满分5 > 高中英语试题 >

It was 20 years ago. I was driving home ...

It was 20 years ago. I was driving home with my 4-year-old son. Traffic was light. I was singing quietly along   36   the song playing on the radio. I   37   at the intersection and looked both ways. The road was   38  . I slowly started to make a right turn when suddenly a car rounded the curve at high speed and came   39   at me. I stomped (猛踩) on the brakes of my car killing the engine in the process. The speeder zoomed (疾驰) past my dead car   40   me by inches without even slowing down.

  41   I knew it, a stream of rude words was flying from my lips,   42   after the car and its driver. I then saw my son who was staring up at me   43  . With a red face and a(an)   44   smile I started the car, pulled back onto the road, and headed home.

Later that evening I was reading a book when I heard certain    45   words coming from my son’s bedroom. He was replaying the   46   over and over in his mind. Too   47   I realized the   48   of those words that had flown from my lips in that moment of   49  . It took a lot of talks about good language and bad language with my son to undo (消除)the   50   of that incident.

That   51   , however, did teach me just how strong words   52   be. It helped me to decide to stop swearing (咒骂) in my own life and to start using words that uplift and inspire instead. I slowly realized that language is a   53   from God and should be used to make our world better but not worse. I learned    54   that a few loving words can help a hurting heart, strengthen a   55   spirit, and lighten a heavy load. I pray then that all of your words today are full of love, joy, happiness, and light.

1.A. to                B. by                   C. through             D. over

2.A. pushed up      B. pulled up           C. put up             D. forced up

3.A. clean            B. light                 C. clear               D. busy

4.A. hard             B. straight              C. far                  D. high

5.A. leaving           B. missing              C. knocking            D. approaching

6.A. When           B. After                C. Before              D. Until

7.A. chasing          B. pursuing            C. looking              D. seeking

8.A. awfully           B. innocently          C. bravely              D. typically

9.A. pleased         B. embarrassed        C. surprised           D. worried

10.A. acute                    B. unpleasant     C. dynamic       D. marvelous

11.A. music          B. story                C. language            D. incident

12.A. sorry          B. badly               C. soon                D. late

13.A. power       B. importance         C. nature             D. potential

14.A. fear           B. worry               C. anger               D. regret

15.A. damage      B. lesson               C. image               D. process

16.A. mistake                B. leisure               C. nonsense       D. mystery

17.A. should         B. can                     C. need                   D. would

18.A. evidence               B. donation            C. gift                 D. talent

19.A. or                                B. otherwise               C. too                          D. whereas

20.A. challenging     B. struggling            C. rising               D. caring

 

1.A 2.B 3.C 4.B 5.B 6.C 7.A 8.B 9.B 10.B 11.D 12.D 13.A 14.C 15.A 16.A 17.B 18.C 19.C 20.B 【解析】 试题分析:作者在自己的一次亲身经历中,无意中表露的恶劣态度和语言对孩子产生了不良的...
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

--You will get into big trouble ____ you can’t prove that you didn’t cheat in the exam.

--I know. I will collect enough evidence to make them believe me.

A. unless   B. when    C. although        D. while

 

查看答案

How can you take____ for granted that you can get something for nothing?

A. /                                 B. that                        C. this                     D. it

 

查看答案

He has got the job because he has the advantage ____ others of knowing many languages.

A. over                                  B. above                               C. against                              D. beyond

 

查看答案

–Excuse me, sir, didn’t you see the red light?

--Sorry, my mind _____ somewhere else.

A. has been wandering                                                   B. was wandered

C. had wandered                                                              D. was wandering

 

查看答案

According to a survey carried out recently, 95 percent of women aged between 15 and early 40s ______ a doctor once a year, compared to 70 percent of men in the same age group.

A. sees                                  B. see                                    C. saw                                    D. had seen

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.