满分5 > 高中英语试题 >

Below are four ads on the website. Artfu...

Below are four ads on the website.

Artful Experience

It’s an artful experience even if you’re artistically challenged. Adults, teens, and children of all ages are welcome at Contemporary Art studio. We provide everything: stamps, idea books, a little coaching, and a lot of encouragement. Drop in anytime. It’s creative fun for everyone to paint your own pottery(陶器)! No experience needed. Our studio will show you how. It’s as easy as 1-2-3!

sumplastpl@hotmail.com

Chinese-English Translator

This is an excellent opportunity for recent graduates looking to put their Chinese skills to use.

Requirements: native speaker of English; business translation experience is preferred but not a must; able to fulfill several projects on time; excellent reading skills in Chinese. If interested, please email staff@young.com or call 453-268-130.

Ancient Object Market

Here you find a large variety of old European furniture, statues and paintings. We also offer a large selection of clocks in bronze, wood, white metal. Organizing buying tours based on the needs of our clients is something else we do. We pick you up from the airport, make hotel reservations and drive you around to the best wholesale(批发) dealers. Our email is artworkdeal@com.

________________

We are delighted to offer you an efficient and reasonable priced service of high- class car rentals (租赁) with qualified drivers. Suitable for your journeys to and/or from Rome’s airports or other destinations. We will be there to meet you on your arrival at the airport and drive you to your destination in complete safety and comfort. If you need the service, please call 668-556-429.

1.Contemporary Art studio is a place where ________.

A. one can enjoy many kinds of artworks

B. one can learn how to paint on pottery

C. one can make pottery by himself/herself

D. one can improve his/her painting skills greatly

2.Who may be suitable for a Chinese-English translator?

A. An American graduate who is good at Chinese.

B. A Chinese graduate who majored in business.

C. A Chinese college student who has good English writing skills.

D. An American college student who is interested in English translation.

3.If Mr. Black wants to buy a painting, he can ________.

A. send an email to sumplastpl@hotmail.com

B. send an email to artworkdeal@com

C. call 453-268-130

D. call 668-556-429

4.Which of the following can be the best title for the fourth advertisement?

A. Nice Rome trips

B. Airport Car Rentals With Drivers

C. Cheap Car Tours

D. Flight Service To Pick You Up

 

1.B 2.A 3.B 4.B 【解析】 试题分析: 本文是一个网站上的四个广告。 1. 细节理解题。根据第一则广告第五句It’s creative fun for everyone to paint your own pottery(陶器)!可知,在Contemporary Art studio里人们可以学会在陶器上作画,故B正确。 2. 细节理解题。根据第二则广告第二段第2句Requirements: native speaker of English和第四句excellent reading skills in Chinese.可知,以英语为母语并擅长中文的人可以担任中英翻译,故A项“擅长中文的美国大学毕业生”符合要求。 3. 细节理解题。根据Ancient Object Market部分第一句Here you find a large variety of old European furniture, statues and paintings.及最后Our email is artworkdeal@hotmail.com.可知,在这个古玩市场里,你可以找到各种各样的欧式家具,雕像以及油画,所以布莱克先生想要买油画,就可以联系这个古玩市场的邮箱,故选B项。 4.题。根据第四则广告第一句We are delighted to offer you an efficient and reasonably priced service of high-class car rentals (租赁)with qualified drivers.可知,本广告是宣传附带司机的汽车租赁服务的,故B项Airport Car Rentals With Drivers即为本段中心思想。 考点:广告类阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

I have had all kinds of interesting neighbors since the early days of my life. When I was a baby I would stand in my wooden crib(婴儿床) and watch the world go by through the window. Some neighbors watched me watching the world go by with by big, wondering eyes and found me very interesting. They used to call me “the beauty at the window”.

The early neighbors I could remember were from the second house I lived in. Peter and Paul were twins. We went to play school together although they were a year older than me. I well remember the Alsatian they had which ran into me when I was invited to their fifth birthday party. Needless to say, I was well-known for my loud screams after the party. But they said the pet was scared of my screams and didn’t appear until the party was over.

Peter and Paul were the first boys who encouraged me to climb the gate. I could never tell the difference between boy and girl behaviors—I just did what I thought was fun. Not only did I have a great time performing that first climb, I also got my skirts dirty, and was criticized by my mother.

The Japanese neighbors I had living in this same house were my favorite, as they introduced me to sea-salt baked shrimps (烤虾) which were so crisp that you could eat the shrimp totally. They gave me some seaweed for my birthday. Thankfully, no other member in my family enjoyed the seaweed as I did. Perhaps what my mother used to joke to me was true, that I was picked up out of the dustbin that belonged to a Japanese home.

Maybe sometimes it is difficult to find good neighbors in this society. But all it takes is a spark(火花) to get a fire going. I have decided to be that spark wherever I live and pass love on to my neighbors.

1.We can guess "the Alsatian" in the twin brothers' home is ________.

A. a small child

B. an interesting toy

C. a dog

D. a bicycle

2.From the passage we can know that the author ________.

A. enjoyed the Japanese neighbors' cooking style most

B. had difficulty getting on with the twin brothers' family

C. was described as interesting when playing with boys

D. had many neighbors that worked in restaurants

3.What can we infer from the passage?

A. The author often moved to other places.

B. Peter and Paul liked to play tricks on others.

C. The neighbors the author had were good at cooking.

D. The author had a good relationship with her neighbors.

 

查看答案

假定你是李华,计划寒假找份兼职工作。下面的招聘广告引起了你的注意,请根据要点(箭头所指内容)写一封申请信。

注意:

1. 词数100左右;2. 可适当增加细节使行文连贯;3. 开头已经给出,不计入总词数。

Dear Mr. Smith,

I’ve read your advertisement for an assistant teacher for a children’s winter camp.

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________

Yours,

Li Hua

 

查看答案

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用(\)划掉

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

      2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

When people think about valuable things, they usually think about money or jewelry. I am not very rich, and I have something very preciously in my room. It's not a computer or a smart phone. It's the view from my window. I'm lucky live near a park. My window faces with the tops of the trees in the park. Below the tree I can see children on the playground, young couples walked quietly, and mothers with children. There are also some old people sitting in the beach. The whole world was before their eyes. My classmates like to go online or listen to music, but when I have free time, I just sit on the chair and enjoying the most precious thing in my room: the view.

 

查看答案

阅读下面材料,在空白处填入适当内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。

It is reported that many middle school students are just not getting enough sleep, especially during the school week. The problem seems to get   1.   (bad) as they get older. Year 7 students sleep 8.4 hours in a school night, and Year 9 students only 6.9 hours.

It’s also reported that not getting enough sleep can cause   2.  (problem) in a student’s life. Many students fall   3.   (sleep) in school or while doing their homework, so it is not    4.  (surprise) that they get lower grades than those who get enough sleep. Scientists suggest nine hours a night for middle school students. Of the students who feel    5. (happy) and nervous, 73% don’t get enough sleep at night.

Why aren’t students getting enough sleep? Many students have one of the    6. (follow) things, like telephone, television, or computer in their bedrooms.

7.  (use) them on a school night not only takes their time away from homework, but also makes 8.   difficult for them to sleep. As a result, many students can’t sleep before 11 p.m, yet they must get up early    9.  (go) to school.

Scientists also suggest students should not do exciting activities for an hour 10.  bedtime.

 

查看答案

阅读下列短文,从每题所给的四个选项 (A 、B 、C  和 D )中 ,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

It was a busy morning, about 8:30, when an elderly gentleman in his 80s came to the hospital. I heard him saying to the nurse that he was in a hurry for all appointment(约会)at 9:30.

The nurse had him take a ________ in the waiting area, ________ him it would be at least 40 minutes ________ someone would be able to see him. I saw him ________ his watch and decided, since I was ________ busy—my patient didn’t ________ at the appointed hour, I would examine his wound. While taking care of his wound, I asked him if he had another doctor’s appointment.

The gentleman said no and told me that he ________ to go to the nursing home to eat breakfast with his ________. He told me that she had been ________ for a while and that she had a special disease. I asked if she would be ________ if he was a bit late. He replied that she ________ knew who he was, that she had not been able to ________ him for five years now. I was ________, and asked him, “And you ________ go every morning, even though she doesn’t know who you are?”

He smiled and said, “She doesn’t know me, but I know who she is.” I had to hold back ________ as he left.

Now I ________ that in marriages, true love is ________ of all that is. The happiest people don’t ________ have the best of everything; they just ________ the best of everything they have. ________ isn’t about how to live through the storm, but how to dance in the rain.

1.A. breathB. breakC. testD. seat

2.A. persuadingB. promising

C. tellingD. understanding

3.A. ifB. sinceC. beforeD. after

4.A. looking atB. taking offC. fixingD. winding

5.A. veryB. alsoC. seldomD. not

6.A. show offB. turn upC. come onD. go away

7.A. agreedB. forgotC. neededD. happened

8.A. daughterB. motherC. wifeD. sister

9.A. thereB. wellC. lateD. around

10.A. lonelyB. hungryC. doubtfulD. worried

11.A. so farB. alreadyC. neitherD. no longer

12.A. believeB. answerC. recognizeD. expect

13.A. movedB. surprisedC. disappointedD. satisfied

14.A. onlyB. stillC. thusD. then

15.A. tearsB. curiosityC. wordsD. judgment

16.A. suggestB. realizeC. hopeD. prove

17.A. acceptanceB. agreementC. expressionD. exhibition

18.A. completelyB. necessarilyC. naturallyD. frequently

19.A. learnB. tryC. favorD. make

20.A. LifeB. BeautyC. TrustD. Adventure

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.