满分5 > 高中英语试题 >

阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 Adve...

阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。

Adventure Works World Tours

How often have you said out loud, “I would love to see the Eiffel Tower someday…” or “My dream in life is to see the pyramids”? Now you can stop talking about it and do it! Our mission is to provide you with the most comprehensive and complete planning and travel services so that you can have the adventure of a lifetime that is exciting, comfortable and worry-free.

We have several packages to accommodate almost any need, or you can let us create a custom travel package. Following is a small sampling of some of our packages.

Egyptian nights

Travel with us to the land of the pyramids, where you’ll see ancient mysteries displayed before your eyes! Our specialists will share with you their extensive knowledge of Egyptian history and artifacts as you admire ancient wonders like the Sphinx and the pyramids at Giza.

Packages range from 7 days and nights to 21 days and nights, and all packages include hotel, tours, and meals. Priced from $1,000 per person.

Splendors of Italy

From the leaning tower at Pisa to the Vatican (梵蒂冈) in Rome, you’ll see the greatest sights in Italy. You’ll visit Florence, Rome, Pisa, and villages in the Italian countryside. You’ll even get a primer (入门书) in the Italian language from a world-celebrated linguist (语言学家). Plus, you’ll visit a cooking school for a lesson on how to make real Italian lasagna! Priced from $800 per person.

Russian experience

Explore the best of Russia, a place of cultural and historical beauty. You’ll tour Moscow and St. Petersburg and see for yourself places like Red Square, the Kremlin, Moscow University and more. Learn about the history and the people that make up this remarkable place. Priced from $1,500 per person (does not include airfare).

Let us create just the right custom package for you! Let us show you the world!

Adventure Works

One Main Street, Seattle, WA 75006

Phone (425)555 0125

Fax (425) 555 0145

http://www.adventure-works.com

1.Which point might be the most attractive to those choosing Adventure Works for traveling?

A. Traveling with a fair price.

B. Getting to know the history of those countries.

C. Learning cooking while traveling.

D. Enjoying a travel package designed just for them.

2.What can we learn about the sampling packages?

A. 21 days and nights in Egypt will cost one person 1000 dollars.

B. If one chooses the Italy package, he can only enjoy the beautiful sights of the major cities.

C. If one is interested in religion, he might choose the Italy package.

D. The Russia package is a good choice if one is looking for the beauty of nature.

3.You can contact Adventure Works by the following EXCEPT ____.

A. an e-mail          B. a call

C. a fax              D. in person

4.What is the main purpose of the text?

A. To inform people the detailed schedules of their travel packages.

B. To encourage people to sign up for their travel package.

C. To introduce some popular holiday destinations.

D. To provide practical instructions on how to make a travel plan.

 

1.D 2.C 3.A 4.B 【解析】 试题分析:本文向人们推荐旅行包,鼓励人们注册他们的旅行包。 1.D细节理解题。根据第二段第二句We have several packages to accommodate almost any need, or you can let us create a custom travel package. 我们有几个包,以适应几乎任何需要,或者您可以让我们创建一个自定义的旅行包。故选D。 2.C细节理解题。根据Splendors of Italy中 You’ll even get a primer (入门书) in the Italian language from a world-celebrated linguist (语言学家).你甚至得到来自世界语言学家的意大利语入门书。可知对宗教感兴趣的人会选择意大利包,故选C。 3.A细节理解题。根据Adventure Works中One Main Street, Seattle, WA 75006;Phone (425)555 0125;Fax (425) 555 0145http://www.adventure-works.com可知答案为A。 4.B主旨大意题。根据文章最后Let us create just the right custom package for you! Let us show you the world! 让我们为您创建正确的自定义包!让我们向你展示世界!也就是鼓励人们注册他们的旅行包。故选B。 【名师点睛】 抓住文章主线,归纳文章中心 要注意不是所有的段落都有主题句,有时主题句暗含在句中。阅读这样的文章,就需要自己根据文章的细节来分析,概括出段落的主题,从而推导出文章的主旨。分析的方法是:先弄清该段落主要讲了哪几方面的内容,这些内容在逻辑上有什么联系,然后加以归纳形成主题。比如第24小题,B主旨大意题。根据文章最后Let us create just the right custom package for you! Let us show you the world! 让我们为您创建正确的自定义包!让我们向你展示世界!也就是鼓励人们注册他们的旅行包。故选B。 考点:考查广告类阅读
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

书面表达:暑假即将来临。你班同学讨论了假期计划,提出了不同看法。请根据提示写一篇有关讨论的英语短文,并谈谈你的看法。

 

优点

缺点

呆在家中

花费少,舒适方便

不能亲身了解世界

外出旅游

增长见识,开阔眼界

花费多,旅途不便

注意:1. 短文必须写在答题卡的制定区域,词数80-120(不含已经写好的部分)

2. 短文必须包括表中所列要点,可根据内容分段表达。

3. 可适当增加细节,以使行文连贯。

4. 参考词汇:眼界---horizon(或view)

The summer holiday is coming. Our class have had a discussion about what to do during the holiday.

____________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________

____________________________________________________

 

查看答案

文中共有10处语言错误,每句中最多两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在此处加一个漏字符号(),并在其下面写出修改的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在其下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

只允许修改10处,多者(从十一处起)不计分。

My dentist had just pulled out one of my tooth and had told me to rest for while. My mouth was full with cotton wool. He knew I collected bird eggs and asks   me whether my collection was growing. He then asked me a lot of other question.  In answer to these questions, I could neither nod or make strange noises.  Meanwhile, my tongue was busy search out the hole where the tooth had been. I  suddenly felt very worried, so couldn’t say everything. When the dentist at last removed the cotton wool, I was able to tell him of  that  he  had pulled out the wrong  tooth.

 

查看答案

It is the Thanksgiving Day . I have the strong desire to write about something to express my thanks to the people around me.

I 1. ( bring up ) by my grandparents 2.are as kind and hardworking as thousands of Chinese peasants in a distant village. They worked in the field all day long and took good care of me as well .

3. ( Honest) speaking, my parents are ordinary people.4. I must say that they are great educators, for they educated me to be an 5. ( dependent ) and useful man to society.

My teachers, selfless,generous, devote themselves to 6. ( help)  each individual student achieve his/her ambition.

Meanwhile , I can share my happiness and 7. (sad) with my peer students .I am happy to be with them because we have much  8. common.

I am 9. luckiest and happiest person with all these loved 10. (one) around.

 

查看答案

根据首字母,或中文提示填入正确形式的单词

1.The house __________ (属于) to my uncle.

2.Can you  find our  _________(位置)  on the map?

3.He’s  very  ___________(有经验的)  in looking after animals.

4.Liu Yang is the first ____________ (女性的) space  astronaut in China.

5.______________ ( 祝贺),  you have won the first place in the debating competition.

6.He  was  c_________ in a heavy rain on the way to work.

7.They have reached  an   a_____________ to solve the problem.

8.How many factories  had been  d_____________ when the hurricane  ended?

9.Just  then  a  bright  idea  o___________ to me.

10.Boys  and  girls are _______________ and  thus they should be treated fairly.

 

查看答案

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(注意:看清楚题号,填涂在答题卡的相应位置上)短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。有两项为多余选项。

Have you ever seen any students whose trousers hang so low you can see their underwear? What do you think of that? Fashionable? Some of today’s teenagers are big fans of such a look . 1..

The headmaster of a school in central Italy has asked students to stop wearing low-rise jeans that expose underwear and part of the body. His request came after a class trip. One day, he saw one boy’s baggy trousers slide to his feet. 2..

But in Italy, a nation that takes fashion very seriously, the suggestion caused a debate among parents, teachers and students. The issue is whether the headmaster’s request will limit students’ freedom—or whether dress in Italian schools is too casual.

3.. “We do not want to kick fashion out.” the headmaster

explained, “but extremes of fashion like this are not right in school.” Many other schools have now requested that their students also stop wearing such trousers.

4.. Ludovica Gaudio, 14, wore extremely low trousers  exposing orange underwear in class. It was cold, so she wore a matching orange scarf. 5.. “I don’t really feel comfortable in those sorts of jeans,” said Sarah Lattanzi, “in winter, when dressed like that, it’s quite cold and I am afraid my stomach will ache.”

A.But recently this trend has been at the center of an argument in Italian middle schools.

B.A parents’ group praised the move in favor of good taste, while others advised schools to stop worrying about fashion and fix up  old school buildings.

C.He pointed out that this way of dressing is not suitable for school.

D.Most students have simply ignored the request.

E.Another 14-year-old said she would probably respect the request simply for practical reasons.

FRequests.

G.Schools should pay attention to things more important than  students’ clothes.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.