满分5 > 高中英语试题 >

Wherever she goes, Molly leaves her mark...

Wherever she goes, Molly leaves her mark. Without saying a word, she speaks to people with her kind eyes. Even when she walks away, she leaves an impression. Molly's mark is a smile, stamped into the ground by the horseshoe at the bottom of her false leg.

A few years ago, Molly was badly attacked by a dog. The dog bit all four of Molly’s legs and left large cuts in her face. Molly's owner, Kate Harris, took her to an animal hospital. Doctors there were able to save Molly’s life, but soon one of her legs became very infected (感染).

At first, doctors thought Molly would have to be put to sleep. But Molly changed their minds. This pony, doctors noticed, shifted her weight, and rested her good leg from time to time. Doctors knew that Molly had amazing intelligence, and that she wanted to live.

Several doctors operated on Molly, and removed her infected leg. A false leg was made for her. The leg was a hollow cast with a pole at the bottom for balance. Doctors gave Molly a special horseshoe at the bottom of the leg. This horseshoe she had had a stamp of a smile face in it!

After the operation, Molly walked around on all four legs, as if nothing had ever happened to her! Now, with every step she takes, she stamps a smile in the dirt. But she leaves her mark in other ways, too.

Kaye Harris took Molly to the false leg center. There were children there who, like Molly, had artificial arms or legs. They were amazed to see a pony with a false leg. Molly made them smile and gave them hope. Soon, Molly began to visit schools, nursing homes, army bases and hospitals. A book was even written about Molly!

1.Molly is the name of a__________.

A. dog B. horseC. parent D. child

2.Which of the following is true according to the text?

A. Molly can speak to people in kind words.

B. Kay Harris took Molly to a children’s hospital after the attack.

C. In the beginning, doctors had planned to end Molly’s life.

D. Molly sometimes leaves smiling marks on people’s faces.

3.What is unique about Molly?

A. Molly has a false leg with a horseshoe shaped like a smiling face.

B. Molly ran a race and won the first prize.

C. Molly often visits places such as schools and parks.

D. Molly has become a symbol of hope for people of all ages.

 

1.B 2.C 3.A 【解析】 试题分析:文章主要讲述了一匹被咬伤的小马,不仅顽强地生活同时也用它的快乐感染着周围的人。 1.B推理判断题依据文章内容尤其是“Molly's mark is a smile, stamped into the ground by the horseshoe at the bottom of her false leg.”可以判断出Molly是一匹小马,故选B适合。 2.C细节理解题依据文章第三段中的“At first, doctors thought Molly would have to be put to sleep”可知一开始医生是打算放弃拯救小马的,故C项正确。 3. 【名师点拨】 推理判断题。要求在理解原文表面文字信息的基础上,做出一定的推理判断,从而得到文章的隐含意义和深层意义。推理判断题所涉及的内容可能是文中的某一句话,也可能是某几句话,所以,推理题的答案只能是根据原文表面文字信息一步推出的答案:即对原文某一句话或某几句话所作的同义改写或综合。推理判断题的题干中通常含infer, suggest, imply, conclude,indicate等标志性词语。 这种题型主要包括细节判断题、态度观点推断题、写作意图推断题、文章出处判断题和猜测想象推断题。56.4. mark is a smile, stamped into the ground by the horseshoe at the bottom of her false leg.”可以判断出Molly是一匹小马,故选B适合。 考点:考查故事类的文章阅读
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

请认真阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项

Canadian smart-phone maker Research In Motion(RIM), which makes the BlackBerry, says it's back. The company is ____ to reclaim a market it once dominated by ____ two new devices. The last few years have been a painful time for the company as customers deserted its platform in ____ of newer and more ____ devices. This may be the company's last chance to ____ a vital player in an increasingly crowded market place.

Two brand new devices are perhaps a fresh ____ for a company that has seen its global market share ____ from 20 percent three years ago to just over 3 percent today.

For BlackBerry CEO Thorsten Heins, it's another chance to remake a faded ____. “We have ___ been on a journey of transformation, not only a journey to transform our business and our brand, ____ one that I truly ____ transforms mobile communications into true mobile computing,” he said.

The company promises the same ____ level of network security the BlackBerry is known for, ____ a fast new browser and a more intuitive operating system. The Z10 ____ much like the touch-screen phones popularized by its competitors(竞争者), but the Q10 maintains the “qwerty” keyboard that has become BlackBerry's trademark.

Besides the technical and cosmetic(外观上的) updates, Heins says the company will no longer be called RIM or Research In Motion.

“Our customers use a BlackBerry, our ____ work for BlackBerry and our shareholders are owners of BlackBerry. From today on, we are BlackBerry ____ in the world,” he said.

Shareholders will be watching if customers ____ the new devices. The company's stock has dropped as much as 90 percent in the last four years as it lost ____ to competitors. But company shares have doubled in the last four months as anticipation(预期) ____ for the new models.

Analysts say the new devices could make or ___ a company, which many people praise for starting the technological revolution in smart-phones.

1.A. refusing B. tryingC. urging D. pretending

2.A. introducingB. reviewingC. rejectingD. discovering

3.A. favor B. charge C. honorD. defense

4.A. popularB. expensiveC. complicated D. familiar

5.A. replaceB. react C. remainD. reset

6.A. record B. dilemma C. end D. start

7.A. lose B. increase C. rise D. fall

8.A. brand B. trade C. technique D. phone

9.A. speciallyB. definitely C. doubtfully D. essentially

10.A. and B. orC. but D. so

11.A. agreeB. believe C. suspectD. deny

12.A. high B. average C. backward D. normal

13.A. except forB. regardless ofC. despiteD. along with

14.A. soundsB. smells C. looksD. finds

15.A. employees B. consumersC. relativesD. competitors

16.A. howeverB. wheneverC. nowhereD. everywhere

17.A. adaptB. adjust C. adoptD. advocate

18. A. landB. ground C. soil D. earth

19.A. droppedB. changed C. remainedD. grew

20.A. desertB. abandon C. breakD. deny

 

查看答案

---If you focus on what you've left behind, you'll never be able to see what lies ahead.

--- That’s it.         

A. I can’t agree with it.

B. You’ve got a point there.

C. You’ve got me there.

D. Action speaks louder than words.

 

查看答案

---He ought to have been warned of the danger.

---, but he wouldn’t listen to me.

A. Yes, he ought to.            B. So he was.

C. So it was with him.          D. So he did.

 

查看答案

The moment the people of China heard that Beijing, and Zhangjiakou in Hebei province had won the bid for the 2022 Winter Olympic Games, they ___________ cheers.

A. burst in                     B. burst to

C. burst into                   D. burst out

 

查看答案

Only_______ stand-up comedians have become famous as television and film actors later on in life._______ person is Billy Crystal.

A. a few; Such one           B. few; Such a

C. a few; One such          D. some; A such

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.