满分5 > 高中英语试题 >

DoSomething.org is the country’s largest...

DoSomething.org is the country’s largest non-profit organization for young people and social change. They provide some scholarships to reward teens who are social action leaders in their community. You may be interested in the following ones.

1. $2,000 Fight Climate Change like a Ninja(忍者) Scholarship

Ninjas release 86% less CO2 than the average person. Why? Because ninjas use a green form of transport ---- parkour(跑酷). DoSomething.org wants to teach you their ways of going green---- and offer the chance for a $2,000 scholarship. Submit(提交)one of your friends’ phone numbers. You’ll both receive a text message with ways to protect the planet, and you’ll be entered for the scholarship. Bonzail!

2. $3,000 Puppy Mills are Bad Scholarship

Use your phone to fight for millions of puppies born in abusive (虐待的) factory farms. Share a text messaging game on puppy mills with 6 friends and you’ll be entered to win a $3000 scholarship. Millions of puppies are born in horrible conditions each year, so puppy mills can make a profit. Invite your friends to step into the shoes of a pet store employee who discovers their store supports puppy mills. To enter for the $3,000 scholarship, visit www. Dosomething.org/puppy and submit six friends’ phone numbers.

3. $5,000 Safe Driving Scholarship

When you text while driving at 55 mph, your eyes go off the road for the length of an entire football field. Tell your friends about the danger of texting while driving to enter to win a $5000 scholarship. After entering, we’ll send you a free pair of “thumb socks” ---- a physical reminder to stop texting while driving. Send us a picture of you with your thumb socks and you’ll double your chance of winning the $5,000 scholarship.

1.What do the scholarships mentioned in the passage have in common?

A. They are provided by DoSomething.org.

B. They offer a small gift to every attendant.

C. They require attendants to be top students.

D. They require attendants to play a message game.

2.Ninjas contribute to environmental protection by ______.

A. giving practical advice

B. offering a scholarship

C. avoiding driving cars

D. influencing the young

3.To win Puppy Mills are Bad Scholarship, you have to ______.

A. work as a pet store employee

B. share a game with 6 friends

C. be good at playing games

D. love puppy mills very much

4.What’s the purpose of Safe Driving Scholarship?

A. To hand out more thumb socks.

B. To teach people how to drive.

C. To sell as many thumb socks as possible.

D. To warn people not to text while driving.

5.After sending your picture with your thumb socks, ______.

A. you will receive another pair of thumb socks

B. you will necessarily win the scholarship

C. you will win $10,000 scholarship

D. you increase the opportunity of winning the scholarship

 

1.A 2.C 3.B 4.D 5.D 【解析】 试题分析:本文描述了DoSomething.org这一非营利性组织所提供的三种不同的奖金。 1.They provide some scholarships to reward teens who are social action leaders in their community.可知这些奖金都是由DoSomething.org这个组织所提供的。故选A。 2.细节理解题。根据文中描述的第一个奖学金中的描述Ninjas release 86% less CO2 than the average person. Why? Because ninjas use a green form of transport ---- parkour(跑酷).可知忍者对环保所做的贡献就是不开车。故选C。 3.细节理解题。根据文中Share a text messaging game on puppy mills with 6 friends and you’ll be entered to win a $3000 scholarship.描述可知答案。故选B。 4.细节理解题。根据文中最后一段描述Tell your friends about the danger of texting while driving to enter to win a $5000 scholarship.可知这个奖金的目的就是警告人们开车时不要发短信。故选D。 5.细节理解题。根据文章最后描述Send us a picture of you with your thumb socks and you’ll double your chance of winning the $5,000 scholarship.可知发图片获奖的机会就更大。故选D。 考点:考查说明文阅读理解 【名师点睛】 阅读中的细节理解可以细化为:(1)一一对应型。答案与题目在表达形式和意义上直接吻合,一一对应,一目了然。属于浅层次的阅读试题,分数比例较少。(2)语言转述型。这是一类间接事实细节题,答案与题目在意义上从分运用了词义之间的转述关系,即正确选项是原文有关词语和句子的另类表达。属于中档难度题,分数比例较大。(3)语意理解型。这是一类深层事实细节理解题,答案与题目之间存在着一定的逻辑联系,这种联系需要建立在事实的基础上通过上、下文来进行判断、分析、归纳和整合,才能得出正确答案。属于较高难度的事实细节题。(4)是非辨别型。这是一类综合事实细节题,出题形式常常是“三正一误”(三项正确,只有一项不符合原文内容)或“三误一正”(三项错误,只有一项符合原文内容)。(5)事实排序型。这是一类运用多项事实进行排序的事实细节题,要求根据动作发生的先后顺序、时间顺序或者句子之间的逻辑关系,找出时间发生,发展的正确顺序。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

完形填空

Eliza worked in an office with twenty other people, and she liked her job. Getting ahead in her career wasn’t       to her. But she suddenly changed       the promotion of her friend and co-worker Betty who couldn’t have gotten the         if Eliza had tried to. In the eyes of the other co-workers Betty was         cheerful, hardworking and ambitious, while Eliza had been low-key and easygoing.

Before Betty got the promotion, Eliza had been satisfied with her         , even if she had not been         happy. But once Betty was made head, Eliza began to fill up with resentment(怨恨)and she disliked her job and       Betty. Finally she developed a big mistake     she was filled with anger all the time. Eliza began to see Betty as the source of all her problems, and she       to remember that she had not particularly wanted the promotion anyway. Now she just thought that it should be hers. Instead of       herself to see what her real goal was in the life, she tried to     how to trap Betty and regarded Betty as her enemy. Eliza became________focused on her resentment, and she couldn’t get out of the      situation.

One of the major problems with resentment is that you ________ that your anger is completely caused by others. You ________  looking for what you can do to improve your situation, because you are sure that your   ________ feelings are the result of someone else’s fault. You give up trying to find real ________ to solve your problem. Dealing with resentment needs ________  . Because of that, you are able to have a clear mind so that you can admit you are feeling resentful. Then try hard to force yourself ________ready to be less resentful. You believe you are to blame for resentment, and you actively look for the way that can ________ the problem in your life.

1.A. important  B. ordinary  C. simple    D. challenging

2.A. during       B. before      C. after     D. until

3.A. agreement   B. chance     C. prize       D. business

4.A. always       B. sometimes   C. seldom      D. never

5.A. partner     B. work       C. teammates  D. leader

6.A. mainly       B. perfectly   C. exactly     D. extremely

7.A. supported   B. disclosed   C. hated      D. forced

8.A. because      B. if         C. but         D. while

9.A. decided     B. started    C. managed     D. failed

10.A. noticing    B. ensuring   C. persuading  D. warning

11.A. get at      B. deal with   C. figure out  D. make up

12.A. partly     B. completely C. finally     D. usually

13.A. strange   B. boring      C. funny       D. dangerous

14.A. doubt       B. analyze     C. believe    D. find

15.A. mind       B. stop       C. enjoy       D. keep

16.A. negative   B. inspiring C. childish    D. social

17.A. details   B. effects   C. solutions D. causes

18.A. freedom    B. calmness   C. experiment  D. courage

19.A. luckily   B. hurriedly   C. strongly    D. truly

20.A. solve      B. avoid       C. predict     D. face

 

查看答案

The five young firefighters _________ to the green camp.

A. gave life         B. brought life

C. gave their lives   D. came to life

 

查看答案

The five young firefighters _________ to put out the big fire.

A. gave life         B. brought life

C. gave their lives   D. came to life

 

查看答案

I would rather I________ with her about it, so I will try to control my feelings tomorrow.

A. didn’t argue       B. hadn’t argued

C. wouldn’t argue     D. not have argued

 

查看答案

I would rather I________ with her about it, but I didn’t control my feelings at that time.

A. didn’t argue      B. hadn’t argued

C. wouldn’t argue     D. not have argued

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.