满分5 > 高中英语试题 >

If Kate McWilliams got a penny every tim...

If Kate McWilliams got a penny every time someone asked how old she was she would be on to a good thing.

Easyjet says the 26-year-old is its youngest ever commercial female airline captain.

She flies to around 100 destinations across the world and says most people “are pleasantly surprised and impressed” when she tells them her age.

But Kate isn't the youngest ever female captain.Ronan Milne got in touch with Newsbeat to say his colleague Dawn Hunter was made a captain aged 24 at Loganair.Sarah Hendry is also 24 and a captain with the same company.

    Kate began flying in the air cadets(见习生) when she was 13 years old, but admitted to the Press Association that she never thought she could become a commercial pilot.However, following aviation training in Southampton, she joined easyJet as a co-pilot in May 2011.This August she took up the rank of captain after passing the airline’s command course.

“Personally I don’t think my age matters,” she said. “I’ve been through the same training and passed the same command course as every other captain so I’ve proven myself capable regardless of my age.”

Kate is originally from Carlisle, but now lives in Surrey so she can be near to Gatwick Airport.From there she flies Airbus A319 and A32 planes to locations across the world, including Iceland, Israel and Morocco.“I rarely fly to the same place twice in the same month,” she said. “That keeps things interesting.”

Around 5% of commercial pilots are women.Last year easyJet announced a plan to increase its number of female entrants to 12%.Julie Westhorp, chairwoman of the British Women Pilots’ Association (BWPA), hopes Kate will inspire more women to think about working in aviation.She says: “Both the BWPA and easyJet are aware of the importance of visible role models for girls and young women when making career choices and continue to work together to encourage young women to consider a pilot career.”

1.Which of the following is TRUE according to the passage?

A.More women will take up a pilot career,inspired by Kate.

B.Kate has flown to around 100 destinations across the Europe.

C.Most people like the female pilot at such a young age.

D.There are more training and couses for the female pilot.

2. Which of the following is the correct order, according to the passage?

a.Kate became a co-pilot of EasyJet.

b.A plan to increase its number of female employees was made by EasyJet.

c.Kate began her flying work.

d.Kate became the captain in EasyJet.

A.cbad  B.acbd  C.cabd  D.abcd

3.What can be inferred from the passage?

A.Kate has dreamt of being a pilot since she was a little girl.

B. Kate made a move so that she could be closer to the airport.

C. Kate likes experiencing something different.

D. Kate has been the youngest ever female captain.

4.Which of the following can be the best title for the passage?

A. Kate Mc Williams-An amazing female pilot

B. Meet Easy Jet's youngest female airline captain

C. Ages don’t matter

D. An experienced captain

 

1.C 2.C 3.C 4.B 【解析】 试题分析:本文介绍最年轻的女航空公司队长。从本文可知多数的人喜欢年轻的女飞行员。 1.C细节理解题。根据第二段中She flies to around 100 destinations across the world and says most people “are pleasantly surprised and impressed” when she tells them her age.可知多数的人喜欢年轻的女飞行员。故选C。 2.C细节理解题。根据第三段第一句Kate began flying in the air cadets(见习生) when she was 13 years old. she joined easyJet as a co-pilot in May 2011.根据最后一段Last year easyJet announced a plan to increase its number of female entrants to 12%.根据第二段第一句Easyjet says the 26-year-old is its youngest ever commercial female airline captain.根据上面所述可知C项是正确选项。 3.C推理判断题。根据倒数第二段最后一句“I rarely fly to the same place twice in the same month,” she said. “That keeps things interesting.” 凯特喜欢体验不同的东西。故选C。 4.B主旨大意题。根据第一段和第二段第一句If Kate McWilliams got a penny every time someone asked how old she was she would be on to a good thing.Easyjet says the 26-year-old is its youngest evercommercial female airline captain.可知本文在介绍最年轻的女航空公司队长。故选B。 【名师点睛】 抓住文章主线和关键词语,归纳文章中心 要注意不是所有的段落都有主题句,有时主题句暗含在句中。阅读这样的文章,就需要自己根据文章的细节来分析,概括出段落的主题,从而推导出文章的主旨。分析的方法是:先弄清该段落主要讲了哪几方面的内容,这些内容在逻辑上有什么联系,然后加以归纳形成主题。5. Kate McWilliams got a penny every time someone asked how old she was she would be on to a good thing.Easyjet says the 26-year-old is its youngest evercommercial female airline captain.可知本文在介绍最年轻的女航空公司队长。故选B。 考点:考查人物传记类阅读
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Thousands of people began pouring into Pennsylvania from other states. They wanted to buy lottery tickets(彩票). The tickets cost only $ 0.9 each. But that small spending could bring them a reward of $ 90 million .That was the second largest lottery jackpot (积累奖金)in history.

More than 87 million tickets were bough t for the Pennsylvania lottery drawing. Those who bought tickets had to choose seven numbers from 1 to 80.The chance of winning was one in 9.6 million, but that little chance certainly didn’t affect ticket sales. In the last few days before the drawing, tickets were sold at the unbelievable rate of 500 per second.

Experts say many people buy lottery tickets because they just want to have a piece of the action. Others say the lottery is a stock market for poor people. It allows them to dream about wealth they’ll probably never have.

But many people believe lotteries are no better than legalized gambling. Some critics note that most people who play are poor and may not be able to afford the tickets.  There are also many addicts who take the game seriously. They may pour their life savings into lottery tickets. Some clubs have been formed to help them kick the habit.

    Politicians like lotteries because they provide money that would otherwise have to come from new taxes. The profits from lotteries are usually used to pay for education or programs for senior citizens. But critics say this arrangement just allows states to legalize vice, under the name of social progress. Whether you regard stock lotteries right or not, you cannot refuse to accept their extreme popularity with many Americans.

1.Which of the following is TRUE according to the passage?

A.Buying lotteries may help people become wealthy overnight.

B.  Politicians like lotteries because they don’t have to pay extra taxes.

C.The profits from lotteries are usually used for the public.

D.  Some critics don’t like lotteries because many poor people waste money on them.

2.In just one hour in the last few days, the Pennsylvania lottery sold tickets totaling_______.

A.$ 16.2 million           B.$ 38.88 million 

C.$ 19.6 million           D.$ 87 million

3. The underlined word in the last paragraph refers to__________.

A. something profiyable 

B. something challenging

C. something immoral 

D.something easy

4. What is the main purpose of the passage?

A. To introduce the lotteries in Pennsylvania.

B. To persuade people not to buy lotteries.

C. To show the drawbacks of buying lotteries.

D. To tell us the different opinions on lotteries.

 

查看答案

The World Health Organization ( WHO) said that processed meat may lead to cancer.Do you still dare eat cancer-linked processed meat? Here are some comments on the website.

Bill (Australia) I’d rather live a short,pleasant life than a long,unhappy one,denying (拒绝给予)myself tasty food just because some experts say it’s not healthy. We should all enjoy the one life we have—if I had listened to every piece of health advice I would never go anywhere, eat anything or enjoy life in any way. So, I won,t change my habit. I am going to have a bacon sandwich, glass of wine, burger, can of coke whenever I feel like it.

Tim (America) Is meat really as bad as smoking? I don't think so. According to the WHO 34,000 people die worldwide per year because they eat processed meat. In 2012, 8. 2 million people died of cancer worldwide. That means if you eat a lot of processed meat you have a chance of being among the 0. 41 percent of people dying of cancer because of processed meat. I'll take the chance.

Helen (Switzerland) The WHO doesn’t say that just one bite of meat causes cancer, it is rathersaying that people should vary their diet. People who eat more meat often have other unhealthy habits. They usually eat fewer fruits and vegetables and they also often exercise less.

Van ( China) Perhaps this report will make people consider becoming vegetarians (素食者).So for your health,the environment and future generations,it is not difficult ; it just needs a change of attitude. There is a vast variety of other delicious food available to enjoy.

1.What if Bill has to change his habit?

A. He’ll become a vegetarian. 

B. He’ll live a pleasant life.

C. He’ll feel unhappy.     

D. He’ll go on a diet.

2. What does Tim think about eating processed meat?

A. Very unhealthy.     B. Quite safe.

C. Full of risks.      D. Not worthwhile.

3. What may be Helen’s response to WHO’s warning?

A. Caring little about it.

B. Eating whatever she likes.

C. Varying the diet and doing exercise.

D.Taking a diet without meat.

4. Who have the most similar viewpoints?

A. Bill and Tim.  

B. Tim and Helen.

C. Helen and Van.

D. Bill and Van.

 

查看答案

近年来电信诈骗案件频发,前不久即将步入大学的徐玉玉还因此失去了年轻的生命,因此,学习和掌握一些应对电信诈骗的知识非常有必要。请以“How to deal with telecom fraud”为题写一篇文章。内容要点包括:

1.电信诈骗的概念

2.应对的具体措施

   参考词汇:电信诈骗:telecom fraud/scam   汇款:remit money

   要求:1.词数100左右

         2.注意语义连贯。

 

查看答案

短文改错

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均限一词。

      2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

Dear Mike,

   How are you doing these days?

   Aimed at providing a platform there students can have a chance to exchange and make use of their books, the annual campus books fair will soon held in our school. The fair will attract a huge crowd from the entirely school, who are to sell, purchase but exchange their second-hand books with their peers.

   As a regular visitor, I’ve found myself increasingly drawing by the fair. For one thing, the fair exhibits books of hundreds of type on diverse topics, motivating us to further develop their reading habits and help to broaden our horizons. For other, most books are sold at a low price than what the bookstores offer.

   Please let me to know if you have any suggestions on how to host such a book fair better.

 

查看答案

阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。

The reality is not beautiful as we thought. If you choose only to complain and escape, it will always follow you wherever you go. But if you decide to be strong, the 1._________(hard) will turn out to be a fortune on 2.___________new hopes will arise* For me, small dose of hope is enough.

When I was in my first year in my high school, I hit a stretch where: every area of my life was a disaster. I felt hopeless and alone, and more 3.___________( depress) than I knew was possible. I have no idea about my future.

One day, I 4.___________(walk) from class across campus to catch my bus home, head down, fighting tears of total despair, when an old man came down the sidewalk toward me. Embarrassed at 5.________ (see) such an emotional mess, I turned my head away and hoped to hurry past. I felt he'd walk on by, 6.___________he moved until he was directly in front of me. That time, I thought he was a strange man who got on 7.___________ (I) nerves, But, to my surprise, I looked up and found his smiling. Looking into my eyes, this stranger spoke8._______a quiet voice, 9.__________is wrong will pass. You are going to be ok, just hang on." He then, smiled again and walked away.

I can not explain the impact of that man’s unexpected kindness and unconditional caring! He gave me one thing I had lost 10._____________(complete): hope.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.