(批评的),negative(否定的,消极的),disappointed(失望的)等。 写作意图推断题要求考生根据文章的论述,揣测作者的写作意图。作者一般不直接陈述自己的意图,而是通过文章所提供的事实,客观地使读者信服某种想法或观点。这种题型要求考生不但能理解文章的大意,同时还要具备对作者阐述问题的方法进行归纳总结和分析的能力。 判断文章的写作目的时一定要对文章主题有正确的把握;阅读时务必找准文章的主旨句,准确归纳文章主题。 推测文章的来源或者推测读者对象类题目要求考生本身要具备一定的常识,这样才能把文章的内容与自己已经具备的常识结合起来作出准确推断。比如考生要对报纸、杂志、网络、小说、童话、广告、说明书、旅游指南、药品说明、操作指南等有基本的了解,这样才能根据文章的特点对号入座,选出最佳答案。 推断文章出处类题目应从文章的内容或结构入手。从文章的内容上来看,主要有说明文(主要涉及广告和旅游指南等)、议论文(主要涉及影评、书评、新闻评论、正反对比议论文等)。从文章的结构上来看,新闻报道类文章一般在第一段概括全文内容,后面陈述细节,前面都会出现日期、地点或通讯社等名称。广告的格式特殊,语言简练。产品说明会出现产品名称或操作方式等。网站文章通常会出现click,online, web,website,video 等字眼,有时还会提供网址等。旅游指南类文章旨在介绍某一旅游景点的自然景观和人文特色,目的是吸引游客来访。 推理判断(infer)题必须把握住的一个原则是:正确选项必须是由文中事实推断出的另一个正确的事实,必须是not directly stated in the passage. 考点:旅游类说明文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Many of today’s parents fondly remember childhood days spent playing outdoors. When children make mud pies and observe ants, it may seem like just fun and games, but the truth is the outdoor play is an important part of growing up healthily. The National Association for the Education of Young Children reports that outdoor play reduces (makeless) stress and restlessness in children and improves their attention.

Outdoor play is the perfect way to fight against the childhoods obesity(being fat).Research shows that children who play outdoors are more fit and thin, according to the National Center for Physical Development and Outdoor Play. Children who spend time outside on a regular basis  also have healthier immune (免疫) systems. And playing outdoors is a good way to get enough vitamin D.

Playing outside enables children to relax , reduces tension(紧张)and helps them solve problems. When children play outdoors, they learn to share and cooperate (work together) with one another. Kids who feel confident outdoors are likely to become able clever adults.

     The outdoors is a giant laboratory for learning that improves creative thinking and problem solving. Researchers have found that children learn best when their body, mind and spirit are involved (牵连的), and this appears in outdoor play. Outside activities develop all five senses, which create a powerful learning environment. The outdoors also lets children have the chance to explore (探究), experiment, form questions and create their own ideas about how the world works.

     Although there are the many advantages of outdoor play, time spent outside has been reduced for many of todays children. Kids today spend much more time in front of electronic media than children a generation (代) ago. The lack of outdoor play is tied to the childhood widespread obesity. And experts predict that the situation is so serious that this generation will have much trouble when they grow up. To get kids involved with the outdoors, encourage them to collect rocks, fly kites, climb trees, garden, camp, swim, go fishing, watch birds and butterflies or play games with other children.

1.Why dont the children play outdoors nowadays?

A. Because their parents prevent them from going out.

B. Because they spent time on computers and so on.

C. Because their parents want to make them indoors.

D. Because they do not know what to do outsides.

2.According to the article, most children face the problem of __________________.

A. telling the truth              B. lacking learning environment

C. being too fat                D. solving problems quickly

3.The outdoors is considered a giant laboratory because children can_________________.

A. learn to share and cooperate with one another

B. have healthier immune systems with vitamin D

C. improve their attention by playing with friends

D. get the chance to explore and create ideas

4.Which would be the best title for the passage?

A. Value of Outdoor Play

B. Reason of Staying Inside

C. Ways of Playing Outdoors

D. Methods of Teaching Children

 

查看答案

English has now achieved global status (position). Whenever we turn on the news to find out whats happening in East Asia, or Africa, or South America, or anywhere, local people are being interviewed and telling us about it in English.

     Indeed, if one looks at the facts about the amazing reach of the English language, he or she would be surprised. English is used in over 90 countries as an official or semi-official language. English is the working language of many international colleges as well as of most international research scientists. It is believed that over one billion people worldwide are learning English now.                                                      

One of the most remarkable sides of the spread of English around the world has been the extent (程度) to which Europeans are accepting it as their language. English is spreading from northern Europe to the south and is now firmly set up as a second language in countries such as Sweden, Norway, Netherlands and Denmark. If one visits any of them , it would seem that almost everyone there can communicate with ease in English.

Recently, a special survey of Europeans use of languages has just been published. The report said that English is the most widely known foreign language now, with 43% of Europeans saying they speak it and that Sweden now holds the most of English speakers, with over 89% of the population. Whats more, English is the language rated as the most useful language to know, with over 77% of Europeans who do not speak English as their first language considering it useful.

     English has without doubt become the global language.

1.The best title for this paragraph is ______________.

A. An official language                 B. Global language

C. English in Europe                    D. A special survey

2.About English, which of the following statements is TRUE?

A. English is the first language in Denmark.

B. All of African people can speak English.

C. English is the main working language in the world.

D. About 77% of Swedes are English speakers now.

3.The underlined word“rated in Paragraph 4 can be replaced by “_____________ .

A. admitted          B. disagreed

C. considered        D. discussed

4. We can learn from Paragraph 4 that _______________.

A. half of the people in Europe speak English

B. English is the most useful in Europe

C. English is widely used in the world

D. English is a well-known foreign language

 

查看答案

Jack threw some papers on my desk and looked at me angrily.

“What’s wrong?” I asked.

“Next time you want to change anything, ask me first,” he shouted and left.

How dare he treat me like that? I thought. I had just changed one long sentence, and correct grammar--- something I thought I was paid to do. In fact I had been warned. On the first day one of  my workmates took me aside and reminded me of his temper. As the weeks went by, I came to look down on Jack.

    One day Jacks other papers left me in tears so I stormed into his office angrily.

What?” he asked.

    Suddenly I knew what I must do. After all, he earned it. “Jack, the way you’ve been treating me is wrong. I’ve never had anyone speak to me that way. As a professional, it’s wrong for me to allow it to continue,” I said. Jack smiled nervously, “Susan, I make you a promise that I will be a friend. I will treat you as you should be treated, with respect and kindness, he said. With these words, I left.

Jack avoided me the rest of the week, and never questioned my work again. I brought cookies to the office one day and left some on his desk. Another day I left a note: “Hope your day is going great.” Over the next few weeks, Jack reappeared , but there were no more Jack’s papers. One year later I discovered I had breast cancer, and was scared. The statistics (统计数字) were not great for my long-term survival.

On the last day of my hospital stay, Jack came and silently handed me a bundle with several bulbs inside. “Tulips (郁金香) ,” he said. I smiled, not understanding. He cleared his throat. “If you plant them when you get home, they’ll come up next spring. I think you will be there to see them when they come up.” Tears clouded my eyes and I whispered: Thank you.Jack held my hands firmly, saying, You are welcome. You cant see it now, but next spring you will see the colors I picked out for you.

I have seen those red and white striped(有条纹的) tulips push through the soil every spring for over ten years now. This past September the doctor declared me cured. At a moment when I was praying for just the right word, a man with very few words said all the right things. After all, that’s what friends do.

1.Jack was angry with the author because___________.

A. she pointed out his mistakes in public

B. she changed the contents of the papers

C. she read the papers without his permission

D. she corrected the papers without telling him

2.The author entered Jacks office with the purpose of ________________.

A. telling him about the mistake he had made

B. comforting him for the mistakes he had made

C. saying sorry to him for their misunderstanding

D. telling him she wanted to make friends with him

3.Why did the author cry on the last day of her hospital stay?

A. She was afraid that she would die soon.

B. She was moved by Jacks flowers and words.

C. She was pleased that Jack became a good man.

D. She was angry with Jack for what he did to her.

 

查看答案

假定你是李华,你的英国朋友Peter来信向你咨询如何才能学好中文。请你根据下列要点写回信。要点:⑴ 参加中文学习班;⑵ 看中文书刊、电视; ⑶ 学唱中文歌曲; ⑷ 交中国朋友。

注意:可适当增加细节,以使行文连贯;开头语已给出。

字数:120左右。信的开头和结尾已给出,不计入总词数。

Dear Peter,

   I'm glad to receive your letter asking for my advice on how to learn Chinese well.                                                                                                                                                                                            _______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________

Best wishes,

Li Hua

 

查看答案

用所给词组的正确形式填空

come up,  go through,  believe it or not,  be based on ,  get along with,

make up one’s mind,  pack up ,  graduate from,  think little of, suffer from

1.The problem __________ at the meeting yesterday.

2.This film ___________ an old love story.

3.My father ___________ many hardships in the past few years.

4.She ___________ loneliness, but she had to learn to like it.

5.Look! They are busy _________ picnic things.

6.I gave him some good advice, but he __________ it.

7.They have _______________ to study hard.

8.How are you _____________ your new classmates?

9.After ___________ college, we finally got the chance to take a bike trip.

10.__________ , all the people present have agreed to the plan.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.