满分5 > 高中英语试题 >

阅读理解。 Below is a web page from http://ww...

阅读理解。

Below is a web page from http://www.parents.com/.

Kid of the Year Photo Competition

Enter your kid’s photo today and win! We’re giving away 52 weekly $250 prizes from Readers’ Choice votes. PLUS, our editors will select one entry to win our grand prize of $7,000.

Official Competition Rules

No purchase necessary to enter or win.

The Kid of the Year Photo Competition entry period begins at 12:00 a.m. on January 23, 2016, and ends on January 21, 2017(“Entry Period”).Entries must arrive by 9:00 p.m. on January 21, 2017(“Entry Deadline”). Entries will not be acknowledged or returned.

SPONSOR(赞助商): Meredith Corporation, 1716 Locust Street, Des Moines, Iowa.

ENTRY: There will be two methods of entry.

Share My Entry:

Visit http://www.parents.com/photos/photo-contests-1/kid-of-the-year/and click the button to enter.

Facebook Entry:

Visit http://Facebook.com/Parentsmagazine and click the Kid of 2016 tab.

Then complete the registration form and follow the instructions to upload one album of up to six photos of your child aged three months to eight years. You may provide one description and one album title that will be applied to all photos. Photos, without any brand names or trademarks, must be taken by participants, non-professional, unpublished and may not have won any prize or award. Photos must be .jpeg or .bmp image formats(格式) and cannot be over 3 MB.

This promotion is in no way sponsored, supported or run by, or associated with Facebook. You are providing your information to Parents Magazine and not to Facebook. The information you provide will only be used to run the promotion and register for Parents.com.

LIMIT:One entry per family, per child, per week. One weekly prize per child. For entries of more than one child in a family, the entry process must be completed separately for each child. No group entries.

1.We can learn from the passage that ________.

A.you should buy something first before you enter the contest

B.the editors of the contest will decide who will win the prizes

C.you should send your entry before 12:00 a.m. on January 21, 2017

D.your entry will not be returned even if you don’t win the contest

2.Linda, a mother with seven-year-old twins, wants to enter the competition. She must ________.

A.provide a description and an album title for the kids’ photos

B.complete the entry process separately for each of her kids

C.go to Meredith Corporation to fill out the registration forms

D.provide the information to Facebook if she chooses Facebook Entry

3.To enter the competition, photos must ________.

A.contain brand names or trademarks

B.have won some prize or award

C.be taken by non-professional participants

D.contain parents’ personal information

4.The purpose of the passage is ________.

A.to advertise the website Facebook com

B.to attract photographers’ interest in a photo contest

C.to introduce two methods of entering a photo contest

D.to encourage parents with children to enter a photo contest

 

1.D 2.B 3.C 4.D 【解析】 试题分析:本文是一篇面向家长的宣传稿,鼓励有孩子的家长们报名参加摄影大赛。要求是三个月到八岁的儿童,参赛者每人需上传一个影集,内有六张附带文字描述的照片,照片需为.jpeg or .bmp格式,大小不要超过3MB。获奖者可以得到$7,000的奖金。 1. 细节理解题。根据文中Entries will not be acknowledged or returned.可知,参赛作品不会被退还,故D项正确。 2. 细节理解题。根据文章末段For entries of more than one child in a family, the entry process must be completed separately for each child. No group entries. 可知,一个家庭中如果有多个孩子参加比赛的话,要分别报名。故答案选B。 3. 细节理解题。根据文中Photos, without any brand names or trademarks, must be taken by participants, non-professional.可知,参赛照片不能是专业人士拍摄的,故答案选C。 4. 推理判断题。由文章Kid of the Year Photo Competition Enter your kid’s photo and win! We’re giving away 52 weekly $250 prizes from Readers’ Choice votes.可知,文章是鼓励家长为孩子报名参加比赛,故选D。 【名师点睛】 在细节考查题中有一类事实细节题。该题属于细节类型的阅读理解题,一般只针对某个特定的细节,题型可以多种多样。此类题型一般分两种。第一种是直接理解题,在原文中可以直接找到答案。第二种是词义转换题,正确选项是原文有关词语和句子的转换。做此类试题一定要抓住事件发生的时间、地点、人物、发展过程和结局等环节,所选答案一定要符合原文,切不可望文生义。 细节题的破解一般采用寻读法,即先看试题,再读文章。对有关信息进行快速定位,再将相关信息进行整合、甄别、分析、对比,有根有据地排除干扰项,选出正确答案。此法加强了阅读的针对性,提高了做题的准确率,节省了宝贵的时间。寻读法还特别适用于对图形表格类题材的理解。做此类型的题目还要特别注意句子的逻辑关系。英语中有许多功能词,如:表因果关系的because, since, as等;表转折关系的but, however,on the contrary, on the other hand等等。比如第61小题,B细节理解题。根据文章末段 For entries of more than one child in a family, the entry process must be completed separately for each child. No group entries.可知,一个家庭中如果有多个孩子参加比赛的话,要分别报名。故答案选C。 考点:考查广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

阅读理解。

It was unusually quiet in the emergency room on December 25. I didn’t think there would be any patients, sighing about having to work on Christmas. Just then five people showed up at my desk, a pale woman and four small children.

“Are you all sick?” I asked doubtfully.

“Yes.”she said weakly and lowered her head.

But when it came to descriptions of their presenting problems, things got a little puzzling. Two of the children had headaches, but the headaches weren’t accompanied by the normal body language of holding the head or trying to keep it still. Two children had earaches, but only one could tell me which ear was affected. The mother complained of a cough but seemed to work to produce it.

Something was wrong, but I didn’t say anything but explained that it might be a little while before a doctor saw her. She responded. “Take your time; it’s warm here.

I checked the chart after the admitting clerk had finished registering the family. No addressthey were homeless. The waiting room was warm.

I looked out at the family sitting close to each other by the Christmas tree. The little one was pointing at the television and the oldest one was looking at the decorations on the Christmas tree.

I went back to the nurses’ station and mentioned we had a homeless family in the waiting room. The nurses, complaining about working on Christmas, turned to sympathy for a family just trying to get warm on Christmas. The team went into action, much as we do when there’s a medical emergency. Only this one was a Christmas emergency.

We were all offered a free meal in the hospital cafeteria on Christmas Day, so we fetched that meal and prepared a large meal for our Christmas guests. Our team worked to meet the needs of a family who just wanted to be warm on Christmas Day.

Later, as the family walked to the door to leave, the four-year-old came running back, gave me a hug and whispered, “Thanks for being our angels today.

1.From the descriptions of the family’s presenting problems, the writer learned that ________.

A.one of the children had a language problem

B.the mother caught a bad cold

C.they were pretending to be sick

D.they got all infectious disease

2.The author made sure that the family were homeless by ________.

A.asking them some questions

B.listening to their descriptions of problems

C.observing their abnormal body language

D.checking their registered information

3.What kind of person do you think the writer is?

A.Careful and warmhearted.    B.Hardworking and outgoing.

C.Serious and experienced.     D.Loving and forgiving.

4.Which of the following is the best title of this passage?

A.Christmas Guests          B.A Homeless Family

C.Beautiful Angels           D.Christmas Emergency

 

查看答案

完形填空

My grandfather dug water wells in Indiana and started his business during the great depression.

Although nearly everyone was out of work, people still needed ______ , so he didn’t lack jobs. ______, in those days, it was awfully hard to get paid for what you did. One morning, a farmer showed up with a ______ a whole side of fresh beef on his shoulder. “I ______ this ought to make us equal on that digging,”he said to my grandfather. Grandfather ______.

It was wintertime, so the beef stayed fresh under damp cloth on the cold back porch(门廊). Each day, Nana stepped out onto the porch, ______ good piece of the meat, and carried it into the kitchen ______ it were pure gold.

After a few days. Nana noticed the ______ had been moved.She asked grandfather if he had touched the beef. He hadn’t. “Well, then. ”she said. “somebody’s been eating our meat. Do you always lock the back door?” My grandfather told her not to ______. She probably had moved the cloth herself, and had ______ forgotten.

This ______ for many days. Nana was ______ that someone was taking their meat, and grandfather just insisted she was ______ things. It wasn’t until much later that we learned the real story.

On the morning after grandfather set the meat out on the back porch door, he ______ some footprints near the door. He ______ followed the footprints to where they began. Soon the footprints in the snow led my grandfather to a house he instantly ______.It was the home of a poor single mother with two young children. Grandfather ______ turned around and walked back home. He didn’t say a word about it to anyone.

From then on, Nana would carefully ______ the lock on the porch door each night to make sure it was ______ . Then grandfather, after waiting for Nana to go to bed, would return to the porch and  ______ the lock again. Nana never knew about the family they were helping to feed that winter.

1.A.beef            B.water           C.money         D.food

2.A.Otherwise       B.Thus           C.However       D.Besides

3.A.payment          B.praise         C.delivery      D.gift

4.A.doubt           B.claim          C.discover      D.expect

5.A.suspected      B.hesitated      C.agreed         D.argued

6.A.selected        B.bought         C.preserved      D.moved

7.A.now that        B.even if         C.as if         D.so that

8.A.gold             B.cloth           C.tool          D.porch

9.A.disappoint     B.forget          C.interrupt      D.worry

10.A.suddenly       B.simply         C.exactly        D.rarely

11.A.went on        B.went over     C.went by        D.went up

12.A.reliable      B.accurate        C.strange       D.certain

13.A.understanding  B.remembering    C.imagining     D.enjoying

14.A.noticed        B.marked          C.guided        D.chased

15.A.quickly        B.finally         C.curiously      D.coldly

16.A.convinced       B.recognized    C.observed       D.removed

17.A.hopelessly      B.quietly        C.gradually     D.painfully

18.A.watch          B.control         C.mend           D.check

19.A.safe            B.free            C.perfect       D.open

20.A.exchange        B.replace         C.release        D.adjust

 

查看答案

I am thinking of going back to school to get another degree.

Sounds great! _____

A.Go for it            B.Never mind

C.Well done            D.That was good news

 

查看答案

If you have a job, _____ yourself to it and finally you’ll succeed.

A.do devote            B.don’t you devote

C.devoting             D.not to devote

 

查看答案

The only one in our office that is familiar with the new system is Jimmy, in _____ absence, we had no choice but to wait.

A.whom                B.whose

C.who                D.that

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.