满分5 > 高中英语试题 >

When Josephine Cooper was growing up,she...

When Josephine Cooper was growing up,she learned the importance of charity from her parents.Although they made a modest living for their family of 10,they insisted on sharing with those less fortunate.

Half a century later,Mrs Cooper became a beloved volunteer at the San Diego Food Bank,where she devoted herself to helping others.She organized and ran a distribution center from a church,helping it become the organization’s largest emergency food distribution center in San Diego.She was one of 25 outstanding senior volunteers in the nation selected and invited to Washington D.C.to receive the award.

“She was the main person who helped us make that program grow,” said Mike Doody,former director of the Food Bank.“She had a way of getting people to work together and to work hard.She was determined and stubborn,but in a good way.She had a good heart.” People knew her as “Grandma” because of her selflessness and her devotion to helping hungry children and families.“She reminded people of their Grandma.” Doody said.

As a widow with a young child in 1979,Mrs.Cooper was helped through a difficult financial time when the Food Bank provided her with groceries.“She dedicated her life to giving back,” said her daughter,Monica Cooper.It wasn’t unusual for a local church to call Mrs Cooper to ask her to aid a needy family.“She would give people food out of her cupboard.Sometimes we would cook a meal for a family living out of their car,” Cooper said.

Although Mrs Cooper was honored to receive the national award for her volunteer work,she said being able to help others was her reward.She died of liver disease and kidney failure,aged 93.

1.The underlined word “charity” in Paragraph 1 refers to        

A.offering help      B.donating money

C.providing services  D.showing sympathy

2.Which of the following is true of Mrs Cooper?

A.She died at an early age.

B.She refused the national award.

C.She was kind and devoted.

D.She was not easy to get along with.

3.Mrs Cooper’s story suggests that        

A.everyone needs a Grandma nearby

B.children are what their parents are

C.a sound mind is in a sound body

D.a mother’s love never changes

 

1.A 2.C 3.B 【解析】 试题分析:本文是一篇记叙文。讲了库珀太太从小被教育要有爱心,懂得分享,长大以后她成为一个心爱的志愿者,她致力于帮助别人。文章教会了我们约会奉献。 1.A细节理解题。根据第一段最后一句Although they made a modest living for their family of 10,they insisted on sharing with those less fortunate.可知,库珀太太一家人都帮助别人,划线单词意思是“帮助别人”故选A。 2.C细节理解题。根据第二段第一句可Half a century later,Mrs Cooper became a beloved volunteer at the San Diego Food Bank知, She was devoted to helping others,她致力于帮助他人,故选C. 3.It wasn’t unusual for a local church to call Mrs Cooper to ask her to aid a needy family.知,Mrs Cooper对她的孩子有积极的影响,故选B。 考点:考查生活故事类短文阅读
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

假如你是学生会主席李华,你校学生会将于12月12日下午4点在学校报告厅举办高一、高二年级英语短剧大赛。请你根据以下信息,用英语写一篇书面通知。内容如下:

活动目的:激发学生学习兴趣,丰富课外生活。

参赛要求:每班学生自编自导一个英文短剧。

报名时间及地点:12月8日之前高一、高二年级英语老师办公室。

评讲:年级前六名获奖。

注意:1. 字数100字左右。

2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。

3. 参考词汇:报名:sign up

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

 

查看答案

短文改错 (共10分;每小题1分,满分10分)

假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下短文。短文中共有10处错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧), 并在此符号下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改: 在错的词下划一横线, 并在该词下面写出修改后的词。

注意:1、每处错误及其修改均仅限一词;

2、只允许修改10处, 多者(从第11处起) 不计分。

Nowadays, there is a increasing number of people joining in the activities of volunteering. It’s well-known that volunteering jobs are making contributions to society with something in return. It’s as the Spirit of Lei Feng. However, knowing this, there are still many people would like to devote themselves to this trend. For instance, the 2008 Beijing Olympic Games had such many volunteers. They make lots of contributions to the success of the Olympics. Moreover, we can often see many students go to visit the old to take warm to them. Even though some people’s career is a volunteer. They are ready to helping others. Although the volunteers are much more common, we still need to thank they for devoting themselves to society.

 

查看答案

Recently a new science behind incentives(激励), 1._    (include) in education, has been discussed. For example, researcher Roland Fryer wanted to see what works best in motivating children 2._    __  (do) better in school. _3._    some cases, he gave students incentives based on input(输入), like reading certain books, while in   _4._    _, the incentives    5._    (base) on output, like results on exams. His main 6._    _ (find) was that incentives increased achievement when based on input but had no effect when based on output. Fryer’s conclusion was that the incentives for inputs might be   7._    ____ (effect) because students do not know how to do better on an exam, apart from general rules like “study harder”. Reading certain books, on the other hand, is a well-set task over    8._    ___  they have much more control.

As long as you have direct control over your goal, you have   9._    __ much higher chance of success. And it’s easier to start again   10._       you fail, because you know exactly what you need to do.

 

查看答案

The family had just moved to Rhode Island, and the young woman was feeling a little depressed on that Sunday in May. After all, it was Mother's Day—and 800 miles      her from her parents in Ohio.

She had called them that morning, to wish her a happy Mother's Day and her mother had       how colorful their backyard was       spring had arrived. Later, she told her husband how she       those lilacs in her parents' yard. “I know where we can find some,” he said. “Get the       and come on.” So off they went.

Some time later, they stopped at a hill and there were lilacs all round. The young woman rushed up to the nearest      and buried her face in the flowers. Carefully, she      some.

Finally, they returned to their car for the         home. The woman sat smiling, surrounded by her      .

When they were near home, she shouted “stop,” got off quickly and        to a nearby nursing home. She went to the end of the porch (门廊), where a(n)      patient was sitting in her wheelchair, and put the flowers into her lap. The two      , bursting into laughter now and then. Later the young woman turned and ran back to her         . As the car pulled away, the woman in the wheelchair        with a smile, and held the lilacs       .

“Mom,” the kids asked,        did you give her our flowers?” “It is Mother's Day, and she seems so      while I have all of you. And anyone would be       by flowers.”

This satisfied the kids, but not the husband. The next day he       some young lilacs around their yard.

I was the husband. Now, every May, our yard is full of lilacs. Every Mother's Day our kids      purple lilacs. And every year I remember that smile of the lonely old woman.

1.A. movedB. keptC. separatedD. made

2.A. learnedB. mentionedC. imaginedD. realized

3.A. as ifB. so thatC. now thatD. even if

4.A. grewB. missedC. wateredD. showed

5.A. carsB. kidsC. clothesD. lilacs

6.A. yardB. hillC. bushD. door

7.A. boughtB. pickedC. setD. raised

8.A. breakB. holidayC. tripD. dinner

9.A. friendsB. memoryC. honorD. flowers

10.A. respondedB. pointedC. droveD. hurried

11.A. elderlyB. lovingC. seriousD. sensitive

12.A. hesitatedB. waitedC. chattedD. sat

13.A. familyB. motherC. pathD. home

14.A. noddedB. leftC. wavedD. continued

15.A. sadlyB. politelyC. quicklyD. tightly

16.A. whyB. whenC. howD. where

17.A. lonelyB. confusedC. aloneD. patient

18.A. calmedB. persuadedC. disappointedD. cheered

19.A. arrangedB. plantedC. driedD. hid

20.A. findB. gatherC. receiveD. sell

 

查看答案

Coconut oil has become popular as healthier oil in cooking, cleaning and even as part of a natural beauty product. At room temperature except in warmer climates, it hardens, but naturally becomes liquid as the temperature rises.     1. Healthy fat is an important part of the diet,

and coconut oil is one source of the healthy fat. Coconut oil is also nature’s richest source of medium-chain fatty acids (脂肪酸). This oil’s health benefits include, but are not limited to, improving heart health, helping chemical reactions on our body, keeping a healthy weight, helping weight loss and supporting the immune system.     2.

Coconut oil is all-natural and does not contain the chemicals you will find in most shampoos and body washes. It is a wonderful body wash that can be applied directly to your skin to keep your skin wet.      3.     Using it in your mouth for twenty minutes is a much better method of cleaning the entire mouth and removing bacteria.

Strong chemical cleaners are not safe or healthy for you, your family or the environment.      _____4.      It can be used to clean and shine furniture or leather. You can even use coconut oil as a spot remover.

5.    Do you use it for cooking, cleaning or as a natural beauty product?

满分5 manfen5.com

 

A. It can also take the place of mouth-wash.

B. Instead, clean with greener methods, like coconut oil.

C. There are a number of health benefits of using this oil in your daily life.

D. How do you use coconut oil in everyday life?

E. Coconut oil removes more bacteria.

F. So you can replace most of your cooking oils with coconut oil for better health.

G. It can change our immune system.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.