满分5 > 高中英语试题 >

Online Money Earning Yes you can earn mo...

Online Money Earning

Yes you can earn money online without any investment or without anytime limit. I have many useful easy methods for earning easy money while we all spend our useful time on the Internet by surfing, chatting, downloading and other work. There is no need to stop any other work. We can earn with or without our daily routine. Here I tell you the complete method for online earning.

First Method

Earn money with “Bux. to”. You can earn money through “Bux.to” by clicking on ads on “Bux. to” site. First you need to open an account at “Bux. to”.

“Bux. To” is a new international and FREE English based service that allows advertisers to reach thousands of potential customers by displaying their ads on our “Surf Ads” page. An exact calculated percentage of all advertising income is paid to our members. “Bux. to” makes money through advertising.

How you make money

You view websites in 30 seconds through the “Surf Ads” page. Once the 30 seconds is up, you’ll either get a green tick sign or a red “x”. The green tick sign means you’ve earned $0.01and the “x” means you have not earned money for the visit. You’ll get red x’s when you have more than one websites from the “Surf Ads” page open. When this happens, you get no credit.

Earnings example

You click 10 ads per day =$0.10

20 referrals(转送) click 10 ads per day =$2.00

Your daily earnings =$2.10

Your weekly earnings =$14.70

Your monthly earnings =$63.00

How to get paid

If you have at least $10.00 accumulated, you can click on your account balance within your states area and it will meet your request. At present, it only makes payments through “AlertPay”. It will soon be using other methods of payment.

AlertPay is the payment processing solution that we use to pay members. Your AlertPay address is the e-mail address you use to register with AlertPay. You can get a free AlertPay account at http:// alertpay. com.

Method 2 will publish soon…

1.What is the author’s purpose of writing this passage?

A. To tell an interesting story.

B. To solve a puzzling problem.

C. To present an exciting research.

D. To introduce a surprising way to earn money.

2.You can earn money by ________.

A. chatting online                 B. advertising some products

C. clicking on advertisements      D. choosing green ticks or x’s

3.What can we know from the passage?

A. You’ll earn $0.10 if you click 1 ad.

B. You can get your payments through AlertPay.

C. Your AlertPay account is not for free.

B. You’ll get many green ticks if you have many websites open.

 

1.D 2.C 3.B 【解析】 试题解析:本文是一则广告,介绍了一个网上挣钱的方法。你可以通过点击网站上的广告挣钱。该网站提供免费的以英语为基础的服务。通过计算在30秒内点击广告的次数来计算。并通过网络银行付款,通过网上银行查看账户。 1. 考查主旨大意题。本文的写作意图,一般段首会表明用意,文章首句“Online Money Earning。Yes you can earn money online without any investment or without anytime limit. ”在线赚钱。你能在线赚钱,不需要任何投资和时间限制。可以推断文章介绍的正是一种奇妙的赚钱方法。故选D。 2. 考查细节理解题。根据第二段最后一句话:“You can earn money through “Bux.to” by clicking on ads on “Bux. to” site. ”挣钱的方法是通过点击在“Bux. to”网站上的广告,故选 C。 3. 考查推理判断题。根据How you make money一节中的“You click 10 ads per day =$0.10” 可知,点击10次广告才得到$0.10,而不是一次;根据“You’ll get red x’s when you have more than one websites from the ;Surf Ads; page open.” 中可知,你会得到很多红x’ 而不是绿色的对号;根据“You can get a free AlertPay account at http:// alertpay. Com.”判断开账号是免费的,因此可以判断A,C,D错误。根据“At present, it only makes payments through ‘AlertPay’”现在只能通过网络银行付款。故选B。 考点:考查广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

The extraordinary Eastgate Building in Harare, Zimbabwe’s capital city, is said to be the only one in the world to use the same cooling and heating principles as the termite mound(白蚁堆).

Architect Mick Pearce used precisely the same strategy when designing the Eastgate Building, which has no air-conditioning and almost no heating. The building—the country’s largest commercial and shopping complex—uses less than 10% of the energy of a conventional building of its size. The Eastgate’s owners saved $3.5 million on a $36 million building because an air-conditioning equipment didn’t have to be imported.

The complex is actually two buildings linked by bridges across a shady, glass-roofed atrium(天井) open to the air. Fans suck fresh air in from the atrium, blow it upstairs through hollow spaces under the floors and from there into each office through baseboard vents(通风口). As it rises and warms, it is drawn out via ceiling vents and finally exists through forty-eight brick chimneys.

During summer’s cool nights, big fans blow air through the building seven times an hour to cool the empty floors. By day, smaller fans blow two changes of air an hour through the building, to circulate the air which has been in contact with the cool floors. For winter days, there are small heaters in the vents.

This is all possible only because Harare is 1600 feet above sea level, has cloudless skies, little dampness and rapid temperature changes—days as warm as 31 commonly drop to 14 at night. “You couldn’t do this in New York, with its hot summers and cold winters,” Pearce said.

The engineering firm of Ove Arup&Partners monitors daily temperatures. It is found that the temperature of the building has generally stayed between 23 and 25, with the exception of the annual hot period just before the summer rains in October and three days in November, when a doorkeeper accidentally switched off the fans at night. And the air is fresh—far more so than in air-conditioned buildings, where up to 30% of the air is recycled.

1.Why was Eastgate cheaper to be built than a conventional building?

A. No air conditioners were fixed in.

B. It was designed in a smaller size.

C. Its heating system was less advanced.

D. It used rather different building materials.

2.What does “it” refer to in Paragraph 3?

A. Baseboard vent.  B. Heat in the building.

C. Hollow space.    D. Fresh air from outside.

3.Why would a building like Eastgate Not work efficiently in New York?

A. Its temperature changes seasonally rather than daily.

B. New York has less clear skies as Harare.

C. Its dampness affects the circulation of air.

D. New York covers a larger area than Harare.

4.The data in the last paragraph suggests Eastgate’s temperature control system_____.

A. allows a wide range of temperatures

B. can recycle up to 30% of the air

C. functions well for most of the year

D. works better in hot seasons

 

查看答案

My passion started decades ago as a kid on a flight to India. I was attracted by how such a large airplane was able to glide(滑翔)smoothly above the clouds. I made it a goal to become a pilot. I am now a pilot for American airlines. Though being a pilot consumes my life,it is a job worth doing.

My job is slightly different compared to that of a typical pilot. Most pilots have their routes they fly. They then familiarize(使…熟悉)themselves with the routes. However, in my case,I participate in any job where a pilot is immediately required. It is true that some days I might have a workday from nine in the morning to five in the afternoon. In fact,some days,I might even begin my work at three in the morning when I am needed to fly. Sometimes, as for the typical day,I do not have one.

Having been on the job for over two decades,I have learned some important life lessons. As I greet passengers boarding the airplane,I realize I,along with other airline pilots, have enhanced(提高)the lives of those who we are serving. In fact, there is one particular experience that I will never forget. A family was walking in from the gate, explaining that their beloved one was ill and had to be taken to a big hospital in another city immediately. It was at this point that I realized just how important my job was.

Therefore, my life as an airline pilot is definitely not for everyone. However,my job is something I enjoy thoroughly and will continue to do till I am old enough. As a pilot, I have been able to experience so many different types of situations in different places throughout the world. For anyone interested in piloting, I would recommend going for it.

1.The author dreamed of being a pilot when _______.

A. he was travelling in India

B. it was about 30 years ago.

C. he was flying to India as a kid

D. he was a kid living in India

2.What is the main difference between the author’s job and a typical pilot’s?

A. The author’s working time is not regular.

B. The author has his regular route he flies.

C. The author has to get up very early every day.

D. The daily working time of the author is longer.

3. The author realized how important his job was because he _______.

A. could serve everyone as he does his daily work

B. could make his guests’ life more convenient

C. could take the ill patient to hospital in short time

D. had been to many advanced countries in the world

4.What would be the best title for this passage?

A. My pleasure in serving people

B. Difference in my job as a pilot

C. My interest in being a pilot as a boy

D. My job as an American airline’s pilot

 

查看答案

假如你是中学生李华,你的英国笔友William 信,询问你提到的“军训”是什么意思。请你写一封回信,向他介绍“军训”的情况。内容应包括:

(1)时间:两周;地点:部队军营;(2)内容:操练、学唱军歌、行军等;

(3)目的:...... (内容自拟);(4)感受:印象深刻;影响深远。

注意(1)词数不少于80;(2)书信格式及开头均已给出(不计入总词数)。

参考词语:军训 military training      军营 camp

Dear William,

How are you going? I’m writing to explain to you what military training is.

 

 

 

 

 

 

Yours,

Li Hua

 

查看答案

请结合材料,按要求用英文写作。

满分5 manfen5.com

要求(1)就此材料发表你的看法;(2)紧扣材料,有明确的观点;

(3)词数不少于60;(4)在答题卡上作答。

参考词汇:多米诺效应  Domino Effect

 

 

 

 

 

 

 

查看答案

Everyone has some opinion about history, no matter how ill-informed.Walking through a parking lot in a university in Miami, I noticed a bumper sticker (车尾贴纸) that said, “Ruin a Liberal’s (自由派) Day—Recite Historical Fact!” But Marwick thinks this sort of opinion is just fine; it is unavoidable that we all feel a sense of ownership of history.

History never stands still, as Marwick says at the beginning of The Nature of History, The shape and content of history, too, vary according to the methods and materials available to different generations. Marwick’s goal is to explain, in plain language, the changes in the way history is done up to the present; one method is to connect history with advances in the physical sciences. Marwick examines a number of case studies toward the end of the book. He ends the book with a refreshing collection of aphorisms (格言) about history. History truly belongs to each and every man and we all belong to history; with the proper education, history can be made more accessible to everyone.

Marwick relates how inventions and the physical sciences have driven historical changes. Dropping a ball in a vacuum will reveal the same properties (性质) each time the experiment is conducted, providing the conditions are the same. But historians obviously do not have the luxury of reproducing such conditions; historians view the past through the present which depends on invention and science.

By looking at the changing nature of history, Marwick feels the study progressing. Although Marwick suspects some people would accuse a historian of creating job security with the endless views of the past, he insists it is imperative based on the philosophy, science, and new materials of the age. History, according to Marwick, must be for everyone and not remain locked behind the walls of academia.

1.The author mentions the bumper sticker in order to ________.

A.show his own opinion about history

B.introduce the readers to Marwick

C.explain the freedom of understanding history

D.make the readers know about the argument between historians

2.Which of the following best describes the statement “History never stands still”?

A.Marwick explains the changes in the way history is done up to the present.

B.Marwick connects history with advances in the physical sciences.

C.He ends the book with a refreshing collection of aphorisms about history.

D.The shape and content of history vary according to the methods and materials available.

3.In paragraph 3, Marwick gives the example of dropping a ball in a vacuum to prove ______.

A.the changeable nature of history

B.the difficulty of historical study

C.changeable ways of historical study

D.the difficulty of scientific study

4.The text is intended to ________.

A.state a historian’s ideas

B.argue against a historian

C.attract readers to study history

D.describe the story of a historian

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.