满分5 > 高中英语试题 >

By keeping your daily habits healthy, yo...

By keeping your daily habits healthy, you can add years to your life. Here are some tips for living longer.

Keep daily habits healthy. Many of us are set in our daily habits. We eat the same meal, wear the same clothes, take the same route to work and work the same old job. But what we sometimes fail to recognize is the huge influence that our daily habits can have on our health. It is very important for us to keep our daily habits healthy.       1.

Take some exercise every day. Daily exercise does improve our health. In fact, studies show that daily exercise can add three years to our life. Opportunity for exercise is everywhere—just be creative. Whenever we can, walk to work.        2.      It’s really that simple.

Eat a healthy breakfast. Researchers have found that those who eat an early morning meal are less likely to be too fat and get diseases compared with those who don’t.        3.All in all, eating breakfast is a great and healthy way to start our day.

Have enough sleep.        4.      Failing to get at least seven hours of sleep appears to increase the risk of major illnesses including cancer, heart disease, diabetes and many more.

Get chances to communicate.        5.     Any social communication can positively affect our physical and mental well-being because we can have more time and chances to communicate with others. All of these can add years to our lives.

A. A lack of quality sleep can shorten our life.

B. Exercise also helps us keep away from illnesses.

C. If we live or work in a tall building, just take the stairs.

D. Breakfast-eaters also report feeling better both mentally and physically.

E. There’s an old saying that says a good friend is cheaper than treatment.

F. Finding time for structured exercise can be pretty much impossible for many people.

G.  By making just a few small changes and sticking to them, we can add a few  years to our life.

 

1.G 2.C 3.D 4.A 5.E 【解析】 试题分析:本文介绍了可以长寿的一些习惯。 1.G考查对上下文的理解和推理判断能力。根据But what we sometimes fail to recognize is the huge influence that our daily habits can have on our health. It is very important for us to keep our daily habits healthy.可知这里想说仅仅通过一些小的改变,并且坚持,我们就可以多活几年,G选项By making just a few small changes and sticking to them, we can add a few years to our life,符合,故选G。 2.C考查对上下文的理解和推理判断能力。根据Daily exercise does improve our health. In fact, studies show that daily exercise can add three years to our life. Opportunity for exercise is everywhere—just be creative. Whenever we can, walk to work. It’s really that simple.可知这里想说如果我们生活在高楼里,就要爬楼梯,C选项If we live or work in a tall building, just take the stairs.,符合,故选C。 3.D考查对上下文的理解和推理判断能力。根据All in all, eating breakfast is a great and healthy way to start our day.可知这里想说据报道,吃早餐的人精神和身体都会感觉愉快,D选项Breakfast-eaters also report feeling better both mentally and physically.,符合,故选D。 4.A考查对上下文的理解和推理判断能力。根据Failing to get at least seven hours of sleep appears to increase the risk of major illnesses including cancer, heart disease, diabetes and many more.可知这里想说缺觉会简短寿命,A选项A lack of quality sleep can shorten our life.,符合,故选A。 5. 考点:考查信息匹配
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

China is a land of bicycles. At least it was back in 1992 when I traveled around the country. Everyone seemed to be riding a bicycle. Millions of them are black. Cars were rare. Yet since my arrival in Beijing, I've found the opposite (对立面) is true. There are millions of cars.

However, people still use their bicycles to get around. For many, it's the easiest and cheapest way to travel today. Bicycles also come in different colors silver, green, red, blue, yellow, whatever you want.

It's fun watching people biking. They rush quickly through crossroads, move skillfully through traffic, and ride even on pavements. Bicycles allow people the freedom to move about that cars just can't provide.

Wanting to be part of this way of Chinese culture, I decided to buy a bicycle. After my great buy, I immediately jumped up on my bicycle seat and started home.

My first ride home was orderly (守秩序的). To be

safe, I stayed with a "pack" of bikers while cars on the streets came running swiftly out of nowhere at times. I didn't want to get hit. So I took the ride carefully.

Crossing the streets was the biggest problem. It was a lot like crossing a major highway back in the United States. The streets here were wide, so crossing took time, skill and a little bit of luck.

I finally made it home. The feeling on the bicycle was amazing. The air was hitting my face and going through my hair. I was sitting on top of the world as I passed by places and people. Biking made me feel alive.

1.According to the author, why are bicycles still popular in China today?

A. Because they are traditional and safe.

B. Because they are convenient (方便的) and cheap.

C. Because they are colorful and beautiful.

D. Because they are fast and environmentally friendly.

2.The author decided to buy a bicycle because he meant _________.

A. to ride it for fun

B. to use it for transport

C. to experience local culture

D. to improve his riding skills

3.How did the author feel about his street cross-ing?

A. It was boring.      B. It was difficult.

C. It was lively.      D. It was wonderful.

4.Which of the following best describes the author's biking experience?

A. The author enjoyed showing off his biking skills.

B. The author was angry at the air while riding.

C. The author was praised by other bikers.

D. The author took great pleasure in biking.

 

查看答案

Every day we go to school and listen to the teacher, and the teacher will ask us some questions. Sometimes, the classmates will ask your opinions of the work of the class. When you are telling others in the class what you have found out about these topics, remember that they must be able to hear what you are saying. You are not taking part in a family conversation or having a chat with friends---you are in a slightly unnatural situation where a large group of people will remain silent, waiting to hear what you have to say. You must speak so that they can hear you---loudly enough and clearly enough but without trying to shout or appearing to force yourself.

Remember, too, that it is the same if you are called to an interview whether it is with a professor of your school or a government official who might meet you. The person you are seeing will try to put you at your ease but the situation is somewhat different from that of a ordinary conversation. You must take special care that you can be heard.

1.When you speak to the class, you should speak ________.

A. as slowly as possible   B. in a low voice

C. loudly                  D. forcefully

2.Usually, when you speak to the class, the class is ________.

A. noisy           B. quiet

C. having a rest    D. serious

3.If you are having a conversation with an official, the most important thing for you is____.

A. to show your ability

B. to be very gentle

C. to make sure that you can be heard

D. to put the official at ease

 

查看答案

When my daughter realized that she had really hurt another child with a mean word, she cried and immediately wanted to apologize. That was a good thing, but I wanted her to know an apology can't always make things better. So I told her the story of Will, a 9-year-old boy whose father left his mom two years earlier.

Will was angry, and he often hurt others with hurtful words. He once told his mom, "I see why Dad left you!" Unable to deal with Will, the mother sent him to spend the summer with his grandparents. His grandmother's strategy to help Will learn self-control was to make him go into the garage and pound a two-inch-long nail (钉子) into a four-by-four board every time he said a mean thing. For a small boy, this was a hard task, but he couldn't return until the nail was all the way in.

After about ten trips to the garage, Will began to be more cautious about his words. In the end, he even apologized for all the bad things he'd said. One day his grandmother made him bring in the board filled with nails and told him to pull them all out. This was even harder than pounding them in, but after a huge struggle, he did it. His grandmother hugged him and said, "I appreciate your apology and, of course, I forgive you because I love you, but I want you to know that an apology is like pulling out one of those nails. Look at the board. The holes are still there. The board will never be the same. I know your dad put a hole in you, but please don't put holes in other people; you're better than that."

The truth is that no matter how much we apologize to people, we can't take back what we said. The best thing for us to do is to try not to hurt people in the first place.

1.What did the writer's daughter do when she realized she had hurt another child?

A. She cried and pretended to be hurt.

B. B. She wanted to say sorry to that child.

C. She wanted her mother to tell her a story.

D. She wanted her mother to apologize to that child.

2.Why did Will's mother send him to his grandparents'?

A. Because Will could hurt nobody there.

B. Because she was afraid that other children would hurt Will.

C. Because Will's grandparents told her they had a good way with children.

D. Because she didn't know how to stop Will from hurting others.

3.The underlined words "cautious about" in Paragraph 3 mean ___________.

A. careful about  B. excited about

C. angry at       D. interested in

4.What does the writer want to tell us by writing this passage?

A. Parents should never hurt their children.

B. Children are more likely to listen to their grandparents.

C. We should not hurt other people in the first place.

D. Old people are really good at bringing up children.

 

查看答案

How do you address (称呼) people in English when you want to talk to them? The following may be some simple rules the beginners should follow.

1. When talking to strangers there is often no special form of address in English. Usually, if you want to catch the attention of a stranger, it is necessary to use such a phrase as “Excuse me”.

2. In British English “Sir” and “Madam” are considered to be too formal (正式的) for most situations. They are used mostly to customers (顾客) in shops or restaurants. While in American English “Sir” and “Madam” are not so formal and are commonly used between strangers, especially with old people whose names you don’t know.

3. When you talk to some people you know, you can use their names. If you are friends, use their first names; if your relationship is more formal, use “Mr.” “Mrs.” “Ms.”, etc before their family names.

4. There are many others forms of address which can be used between friends and strangers. However, many of these are limited in use. For example, “pal” and “mate” can be used between strangers, but are usually only used by men talking to other men.

1.According to the passage, “excuse me” is mainly used to ______

A. address a person you don’t know

B. apologize to others

C. catch the attention of a stranger

D. suggest good manners

2.If John Smith is your best friend, according to the passage you should often call him _______

A. John       B. Smith        C. Mr. John       D. Mr. Smith

3.Which of the following is NOT true?

A. “Sir” and “Madam” are used more often in America than in English

B. People often use “Mr.” “Mrs.” or “Ms” before the first names of those people who they don’t know very well.

C. Pal and mate are usually only used among men.

D. While addressing friends, people just use their first names.

4. The passage is most likely taken from an English _________

A. textbook        B. card

C. storybook      D. grammar book

 

查看答案

目前,各种电视节目广泛使用短信参与的互动方式,对此人们评价不一。请你用英语写一篇文章,介绍人们对此现象的不同观点,并表达自己的看法:

支持

1. 给观众提供了更多的参与机会;

2. 比较时尚,受年轻人喜欢;

3. 给媒体带来更多收益。

反对

1. 控制不当,节目品味无法保证;

2. 短信费用过高,观众易生反感。

你的观点

……

要求:

1、对所给要点不得遗漏,适当发挥,不要简单翻译;

2、词数120 左右。开头已经写好,不计入总词数。

(参考词汇:反感feel bad;保证guarantee)

At present, it is well known that text messages are widely involved in various TV programs in our country. But concerning this hot topic, different people take different attitudes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.