满分5 > 初中英语试题 >

London, being the capital city of Englan...

    London, being the capital city of England, stands on the River Thames. Let’s discover some of the least known London facts for kids.According to a recent report, there are 10,849,000 people in London. London is the most visited city and its Heathrow Airport is the busiest airport in the world.

Unlike any other city in the world, London is the only city that hosts modern Summer Olympic Games three times.

London was honored to have the most famous poet (诗人) of all—time, William Shakespeare, who, along with his relatives and friends, lived in London in 1580s.

London was thought to be larger than any other city in the world from 1831 to 1925.

It is one of the most expensive cities in the world. The double—bus is a symbol of the city.

There are lots of famous newspapers in London, such as The Daily Telegraph, The Times, and The Guardian.

阅读短文(B),根据英文释义及首字母提示拼写单词。

1.e ___________: costing a lot of money

2.h____________: to respect highly; to show you think a lot of someone

阅读短文(B),进行同义句转换,每空一词。

3.London was thought to be larger than any other city in the world from 1831 to 1925.

London was thought to be the _________ _________ city from 1831 to 1925.

根据短文(B)内容回答问题。

4.Where does London stand?

_________________________________________________

5.How many times does London host modern Summer Olympic Games?

_________________________________________________.

6.Did William Shakespeare live in London in the early 16th century?

_________________________________________________.

 

1.expensive 2.honor 3. world’s largest 4.It stands on the River Thames. 5.Three times. 6.No, he didn’t. 【解析】 本篇介绍伦敦是游客最多的城市,希思罗机场是最繁忙的机场,是世界上唯一举办3次的夏季奥运会的城市,有著名的诗人莎士比亚,在 1831年 -1925年期间是世界上最大的城市。. 1.costing a lot of money花了很多钱,根据首字母提示,expensive意为昂贵的,故答案为expensive。 2.to respect highly; to show you think a lot of someone尊敬;表示你对某人的尊敬,根据首字母提示,honor尊敬、对...表示敬意,故答案为honor。 3.在1831 年-192 5年期间伦敦被认为比世界上的其它任何一个城市都大。 any other +单数名词意为“任何其它的……”表比较双方属于同一类别或范围内,可与最高级同义转换,即在1831 年-192 5年期间伦敦被认为是世界上最大的城市,the world’s largest city世界上最大的城市;故答案为world’s;largest。 4.根据第一段“London, being the capital city of England, stands on the River Thames”可知伦敦坐落在泰晤士河,故答案为It stands on the River Thames. 5.根据第三段“Unlike any other city in the world, London is the only city that hosts modern Summer Olympic Games three times”可知伦敦是世界上唯一举办3次的夏季奥运会的城市,故答案为Three times. 6.根据第四段“London was honored to have the most famous poet (诗人) of all—time, William Shakespeare, who, along with his relatives and friends, lived in London in 1580s”可知莎士比亚是生活于十六世纪后期;故答案为No, he didn’t.
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

A)从A—G选项中选出能填入空白处的最佳选项补全对话。(选项中有两项是多余的)

A: Hi, Girls, come and have a look! I have a poster of Mickey Mouse and Donald Duck.

B: Hi, Julie. Oh.1.Why not stick it on the wall in your room?

A: That’s a good idea. Guess what! My parents and I are going to visit Disneyland, near Los Angeles. I will be able to see more cartoon characters.

B: Lucky you!2.I hope I can also go there one day.

C: Me, too.3.

A: Yes. I prepare a tourist handbook and a selfie stick (自拍杆). I can’t wait to fly there!

C: You will have a good chance to practice English.

A: You’re right.4.

B: Yeah. It is also widely used in the world now.

A: But I am not good at English.5.

C: Don’t worry. Try your best to study hard from now on.

A: Thanks. I will.

A.How nice they are!

B.Are you ready for your trip?

C.Disneyland is enjoyed by millions of people from all over the world.

D.What do you prepare for your trip?

E.English is spoken as the main language in America.

F.It’s so nice!

G.I am a little afraid.

 

查看答案

    This week we asked students at New Star High School about the best ways to learn more English. 1. . Some students had more specific(具体的) suggestions.

Lillian Li, for example, said the best way to learn new words was by reading English magazines. She said that memorizing the words of pop songs also helped a little. When we asked about studying grammar, she said, “2.

3. .He's been learning English for six years and really loves it. He thinks studying grammar is a great way to learn a language.4. .By watching them, he can watch the actors say the words. Sometimes, however, he finds watching movies frustrating because the people speak too quickly.

Liu Chang said that joining the English club at school was the best way to improve her English. 5. . She added that having conversations with friends was not helpful at all. “We get excited about something and then end up speaking Chinese”, she said.

根据短文内容,将下列方框内的句子还原到文中空白处,使短文内容完整、通顺(每个选项只能用一次)

A.Many said they learned by using English.

B.He also thinks that watching English movies isn't a bad way.

C.I never study grammar. It's too boring.

D.Students get lots of practice and they also have fun in the club.

E.Wei Ming thinks differently.

 

查看答案

    Air travel makes some people very nervous. The crowds, the noise and flying itself can cause unease(不安). But there are classes people can take to help them overcome the fear of flying. And there is similar training for service dogs that suffer the same problem.

Service dogs almost never leave the side of the people they care for. You will see them working on buses, trains and other public systems. But the busy environment found at an airport can cause dogs ants in their pants even the best trained working ones. People with disabilities depend on their dogs. They want the animals to safely guide them through safety areas. They also need the dogs to remain calm on duty on the airplane, even when the flying is not smooth. This takes special training.

The Air Hollywood K9 Flight School is one place where such help can be found. The school has a piece of equipment(设备) that provides the sights, sounds and even the feel of an airplane in flight. Dog trainers say training is based on a simple rule: preparation. Dogs need to be trained gradually to the environment, to loud noises, to sounds and other dogs so that when this experience happens to them on a daily basis, they're able to act in a way that they're used to acting and that they don't get excitable. Dog owners who attended the training at Air Hollywood K9 Flight School say they now feel much more at ease about future flights . Their dogs also seem ready for take—off.

根据短文内容选择最佳答案。

1.The underlined word “ants in their pants” most probably means________.

A.坐立不安 B.蚂蚁跑进裤子 C.环境恶劣

2.From the first paragraph we can learn________.

A.traveling by plane will make people nervous.

B.the problems from the air travel can be solved by taking classes or being trained .

C.The crowds, the noise and flying itself can cause people and animals worrying.

3.Disabilities need their dogs ________ .

A.to leave the side of them no matter on buses, trains and other public systems.

B.to guide them safely through safety areas.

C.to remain calm on duty on the airplane, if the flying is not smooth.

4.Which of following is TRUE according to the passage?

A.The Air Hollywood K9 Flight School is one place where you can get training on planes .

B.Dogs will be trained quickly to suit the environment, the loud noises, the sounds on the plane to accompany their owners normally.

C.Some of the dogs have been trained well. They’re ready to look after their owners on planes.

5.What is the passage mainly about?

A.The Air Hollywood K9 Flight School can train animals and people to be used to the bad environment on plane.

B.How, why and where are service dogs trained to help their owners better .

C.Disabilities need their dogs so much that they must send their dogs to school to train

 

查看答案

Jane was from a small village in Southern America. Her family was poor and noodles were often their only food. Her parents couldn’t afford to pay the electricity bill (电费), so she had to study by candle light.

What was worse, to live on, her parents moved to a faraway village with the other four children. As for Jane, she didn’t want to give up learning and she dreamed to enter a famous university. She stuck to living alone in her village.

After Jane’s parents left, she lived a really difficult life. Having no place to live in, the homeless girl had to sleep on the back seat of the school bus. Luckily, Mrs. Brown, the caring school bus driver, learned about Jane’s situation and invited her to live with her family. Soon, Jane found a job in her school. She worked from 6 a.m. to 7:40 a.m. before the first school bell rang. She swept floors and picked up rubbish again in the afternoon. With the money she got from the work, she paid for her education. And she stayed up late in the evenings studying for all kinds of exams day after day.

Jane’s hard work made a difference to her life. She finished high school with unexpected results. She was accepted by Harvard, one of the world’s most famous universities with full scholarship (全额奖学金).

The 18-year-old girl created her own future with her never-give-up attitude and hard work.

根据短文内容判断正、误。

(注意:考生将答题卡相应位置涂黑。正确的涂“A”,错误的涂“B”

1.The 18-year-old girl who created her own future was from Southern America.

2.There were six people in Jane’s family.

3.The kind school bus driver helped Jane find a job in the school.

4.Jane worked for 100 minutes for the school in a day.

5.The passage tells us that we can get success by working hard and never giving up.

 

查看答案

 

Alice's Adventures in Wonderland

Writer: Lewis Carroll

Price:25 (in bookstores)20(online)

Alice's Adventures in Wonderland is an English Novel published in1865. At the beginning, the book was not written for all people but for a little girl. On a summer day, the writer Carroll made a short trip up the Thames River and told the story of Alice. The young girl falls down a rabbit hole and goes on unimaginable adventures into a wonderland.

Peter Pan

Writer : J. M. Barrie in Scotland

Price:15(in bookstores)12(online)

It is a children's story full of imagination and adventures , which is about Wendy, Joan and Michael Darling's adventures in Never Land with Peter Pan, the boy who would not grow up. The children are happy and lovely.(with2 tapes)

Uncle Tome’s Cabin

Writer: Harriet Beecher Stowe

Price:20 (in bookstores)16(online)

The most famous novel in American historyUncle Tom's Cabin talks about the fight Cain between free states and slave states during the American Civil War and is as popular today as when it first came out more than 150 years ago.

The Secret Garden

Writer: Frances Hodgson Burnet in America

Price:35(in bookstores)30(online)

Mary Lennox ,a sick girl , finds herself in her uncle's dark house . Why are so many rooms locked?

Why is one of the gardens locked? And what is that crying she hears at night? Through the power of hope, friendship, and the magic of nature, the brave girl brings the house and a long—lost Garden back to life.

 

根据材料内容选择最佳答案。

1.Alice's Adventures in Wonderland talks about________.

A.a clear river near Lewis Carroll's house

B.an amazing experience of Alice

C.a wonderful summer in England

2.According to the passage, we can see________.

A.The Secret Garden is the cheapest of the four.

B.Peter Pan tells a story about four sad boys.

C.Uncle Tom's Cabin was written about one and a half centuries ago.

3.Among the four books, which one can we enjoy the sound besides reading it if you buy one?

A.Alice's Adventures in Wonderland. B.Peter Pan. C.Uncle Tom's Cabin.

4.If Lucy wants to buy four of the books online instead of in the bookstores, how much can she save?

A.30. B.20. C.17

5.The purpose of this passage is to________

A.provide some ads about cartoon movies

B.offer some information about books

C.teach how to write stories for kids

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.