满分5 > 高中英语试题 >

This is a very interesting book.I’ll buy...

This is a very interesting book.Ill buy it ________.

A.no matter how it may costB.how may it cost

C.how much may it costD.however much it may cost

 

D 【解析】 试题分析:句意:这是一本很有趣的书。不管花多少钱我要把它买下来。这里考查状语从句,however much=no matter how much无论多少钱,故选D。 考点:考查状语从句。  
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Could you go to see a film with us at 7 this evening?

Sorry. I ________ a lecture given by a young CEO who graduated from our school.

A.am attendingB.have attended

C.will be attendingD.am about to attend

 

查看答案

These pictures will show you ________ 50 years ago.

A.how our city Dawukou looked like

B.what our city Dawukou looked like

C.what did our city Dawukou look like

D.how did our city Dawukou look like

 

查看答案

Last year, part of Southeast Asia was struck by floods, from ________ effects the people are still suffering.

A.thatB.whoseC.whichD.what

 

查看答案

Come and see me whenever ________.

A.it is convenient to you

B.you are convenient

C.you will be convenient

D.it will be convenient to you

 

查看答案

A funny thing happened to Arthur when he was on the way to work one day. As he walked along Park Avenue near the First National Bank, he heard the sound of someone trying to start a car. He tried again and again but couldn’t get the car moving. Arthur turned and looked inside at the face of a young man who looked worried. Arthur stopped and asked, “It looks like you’ve got a problem,” Arthur said.

“I’m afraid so. I’m in a big hurry and I can’t start my car.”

“Is there something I can do to help?” Arthur asked. The young man looked at the two suitcases in the back seat and then said, Thanks. If youre sure it wouldnt be too much trouble, you could help me get these suitcases into a taxi.”

No trouble at all. Id be glad to help.

The young man got out and took one of the suitcases from the back seat. After placing it on the ground, he turned to get the other one. Just as Arthur picked up the first suitcase and started walking, he heard the loud noise of an alarm.

It was from the bank. There had been a robbery!

Park Avenue had been quiet a moment before. Now the air was filled with the sound of the alarm and the shouts of people running from all directions. Cars stopped and the passengers joined the crowd in front of the bank. People asked each other, “What happened?”But everyone had a different answer.

Arthur, still carrying the suitcase, turned to look at the bank and walked right into the young woman in front of him.

She looked at the suitcase and then at him. Arthur was surprised. “Why is she looking at me like that?” He thought.“The suitcase! She thinks Im the bank thief!”

Arthur looked around at the crowd of people. He became frightened, and without another thought, he started to run.

注意:

1.所续写短文的词数应为150左右;

2.应使用5个以上短文中标有下划线的关键词语;

3.续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;

4.续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。

Paragraph 1:

As he was running, Arthur heard the young man shouting behind, “Stop, stop!”

Paragraph 2

The taxi stopped in front of the Police Station and Arthur

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.