满分5 > 高中英语试题 >

Johnny Smith was a good math student at ...

Johnny Smith was a good math student at a high school. He loved his computer. He came home early every day, and then he worked with it till midnight. But Johnny was not a good English student, not good at all. He got an F in his English class. One day after school Johnny joined his computer to the computer in his high school office. The school office computer had the grades of all the students: the math grades, the science grades, the grades in arts and music, and the grades in English. He found his English grade. An F! Johnny changed his English grade from an F to A. Johnny' parents looked at his report card. They were very happy.

"An A in English!" said Johnny's Dad. "You're a very clever boy, Johnny."

Johnny is a hacker(黑客). Hackers know how to take information from other computers and put new information in. Using a modem(调制调解器), they join their computers to other computers secretly. School headmasters and teachers are worried about hackers. So are the police, for some people even take money from bank computer account and put it into their own ones. And they never have to leave home to do it! They are called hackers.

1.Johnny changed his English grade with the computer in _______.

A. the classroom                         B. the school office

C. a bank near his house                D. his own house

2.When Johnny's parents saw the report, they were happy because _______.

A. Johnny was good at math

B. Johnny loved computers

C. Johnny could join one computer to another

D. they thought Johnny was not poor in English any longer

3.Who are worried about hackers in the story?

A. Johnny's parents

B. School headmasters, teachers and the police

C. Only the police

D. Many school headmasters and teachers

4.What should the hackers know well, do you think, after you read this story?

A. Information    B. Bank computer accounts

C. Computers      D. Grades

 

1.D 2.D 3.B 4.C 【解析】 试题分析: 本文主要讲述了约翰尼通过黑客技术篡改了自己在学校的英语成绩,引起校长和老师们的担心。 1. 根据文章的第一段One day after school Johnny joined his computer to the computer in his high school office.放学后,约翰尼在家用自己的电脑连上学校的电脑,篡改了他的英语成绩。 故选D。 2. 根据文章第一段Johnny' parents looked at his report card. They were very happy.,当约翰尼的父母看到他的成绩后,非常高兴。和"An A in English! ",可知约翰尼的父母以为他的英语成绩提高了。故选D。 3. headmasters and teachers are worried about hackers.学校校长和老师很担心黑客和So are the police警察也是如此,可知选B。 4.】C推理判断题。根据文章最后一段Hackers know how to take information from other computers and put new information in黑客知道如何从其他电脑中获取并存入信息. 和Using a modem(调制解调器), they join their computers to other computers secretly通过调制解调器,他们可以偷偷地连接其他电脑。由此可知,黑客对电脑很熟悉。故选C。 考点:考查故事类阅读
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

It is usually warm in my hometown in March, but it ______ be rather cold sometimes.

A. must     B. can      C. should      D. would

 

查看答案

Where and when to go for the holiday still ______.

A. are remained to decide       B. is remaining to decide

C. remain to be decided        D. remains to be decided

 

查看答案

________ I came, the city wasnt so beautiful.

A. For the first time    B. At the first time

C. The first time when   D. The first time

 

查看答案

Rather than _______ on a crowded bus, he always prefers ______ a bike.

A. ride; to ride      B. riding; ride

C. ride; ride          D. to ride; riding

 

查看答案

Tsinghua University, ______ in 1911, is home to a great number of outstanding figures.

A. found      B. founding      C. founded      D. to be founded

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.