满分5 > 初中英语试题 >

B)根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词。 Andy comes from N...

B)根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词。

Andy comes from New York. He is 15 years old. He studies in a new and m1. school.

Andy has a healthy lifestyle. He often eats rice, fish and vegetables. He s2. drinks cola or eats fast food, because he thinks they are bad for health. He never eats sweets. He thinks there is too much sugar in them and sweet are bad for his t3..

Andy likes doing e4. to keep fit, he often goes running or plays basketball in his free time. He is a m5. of Moonlight Basketball Club.

Andy likes wearing blue jeans and white shirts. He thinks blue m6. white very well. His shirts are usually m7. of cotton.

Andy likes travelling and visiting beautiful places. He often spends the w8.Sunday morning in the park. He always has a good time there. He wants to be guide(导游)and s9. people around the world. He hopes his dream comes true.

 

1.middle 2.seldom 3.teeth 4.exercise 5.member 6.matches 7.made 8.whole 9.serves 【解析】 这是一篇记叙文,介绍了Andy的基本信息和兴趣爱好。Andy来自纽约,有一个健康的生活方式,喜欢做运动,穿牛仔裤和白衬衫,喜欢旅游等。 1.句意:他在一所新的中学学习。 根据“He is 15 years old.”和首字母“m”提示可知Andy15岁应该还在读“middle school 中学”,故答案为middle。 2.句意:他很少喝可乐,吃快餐,因为他认为它们对身体不好。 根据题干后半句“... because he thinks they are bad for health.”和首字母“s”提示可知Andy觉得垃圾食品不健康,所以他一定是“seldom 很少”吃垃圾食品,故答案为seldom。 3.句意:他认为甜品里有很多糖,并且对牙齿不好。 根据首字母“t”和常识可知,糖对我们的牙齿不好,teeth 牙齿,复数,故答案为teeth。 4.句意:Andy喜欢做运动来保持健康,他经常在空闲的时候跑步或者打篮球。 题干中的“goes running 跑步”和“plays basketball 打篮球”都是运动,结合首字母“e”,此处应填“exercise 运动”,do exercise 做运动,符合句意,故答案为exercise。 5.句意:他是月光篮球俱乐部的成员之一。 由空格前一句“... he often goes running or plays basketball in his free time.”可知Andy经常打篮球,那么可推测他会加入学校的蓝球俱乐部,成为其中一员,be a member of 成为……中的一员,故答案为member。 6.句意:他觉得蓝色搭配白色非常好。 结合填空处前一句“Andy like wearing blue jeans and white shirts.”和首字母“m”提示可知Andy喜欢穿蓝牛仔裤搭配白衬衣是因为蓝色和白色很搭配。match 搭配,blue作主语是第三人称单数,match用三单形式matches,故答案为matches。 7.句意:他的衬衫经常是棉质的。 由“cotton 棉花”和首字母“m”提示可知此句讲的是衬衫的材质,be made of 由……制作,故答案为made。 8.句意:他周日经常一整个早上在公园度过。 根据填空处后一句“He always has a good time there.”和首字母“w”提示可知Andy很享受在公园的时光,所以推测他会一整个早上都在公园,whole 全部的,故答案为whole。 9.句意:他想成为一名导游并为全世界的人们服务。 由题干前半句“He wants to be guide(导游)...”和首字母“s”提示可知导游是服务行业,所以他会服务全世界人,serve 服务,又主语是he,时态为一般现在时,所以serve要变成三单形式,即serves,故答案为serves。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

A)阅读下面短文,根据所读内容,在文章后的空格里填入一个适当的词。

注意:每空1词。

Do you like running? Do you sometimes go night running?

More and more people are trying night running. They try it for many reasons. First of all, many of them are too busy to go running in the day. And they think running at night makes them feel comfortable. Some say they can run faster at night. Other like it because they like running with friends in the evening and they want to talk about all the things of the day. They let go off(释放)bad feelings at the same time.

Night running is good for you. It keeps you in good health. And it’s easy and cheap to run. You don’t need to buy any special sports equipment(设备). The roads are not so busy at night. It makes you feel free.

Where can you go night running? You can run in a park, in a school or just on a street. And you can run with your friends or family members.

Here are some tips for you when you want to try night running.

1. Wear a pair of sports shoes.

2. Listen to music if you think it’s not interesting to run.

3. Drink some water after running.

4. You shouldn’t run alone(单独). It’s very important.

Night running

It is a new sport and 1. among people.

2.many people go night running

They are 3.in the day.

They feel 4. when they run at night.

They talk about the things in the day and let go off 5. feelings.

Advantages(好处)

It makes one 6..

It is easy and doesn’t 7. much money.

People feel 8. because the roads are quiet.

Where to go running

In a park, a school or on a street.

Who to go running with

Friends or family members.

Tips on night running

Wear a pair of 9.

Music can bring more fun.

Drink water after you run.

10.run alone.

 

 

 

 

查看答案

A)按要求改写句子。

注意:每空只填1个单词(除最后一小题)。

1.My shirt is size 42.(对画线部分提问) _________ _________is your shirt?

2.The students of Class 4 are cleaning the classroom now.

________ ________cleaning the classroom now?

3.The building has more than 100 rooms.(同义句)

________ ________more than 100 rooms in the building.

4.How much is the new coat?(同义句)

How much ________ the new coat _________?

5.start, well, this, the, helps, me, day(连词成句)._________________________.

 

查看答案

    Children dream about candy for weeks before Halloween, which falls on Oct 31 every year. They wear special clothes and go from house to house around their neighborhood asking for candy.

Candy is at the heart of Halloween. Americans enjoy candy more than people in any other country. According to a survey, Americans spent about $2 billion on candy during the Halloween season in 2010. An average Jack-o’-lantern bucket(桶)carries about 250 pieces of candy.

Kids like chocolate and candy apples, a special treat during Halloween. These are apples covered in a sweet syrup(糖浆), making a mixture of candy and fruit.

Yet October is not the only month that has candy treats. Every holiday season in the West has something to offer anyone with a sweet tooth. Candy has long been a favorite gift for both the young and the old.

Chocolate eggs are a symbol of Easter. The eggs are empty in the middle. In the UK, people eat about 80 million chocolate eggs every Easter.

Another festival full of treats is Christmas, one of the most important holidays for people in the West. In the days leading up to Christmas, some people in the UK get a chocolate calendar(日历) that has 25 doors. Each day, people open one door and have a chocolate to help them count down the days until Christmas.

1.Which of the following is NOT true about Halloween?

A.It falls on Oct 31 every year.

B.It is the biggest holiday in the US.

C.Children wear special clothes on that day.

D.Children go from house to house to ask for candy.

2.What does Paragraph 2 tell us?

A.Americans love candy very much.

B.Americans sell the best candy in the world

C.Americans waste the most candy in the world.

D.There are many kinds of candy in the US.

3.Which holiday are chocolate eggs a symbol of?

A.Halloween B.New Year C.Easter D.Christmas

 

查看答案

    Do you know what PE class are like in other countries? In China, PE tests are required to graduate from both middle school and high school. To get good grades on the PE tests, Chinese students will need to practice running as well as doing sit-ups and pull-ups(引体向上). However, this is not the way that PE classes work in US high schools.

In my high school, we are required to take semesters of PE to graduate. We play real sports during PE class, such as basketball and volleyball. There are also some other typical American sports that we often play, such as kickball and dodgeball(躲避球).

I didn’t know the rules of kickballs and dodgeball when I first came to the US. The teacher asked me to sit on the sidelines and watch how other students played it in order to let me figure out the rules.

We also learn some useful life skills in PE. Last year, I learned how to do CPR(心肺复苏), which is a life-saving skill. We were also taught how to give first aid to someone who is choking(窒息). These skills are a large part of the final grade for the PE class in my high school. Self-defense(自卫)is taught in PE class as sell. This includes some tae known do(跆拳道)and karate(空手道)skills, as well as Chinese kung fu. It is practical.

I prefer PE classes in the US to the ones in China. I think they are more fun and useful. What do you think?

1.What do we know about high school PE class in the US?

A.It is not required to graduate.

B.Students don’t take it seriously.

C.Students play many different games in PE class.

D.It is the same as Chinese PE class.

2.The writer learned the rules of kickball and dodgeball through ________.

A.a teacher’s explanation B.watching others play

C.playing the sport herself D.watching online videos

3.Which of these things did the writer NOT learn about in PE class?

A.How to play sports. B.Life-saving skills.

C.Self-defense skills. D.How to treat sports injuries.

 

查看答案

    Most office workers have a boss(老板)and I have one, too. But my boss is a little different. What’s special about him? It’s a big dog. Many men have dogs, but not many people bring their dogs to the office every day. My boss’s dog, Robinson, is brown and he is strong. My boss brings him to work every day. He takes the dog to meeting and he takes the dog to lunch. When there is a telephone call for my boss or when I need to ask him for important things, I always look under his desk. Why? If I see something brown and hair(毛茸茸)under it, I know my boss must be in the office. If there is no dog, that is to say, my boss is out.

1.People________ bring dogs to the office.

A.always B.usually C.seldom D.never

2.The boss is Robinson’s ________.

A.boss B.master C.classmate D.teacher

3.Robinson is often under the desk if the boss is ________.

A.in the office B.at meeting

C.out of the office D.out of work

4.The passage tells us the boss ________the dog very much.

A.looks like B.dislikes C.loves D.hates

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.