满分5 > 高中英语试题 >

Fun games and activities play all import...

Fun games and activities play all important role in making picnics enjoyable. Here are some examples.

Picnic Games for all Age Groups: Running and jumping races, playing balloons are some of the very popular picnic games for children. Grown ups in the picnic mood often enjoy taking part in children’s games too. While organizing picnic games that suit all age groups, think of all those going to the picnic and think of their preferences. Picnic games for grown ups can include playing frisbee (飞盘), ball games and other sports activities. Prepare playing cards and board games for those who may not be able to take part in active games.

Family picnic games: family picnics are for all the family members to get together and share some priceless moments with each other. When on a family picnics, spend quality time with your family members, chat with them and talk about what you have not spoken about due to your busy lives. Playing together helps you refresh yourself and your relationship with your near ones.

Company Picnic Games: Company picnics are team-building events, organized with the purpose of nurturing(培养)team spirit in the company and developing in them a sense of belongings towards the organization. You can organize outdoor sports, team games and enjoyable activities for the team members. Make sure that the company picnic turns out to be a refreshing break from work for the team.

1.The main purpose of the text is to introduce games for ________.

A. teamsB. racesC. picnicsD. children

2.What kind of games do children probably like best?

A. playing cards.B. throwing Frisbee.

C. team sportsD. running races

3.The underlined words near ones in paragraph 3 most probably refer to ________.

A. school mates

B. family members

C. people working for you

D. people sitting next to you

4.Why do companies organize games?

A. To select the strongest teams.

B. To make the organizers more famous.

C. To build a link between work and play.

D. To help their employees build team spirits.

 

1.C 2.D 3.B 4.D 【解析】 试题分析: 有趣的游戏和活动会使得野餐很有意思,作者针对包括所有年龄的野餐、家庭野餐和公司野餐,举了适合的游戏和活动。 1.1】C 主旨大意题。根据文中第一段Fun games and activities play all important role in making picnics enjoyable.以及全文内容可知,本文主要介绍野餐。故选C。 2.2】D 细节理解题。根据Picnic Games for all Age Groups部分中Running and jumping races, playing balloons are some of the very popular picnic games for children.可知,孩子可能最喜欢赛跑。故选D。 3.3】B 细节理解题。根据Family picnic games部分中When on a family picnics, spend quality time with your family members, chat with them and talk about what you have not spoken about due to your busy lives. Playing together helps you refresh yourself and your relationship with your near ones.可知,这里指的是增强和家庭成员之间的关系。故选B。 4.4】D 主旨大意题。根据Company Picnic Games部分中Company picnics are team-building events, organized with the purpose of nurturing(培养)team spirit in the company and developing in them a sense of belongings towards the organization. 可知,公司组织游戏是为了帮助员工培养团队意识。故选D。 考点:考查日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

I want to tell you the story of one of my old friends called Bob. His teachers called him A Troublemaker. They also said that he had no future and no hope. But now he owns a small second-hand bookstore store which makes him enough money to live on and also to support his mother.

He told me that after he finished grade nine, he went to study at a technical college. He was a pretty bad student so he became one of the gang (一帮) leaders there. Many of them got caught many times for fighting.

It looked like nothing could change his life. That was until one sad day when his father died. That changed everything.

After his father died, his mother had to work very hard to make enough money to support the family. He told me that he really pitied his mum after his dad died. He felt that he needed to earn some money rather than let his mum work alone. He loved reading cartoon(卡通) books and had been collecting them for years. As his family was short of money, he decided that he should sell them. He did this by the side of the road where his mother was selling food.

Soon he realized that his books were very popular. So he decided to set up his own business. He started his business by going around buying cartoon books from other people. He bought them for 25% and then sold them for half price. He could make enough money to help support the family.

He was a troublemaker to his teachers but he is a hero to me. If you are judged as a bad student or as someone being stupid, I suggest you pay no attention to what they say. Just do your best in everything. Don’t give up so easily. Believe in yourself. If you think that you can do it, then you can. Believe me, one day you could be more successful than those persons who looked down upon you.

1.What does the author want to tell the readers?

A. How a young man helped his mother.

B. How a young man graduated from college.

C. People can change when they are determined to.

D. People can be successful after they lose a family member.

2.Bob felt that he should change his way of life mainly because he ________.

A. pitied his mother

B. got caught for fighting

C. wanted to work with his mother

D. had to sell food by the roadside

3.Bob decided to start his own business when he ________.

A. sold all his cartoon books

B. found others liked cartoon books

C. could write his own cartoon books

D. could buy cartoon books from others

 

查看答案

随着科技的发展,越来越多的人们用手机给自己拍照片,并分享到互联网上,请就此现象写一篇120词左右的短文,要求如下:

1. 简单阐述此现象;

2. 分析这一现象的原因;

3. 你的看法。

参考词汇:selfie (n.) 自拍;自拍照

 

查看答案

短文改错

增加:在缺词处加一个漏词符号(∧),并在此符号下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

This morning I went to a nearby food store to buy some breads. After the man in the store packing the bread in a small bag for me,I began to walk home with bag in my hand. On the way I met my next­door neighbor,Miss Wang,that was walking her dog. We greeted with each other and begin to talk about the weather. As we were talking,his dog came up at the bag in my hand though the bread gave off a delicious smell. As a result,some of the bread fell to the ground or the dog began to enjoy it. Five minutes late,I was back at the store to buy bread again.

 

查看答案

Just as I began a new job in New York, I had another important job: father. I was a businessman. At the office I had three new 1.  (project) and at home I had a young son who was growing fast and 2. (need) me. I was puzzled and didn’t know how to deal with the relationship between job and family until one day, during my business trip in Chicago, I came   3.  an old family friend Dan,   4.  was once a patient of my father. He told me something about my father.   5.  was my father that helped him go through the cancer. When Dan knew he got cancer, he was very upset and wanted   6. (give) up, but my father, his doctor, encouraged him to go on   7.  (fight) against the cancer. My father said to him, “You have 8. wonderful life and three fine children. Take some time with them. It is family that we live fornot just ourselves. Think of that 9. you will know life’s worth the fight.” His words touched me, and I 10.  (sudden) realized that family is the most important in the world. I should spend more time staying with them.

 

查看答案

阅读下面短文,掌握其大意,从短文后所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

Years ago a professor gave a group of graduate students this assignment:Go to the slums(贫民窟).Take 200 boys between the ages of 12 and 16, investigate their ________ and environment and then ________ their chances for the future. The students,after ________ social statistics,talking to the boys and compiling(汇编) much data, ________ that 90 percent of the boys would spend some time in ________.

Twenty­five years later another group of graduate students were given the job of ________ the previous prediction. They went back to the ________ area. Some of the boys—now ________ —were still there,a few had died and some has moved away. But they managed to ________ 180 of the original 200. They found that only four of the boys had ever been sent to prison.

Why was it that these men,who had lived in a breeding place of ________,had such surprisingly ________ record?The researchers were ________ told. “Well,there was a ________.”

They investigated ________ and found that in 78 percent of the ________ it was the same woman. The researchers went to the teacher,now living in a home for ________ teacher. How had she had this remarkable ________ on that group of children?Could she give them any reason why these boys ________ her?“No,”she said,“I really couldn't.” And then,________ over the years,she said musingly(沉思地),more to herself than to her questioners,“I ________ these boys.” The researchers finally realized that it was the teacher's care that made a difference.

1.A. safetyB.nationalitiesC.healthD. backgrounds

2.A. adviseB.increaseC.predictD.check

3.A. consultingB.preparingC.offeringD.showing

4.A. discussedB.concludedC.introducedD.expected

5.A. businessB.schoolC.hospitalD.prison

6.A. testingB.explainingC.findingD.making

7.A. specialB.sameC.onlyD.lonely

8.A. workersB.teenagersC.menD.students

9.A. recordB.findC.knowD.trace

10.A. diseaseB.magicC.disasterD.crime

11.A. reliableB.goodC.detailedD.bad

12.A. normallyB.graduallyC.continuallyD.nearly

13.A. teacherB.doctorC.directorD.friend

14.A. tooB.insteadC.alreadyD.further

15.A. casesB.mannersC.statesD.ways

16.A. determinedB.well-knownC.retiredD.skilled

17.A. techniqueB.influenceC.courageD.advantage

18.A. rememberedB.rewardedC.treatedD.frightened

19.A. looking aroundB.going on

C.working outD.thinking back

20.A. persuadedB.remindedC.lovedD.taught

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.