满分5 > 高中英语试题 >

1.With help from a Mr.H, you can . A. s...

 

满分5 manfen5.com

 

1.With help from a Mr.H, you can          .

A. stop using batteries.

B. finish your homework on time.

C. remember your teacher’s instructions.

D. get your room tidied on your way home.

2.A PENGO WATCH CONTROL can help you to         .

A. repair your TV        B. organize your homework

C. be a James Bond       D. know what the weather is like

3.You can get your Mr. H for         .

A. $499        B. $299        C. $199       D. $99

4.Where would you be most likely to find the two texts?

A. On a notice board                 B. In a company brochure.

C. On a teenage website              D. In a college newspaper.

 

1.B 2.D 3.B 4.C 【解析】 试题分析:本文为两则广告,属于应用文文体。主要销售Personal Robot和WATCH CONTROL. 1..B细节理解题。根据Mr. H can be programmed to organize your homework.可知Mr.H可帮助你做作业。故选B. 2.D细节理解题。根据gives you a daily weather forecast.可知这款手表能预报天气。A项repair错误,B项为第一则广告内容,C项意思不对。故选D. 3.B细节理解题。根据Originally (最初) sold for $499,NOW ONLY $299可知原价499,现价299.故选B. 4.C推理判断题。两篇广告中都提到parents、teachers和homework,可知阅读对象是学生。另外这两则广告不是通知,不是公司小册子,也不是大学报纸上的内容,而是青少年网站上的内容。故选C. 考点:考查广告类短文阅读
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

On March 19, 2013, Malala Yousafzai, a 15-year-old Pakistani student and women’s-education activist(积极分子), returned to the classroom for the first time since being attacked by a member of the Taliban on October 9, 2012. Malala was shot on her way home from school in Mingora, Pakistan. The Taliban(塔利班) said that they did the attack. The group said the attack should be a warning to others. Malala was targeted(作为目标) because she expresses her opinion publicly about girls’ rights to education.

After a long period of recovery, Malala is starting as a ninth-year student at Edgbaston High School. It is the oldest independent girl’s school in Birmingham, England. Though she has no specific plans to return to Pakistan, Malala still speaks out as a voice for change in her country, and everywhere. “I’m excited that today I have realized my dream of going back to school. I want all girls in the world to have this kind of chance,” Malala said in a statement .

Malala has been an Internet blogger since she was 11 years old. In 2011 she was awarded Pakistan’s National Peace Award for her bravery in writing about the difficulties of life and education in the shadow of the Taliban. She has spoken publicly about children’s rights and been nominated(提名) for an international children’s peace prize.

1.Why did the Taliban attack Malala?

A. She is a Pakistani student.

B. She was targeted without being planned.

C. She didn’t want to be a member of the Taliban.

D. She spoke publicly about girls’ rights to education.

2.How long did it take Malala to recover from the attack?

A. Four years.   B. About one year.

C. Over five months.  D. About four months.

3.We can learn from the passage that Malala______.

A. is now attending school in Pakistan

B. is still under the shadow of the attack

C. has made a careful plan for her future

D. cares about the situation in her home country

 

查看答案

There was a story many years ago of a school teacher — Mrs. Thompson. She told the children on the first day that she loved them all the same. But that was a lie. There in the front row was a little boy named Teddy Stoddard. He didn’t play well with the other children and he always needed a bath. She did not like him.

Then Mrs. Thompson got to know that Teddy was actually a very good boy before the death of his mother. Mrs. Thompson was ashamed of herself. She felt even worse when, like all her other students, Teddy brought her a Christmas present too. It was his mother’s perfume(香水).

Teddy said, “Mrs. Thompson, today you smell just like my Mom used to.” After the children left, she cried for at least an hour. On that very day, she stopped teaching reading, writing and math. Instead, she began to teach children.

Mrs. Thompson paid more attention to Teddy. The boy’s mind seemed to come alive. The more she encouraged him, the faster he improved. By the end of the sixth grade, Teddy had become one of the smartest children in the class.

Six years went by before she got a note from Teddy. He wrote that he had finished high school and she was still the best teacher he ever had in his whole life. He went to college. Mrs. Thompson got two more letters from him with the last one signed: Theodore Stoddard, M.D.(医学博士).

The story doesn’t end there. On his wedding day, Dr. Stoddard whispered(低声说) in Mrs. Thompson’s ear, “Thank you, Mrs. Thompson, for believing in me. You made me feel important and showed me that I could make a difference.”

Mrs. Thompson, with tears in her eyes, whispered back, “Teddy, you have it all wrong. You were the one who taught me that I could make a difference. I didn’t know how to teach until I met you.”

1.What did Mrs. Thompson do on the first day of school?

A. She made Teddy feel very ashamed.

B. She asked the children to play with Teddy.

C. She changed Teddy’s seat to the front row.

D. She told the class something untrue about herself.

2.What did Mrs. Thompson find out about Teddy?

A. He told lies every now and then.

B. He was quite good at math, in fact.

C. He needed care from mother or someone like that.[

D. He enjoyed playing with others.

3.In what way did Mrs. Thompson change after she received the gifts?

A. She taught fewer school subjects.

B. She became stricter with her students.

C. She no longer liked her job as a teacher.

D. She cared more about educating students.

4.Why did Teddy thank Mrs. Thompson at his wedding?

A. She had kept in touch with him.

B. She had given him encouragement.

C. She had sent him Christmas presents.

D. She had taught him how to judge people.

 

查看答案

假定你是李华,正在美国的阿肯色州中部城市Little Rock 读书,想在这个暑假里找一份饭店服务员的工作。下面的广告引起了你的注意,请你给联系人写一封信,询问相关情况。信中需说明你的问题(广告下方已列出)。

Server Wanted

Contact: Joseph Smith

City: Little Rock

Post Code: 72223

Posted in: Little Rock Restaurant Jobs

JOB PURPOSE: The primary purpose of this position is to create a unique and personal experience for Buffalo Wild Wings’ guests by effectively presenting food and drink options in a friendly and enthusiastic manner.

Your questions:

1. Height and age limitation?      2. Working experience?

3. Spare-time or full-time?        4. Days per week?

5. Pay?

注意:1. 词数120左右;2. 可以适当增加细节,以使行文连续。

参考词汇:服务员,侍者 server

Dear Mr. Smith,

____________________________________________________________________

____________________________________________________________________

____________________________________________________________________

Yours sincerely,

Li Hua

 

查看答案

短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加—个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在其下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

Even today, a man with good manner will politely open the door for a lady, help her put on her coat when necessary and see her safely to the door of her home before a date. When a man takes a woman out for a dinner, it is considered impolite to help her with her chair when she gets up or sits down. On a crowding train or bus, it is proper for a man offer a woman his seat, particular if she is old or carries a baby. Even when it comes to shake hands, ladies come first. It is impolite for a man to extend his hand for a handshake upon first greeting. Unless a woman does not extend her hand to the man first, the man shouldn’t offer theirs.

 

查看答案

I am a junior in high school. There is a lady at my school ___1.____ job is to hand out call slips(借书单)and prevent students from leaving campus __2.____ permission. Before today I had never seen her smile. The other day my friends and I were eating in the cafeteria and I saw her__3.___ (walk) around. When she came _4.___ (close) to us I could see that she was crying. She pulled out a tissue and quickly wiped her eyes. I thought to myself that this lady is so under-appreciated and needs recognizing for all her hard work. So I __5.____(write) a note telling her that the students appreciated everything she did and __6.___her contribution to our school made a difference in all of our lives. I signed it “some thankful students” and slipped it into _7.____envelope. Then I realized I didn’t even know her name. I asked all of my professors but no one knew her name I finally went to ask the lady at student services and __8.__ (tell) that her name was Kathy. I brought her a bunch of ___9.___ (color) sunflowers and taped the envelope to it. I brought the flowers to school and left ___10.___in her office. She came into my third period class shortly afterwards to deliver a call slip, and there it was a smile on her face!

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.