满分5 > 高中英语试题 >

从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。 ...

从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。

Some people would have you believe that being fat is the worst thing you can be. They think that if a person is fat they have no life, no love, no reason to want to look good in their clothes. The sad thing is that many people who are fat do feel the same loathing toward themselves and others who are overweight or obese.

I know what Im talking about because I have been there. I have been that fat girl who wore big T-shirts to cover my sins. Forget style. Forget fashion sense. I absolutely had none. I didnt even bother getting haircuts for years, just wore my hair long and straight, pulled back in a ponytail, I have to wonder if the reason the fashion industry has ignored plus sized women and children for so long is because plus sized people, feeling they couldnt possibly look great, didnt bother shopping for new clothes, and therefore no profit was to be found by producing those sizes.

For me, the change that improved my outer look actually started with my outlook on life. I started by being grateful for all I do have, like great health, a stable family, a steady income, freedom, a decent home, the ability to see the trees turn orange in the fall, to hear my grandson humming in the back seat, to remember the great times Ive had in my life.

I started to focus on all the positive aspects of the life I already had. I actually started to feel the beauty of the Universe all around me and to realize that I am part of that perfection. The self loathing stopped. I noticed all the people in my life who loved me in spite of my size. I got off the pity pot and smiled at myself. I acknowledged my shame and embarrassment and moved through that too.

1.We can learn from the first paragraph that ________.

A. a fat person is easy be taken away by others viewpoint

B. fat people always have a low opinion of themselves

C. fat people usually envy others who are slim

D. fat people usually have pity on each other

2.According to the author, the fashion industry ________.

A. makes a lot of money by making clothes for fat people

B. does not bother to make clothes for fat people

C. targets on fat people mainly for the purpose of making profit

D. looking down upon fat people too

3.What does the author think is the most important to lead a happy life?

A. Ones view on life.

B. The support and care from others.

C. Neglecting others views.

D. Focusing on ones inner beauty.

4.The author is probably ________.

A. an expert at weight loss

B. a girl who is troubled by her weight

C. an old woman who is much careful with her appearance

D. an old lady who is happy with almost everything

 

1.A 2.B 3.A 4.D 【解析】 试题分析:本文讲述了作者因为胖,所以对生活很消极,但当作者意识到过快乐生活最重要的是一个人对生活的观点时,她开始积极面对自己和生活,而这让她变成一个快乐的人。 1. 推理判断题。根据第一段第一句Some people would have you believe that being fat is the worst thing you can be.可判断,胖人很容易受到其他人观点的影响,认为胖是最糟糕的一件事。故选A。 2. 推理判断题。根据第二段I have to wonder if the reason the fashion industry has ignored plus sized women and children for so long is because plus sized people, feeling they couldn’t possibly look great, didn’t bother shopping for new clothes, and therefore no profit was to be found by producing those sizes.可知,时尚业不想麻烦为胖人设计衣服。故选B。 3. 细节理解题。根据第三段第一句For me, the change that improved my outer look actually started with my outlook on life.可知,作者认为快乐生活最重要的是一个人对生活的观点。故选A。 4. 推理判断题。根据最后两段的描述及其中I started to focus on all the positive aspects of the life I already had.可推断,作者最可能是一位对任何事物都感到高兴的老太太。故本题选D。 考点:考查社会生活类短文阅读
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。

Danger-junkie orangutans(猩猩) in Borneo climb dead trees and shake then until they begin to fall. They scream with excitement as they cling to the falling tree. Just before the tree hits the ground the orangutans leap to another tree or vine, narrowly escaping death. While no one cab ask orangutans if they enjoy it as a person playing an extreme sport, one animal behaviorist sees this monkey fun as a bit of harmless thrill-seeking.

A growing number of scientists agree that animals are conscious and capable of experiencing basic emotions(情感), such as happiness, sadness, boredom or depression. A few scientists even see the possibility for higher animal emotions like love, jealousy and spite.

Five years ago, behaviorist and animal-rights activist Dr. Jonathan Balcombe stood on a Virginia hotel balcony watching two crows intimately groom (清洁) each other in the comfort of an abandoned billboard. He felt that the birds liked what they were doing, even if engaged in a natural, beneficial act, such as picking parasites (寄生虫) off the others feathers. That moment changed the way he would view animals forever and led to a book, Pleasurable Kingdom: Animals and the Nature of Feeling Good, which is filled with hundreds of examples of animals living it up thanks to developed senses of touch, taste, sight, sound and smell.

Balcombe recounts a favorite example of Kenyan hippos (河马) having high-end spa treatment in a fresh water spring. They splay their toes, open their mouths wide and wait for a school of cleaner fish to remove parasites and slough off dead skin, he recalls. Balcombe knows that the hippos and the fish both benefit from this arrangement. My interpretation is that it is also enjoyable for them , he says.

1.Danger-junkie orangutans shook the tree to ________.

A. get some fruits                 B. enjoy themselves

C. train their escaping skills     D. frighten other animals

2.The purpose of the first paragraph is to ________.

A. describe an unusual scene among animals

B. give an example that animals can experience pleasure

C. make a comparison between monkeys with humans

D. show that animals can avoid danger

3.The passage leads us to the belief that _____.

A. animals can experience emotions

B. animals have a way to adapt to their environment

C. animals can copy what humans do

D. animals are only eat-or-be-eaten beasts

4.We can conclude from the passage that ________.

A. only a few animals have emotions

B. Balcombes theory is not supported by other scientists

C. Balcombe has watched a lot of animals showing emotions

D. Balcombe can understand animal language

 

查看答案

从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。

Spring is just around the corner and its a time to get outside and enjoy the great outdoors. Here is a selection of festivals around the country that are a great excuse to get back in the spring sunshine.

Dana Point Festival of the Whales

Dana Point, California

March 7 to 8 and 14 to 15, 2010

Each year, over two sunny weekends in March the town of Dana Point, California celebrates the return of migratory California Gray whales to this part of the Pacific Ocean. Festivities include whale-watching, an arts festival and educational hands-on activities for the entire family. Prices start at $ 29 per adult and $ 19 for children. For more information, visit www.dpfestivalofwhales. com

Chandler Ostrich Festival

Chandler, Arizona

March 13 to 15, 2010

Chandler is the center of Ostrich(鸵鸟) ranching in the U.S. You can see jockeys ride these feathered beasts around the ostrich track at Tubleweed Park. General admission is $ 9 for adults, $ 8 for seniors, $ 7 for children aged five to 12 and kids four and under are free. For more information visit www.ostrich festival.com

Festival of Houses and Gardens

Charlestib, South Carolina

March 19 to April 18, 2010

The Historic Charleston Foundation gives curious travelers the opportunity to explore gardens of some of the finest private residences in America. Each three-hour tour(afternoons from 2 to 5 p.m. and evenings from 6 to 9 p.m.)lets you to visit eight to ten properties dating from the American colonial period. Prices range from $25 to $45. For more information, visit www.historic-charleston.org.

Tulip Time Festival

Holland, Michigan

May 1 to 9, 2010

You dont need to travel to the Netherlands this spring to see and smell some of the worlds finest tulips (郁金香). The town of Holland is home to millions of colorful bulbs. The 81st annual Tulip Time Festival, one of the largest flower festivals in the country will begin with fireworks on May 1. Admission fee ranges from $ 6 for the childrens area to $ 38 for theatre tickets. Tickets and more information are available at www.tuliptime.com.

1.Which of the following is truer of Tulip Time Festival?

A. It is held in a town in the Netherlands.

B. It will start with fireworks on the first day.

C. It is the largest flower festival in the country.

D. It has been held every year for the past 81 years.

2.A group of travelers who want to have fun in mid-April will go to ________.

A. Dana Point Festival of the whales

B. Chandler Ostrich Festival

C. Festival of Huouses and Gardens

D. Tulip Time Festival

3.A couple with their 4-yer-old son will go whale-watching, they have to pay ________.

A. $58.B. $38.C. $48.D.$77.

 

查看答案

从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。

Patricia Blues, 29, has a new aim in life: to keep drivers hands on their steering wheels and off their cell phones. On November 2, 2007, Blues lived through a horrible experience. A motorist dialing a cell phone drove through a stop sign at 45 miles per hour and ran into the side of Blues car. Blues 2-year-old daughter was killed immediately in the crash.

Blues has since devoted her time top pushing for laws that would prevent this type of tragedy from happening again.

Cell phones are not the only distractions(分神) that cause accidents. Eating, changing CDs, reading maps, talking to passengers, and just reaching for an object on the floor can be dangerous. Therefore, the emphasis should be on educating drivers to avoid all distractions. However, talking on cell phones might be easier to regulate than eating or changing music. At least 34 states have already passed laws to restrict cell phone use in moving cars. No state has banned it yet, but several US. cities. Worldwide, 13 nations, including Australia, England, Germany, Japan and China have banned drivers use of cell phones in moving cars.

To date, no scientific evidence has been published showing that talking on the phone affects driving safety. But according to a test by some high school students, driving while on the phone does affect safety and probably shouldnt be done.

1.What happened to Patricia Blues on November 2, 2007?

A. She was seriously injured in a car crash.

B. She lost her daughter in a road accident.

C. She broke the traffic rules at a bus stop

D. Her vehicle was destroyed by a motorbike.

2.The tragedy was caused by ________.

A. Blues lack of driving experience

B. the motorists failure of seeing the stop sign

C. Blues poor car conditions

D. the motorists absence of mind while driving

3.Patricia Blues new goal of life is to persuade the government ________.

A. to forbid the carrying of cell phones in cars

B. to educate drivers to avoid all distractions

C. to ban talking on cell phones while driving

D. to study harmful results of using cell phones

4.Which of the following is TRUE according to the text?

A. Using cell phones while driving is easier to be controlled by law than other distractions

B. It is more important to make laws than educate drivers to be aware of driving safety.

C. Driving while on the cell phone is firmly against only by some students from high schools.

D. It is extremely urgent for the cities with a large population to restrict using cell phones

 

查看答案

书面表达

假设你叫李华,你将作为高三毕业生代表,根据以下要点在毕业晚会上用英文作一简短的告别演讲:

1、对三年高中生活的怀念;

2、对老师的感谢;

3、对母校的祝福。

 

 

查看答案

短文改错

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处错误,每句中最多有两处,每处仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;

2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

E-books are a relatively recent invention. They are popular for a great many of reasons. An e-reader takes up much less rooms in a suitcase: perfect for people who had to take several books on holiday. Besides, lots of people don’t reread books; an e-reader mean they don’t end up with a house filling with books they’ll never look at again. People say they’re more environmentally friendly: no trees cut down for paper, or no ink is needed. However successfully these devices are, nothing can beat an appeal of a genuine book for me. After all, if I’m short in cash, I can always go to the library and borrow books for free!

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.