满分5 > 高中英语试题 >

Our Web Editor Jan Fields has always lov...

Our Web Editor Jan Fields has always loved two things----writing and teaching, so she’s done both throughout her professional career. After graduating from college with a BA in Journalism, shequickly found that writing for newspapers didn’t fulfill her dream. So she switched to magazines andsoon began teaching magazine writing. Still, something didn’t feel quite right. She wanted more challenges and creativity.

In the 1980s, Jan answered a call to rewrite a year’s children’s church lesson. She quickly found that writing stories and activities for children offered all she desired. She dove in and has never looked back. Her work has appeared in Ladybug, Shining Star and many others.

As Jan continued building credits in children’s magazines, educational magazines, and parentingMagazines, she looked for opportunities to pass along what she had learned to other writers. Soon, teaching small community college classes wasn’t enough---she wanted to help other writers to find success in creating material for children.

In 2001, she discovered the Institute of Children’s Literature and she’s been happily instructingstudents here ever since. To best meet her students’ needs, she’s constantly searching out new information. As a web editor, Jan looks after the needs of all the visitors to this site. She moderates the Scheduled Events discussion groups and the Writer’s Retreat forum, writes for the Writer’s Support Room, and edits the Writer’s Support Room and Writing Tips articles.

Jan is always open to suggestions for new ways to meet the needs of the writing community. Feel free to email her. She’s eager to hear from you.

1.Jan Fields finds_________ what she really wants most.

A. writing for newspapers.

B. teaching magazine writing.

C. writing stories and activities for children.

D. teaching small community college classes.

2.Jan Fields gave up her first two jobs mainly because___________.

A. she was badly paid as a journalist

B. the job didn’t seem challenging or creative

C. she was not good at writing at college

D. she likes teaching better than writing.

3.It can be inferred that the Institute of Children’s Literature is________.

A. where Jan Fields graduated

B. where she cooperates with other writers.

C. where writing materials are on sale

D. children are taught writing by Jan Fields.

4.Which of the following is true according to the passage ?

A. Jan fields is now working for magazines like Scheduled Events, and Writer’s Retreat.

B. Jan has stopped writing for magazines related to children, education and parenting.

C. Jan works for web sections like Writer’s Support Room and Writing Tips.

D. The passage is an advertisement to sell a children’s church curricula.

 

1.C 2.B 3.D 4.C 【解析】 试题分析:本文主要介绍了一位人物,叫做Jan Fields,讲述了他从毕业以后的事业,同时讲述了她喜爱有创造性的工作以及写一些讲述孩子和孩子的活动的作品的故事。 1.C细节理解题。根据文中,She quickly found that writing stories and activities for children offered all she desired,可知她最想要的是想要写孩子们以及他们的活动,故选C。 2.B推理判断题。根据文中,She wanted more challenges and creativity,可知因为第一份工作缺少了创造性,所以辞去了工作,故选B。 3.D细节理解题。根据文中“Jan answered a call to rewrite a year’s children’s church lesson”,可知孩子们上了Jan的课,故选D。 4.C细节理解题。根据文中“She moderates the Scheduled Events discussion groups and the Writer’s Retreat forum, writes for the Writer’s Support Room, and edits the Writer’s Support Room and Writing Tips articles”,可知选项D正确。故选D。 考点:考查人物传记类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

In most parts of the world, as far back as anyone can remember , there has been a puppet(木偶)tradition. Although some of us think of puppets as children’s entertainment, they were----and oftenstill are used to tell serious stories to adult audiences. Even in these days of special effects, the puppettheatre still has a special place in many cultures.

The best known puppet characters in Britain are Punch and Judy, glove puppets with woodenheads. In summer, one basic play of about half an hour is performed on beaches all around Britain .Mr. Punch, who has an enormous nose and wears a curved hat, gets into trouble and has argumentswith his wife, Judy. A policeman , a crocodile, and a hangman, and all of them run after Mr. Punch .He ,of course, invariably manages to survive to fight another day .

In Belgium wooden puppets first appeared in the 1820s in cities like liege . The liege puppetsare in fact string puppets without strings!They have a single rod(棒)attached to their heads, whichmeans the puppeteers aren’t able to raise the arms and legs, but can move the body up and down and the head from side to side. Many of the stories used to be historical or religious but it is Tchantches,a comic character wit patched trousers and a big black hat, who is the best loved character today. LikeMr. Punch, he is a simple man who is also greedy, quarrelsome and lazy. He makes fun of everyone, but is often warm--hearted and tender.

1.We can learn from the first paragraph that______________.

A. puppets are much more popular nowadays .

B. people prefer puppets to special effects

C. puppets were mainly intended for children

D. people used puppets to make fun for adults

2.The underlined word invariably”in paragraph 2 is closest in meaning to___________.

A. constantly   B. naturally

C. immediately  D. bravely

3.The biggest difference between puppets in Britain and puppets in Belgium is their___________.

A. performing time

B. operating ways

C. producing material

D. decorating characters

4.The passage is mainly about__________________.

A. different kinds of puppets

B. how puppets came into being

C. why puppets are popular

D. story---telling through puppets

 

查看答案

阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

I had worked long and hard on this project. Knowing it was finally completed gave me great satisfaction. “Perfect!”I said “Now, all I have to do is to keep the dogs off it.”I went about setting . Up barriers using old fence, deck chairs, planters, and anything I could find so as to avoid footprints both on the oil paint and our carpet . It worked perfectly .

Just before returning to the house and to a much needed shower, I took one last look at this fine work of art. “What is that?”I said. “Where did that come from ?”

Clearly marked and evenly spaced across the entire area, the tiny marks ran in straight lines. .I carefully stepped to our flower garden. It was there I found several of the small markings. Now, almost frozen in place by this shocking discovery, I remained in position so as to prevent further damage to my work.. Just then, off to my left, it appeared. A chipmunk (花栗鼠). He was as surprised as I was . We stood there face to face looking at each other, wondering who would make the first move .

The warm , humid air was now getting the best of me . Sweat now ran freely over my head, and in poor timing into my eyes . I reached up to rub them and when I opened my eyes he was gone .

My only satisfaction was in thinking that when he returned home he tracked oily footprints into his own home . And , hoping he was married , his wife would not let him live it down for the rest of his life . I stood up, shook my head, laughing about it and walking into my house.

Yes, I tracked oil on the carpet. I am married. My wife will not let me live it down for the rest of my life .

1.What was the project the author completed in the passage ?

A. Painting   B. A  carpet

C. A  fence   D. A flower garden

2.We can know from the passage that the chipmunk_________________.

A. made fun of the author

B. stole something important in the house

C. spoiled the author’s work

D. came for some food

3.What did the author do to the chipmunk ?

A. He made fun of the author.

B. He frightened it away.

C. He tried to catch it but failed.

D. He didn’t do any harm to it .

4.We can conclude from the passage that____________.

A. the author was not satisfied with his family life

B. the author was quite satisfied with his project

C. the barriers the author set up were quite successful

D. the chipmunk had a happy family just like the author

 

查看答案

书面表达

假定你是学生会主席李华。你校学生会准备于元月28日下午在体育馆举办一场主题为“Protecting the Lishui River” 的英语演讲比赛。请你根据以下要点,代表学生会用英语写一份书面通知。

1. 比赛形式:演讲(6-8分钟)+问答(2-3分钟); 2. 报名地点: 学生会办公室;

3. 报名截止日期:元月20日; 4. 联系人:李华; 5. 联系电话:0744-8225166。

注意:

(1) 字数100 左右(开头和结尾已经为你写好,但不计入总词数);

(2) 可适当增加细节,以使行文连贯。

Notice

An exciting English speech Protecting the Lishui River is around the corner!

 

 

 

 

 

 

Come on, boys and girls!

Student Union

 

查看答案

短文改错

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加,删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

Things change so quickly! I’m now in hospital recovering from liver failure. I regret take those weight-loss pills. They contain a harmful chemical that is caused my liver to fail. The pills were going to complete destroy my liver if I continued taking it. My mother insisted sending me to the hospital, when I received good treatment.

It was a really painful experience, but I’m feeling better now. I follow my doctor’s advices and exercise for at least half an hour every day ( but I seldom go to the gym!) and ate a lot of fruit and vegetables. People should love their bodies. My mother is right: don’t damage your healthy for a slim and attractive figure. It isn’t worth it. We shouldn’t be ashamed of the way we look, shall we?

 

查看答案

阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。

Going to a British high school for one year was a very 1.________(enjoy) and exciting experience for me.

School life in Britain is quite different from2.__________ in China. British high schools have shorter school hours and 3._________ (small) class sizes. Besides, the homework was not as heavy as 4.________I used to get in my old days. Students there have to move to different classrooms 5._______ different classes. They have to study Maths, English and science, but can drop some subjects6.______ they don’t like them.

7._______, there is something that is quite like the school in China---if you want to earn respect, you must work hard and achieve high 8._______ (grade).

I felt lucky as all my teachers gave me encouragement, 9._________ helped me overcome all the challenges I met with. I look back on my time in the UK with 10.___________ (satisfy), and I really hope to go back and study in Manchester again.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.