满分5 > 初中英语试题 >

Hi, I’m Zhu Hua. I’m a junior high schoo...

    Hi, I’m Zhu Hua. I’m a junior high school student in Beijing. There are twenty-six boys and twenty-two girls in my class. Half of the students come to school by bike. Five boys and four girls come to school on foot. About a quarter of us come to school by bus. The others come to school by subway. We’re all from China. We’re good friends.

根据短文内容,完成下面表格。

There are 1. students in Zhu Hua’s class.

How to come to school

By

2.

By subway

By

3.

On foot

Number

Twenty-

four

4.

Twelve

5.

 

 

 

1.48/forty-eight 2.bike 3.bus 4.3/Three 5.9/Nine 【解析】 本文讲述了朱华。他是北京的一名初中生,他们班有二十六名男生和二十二名女生。一半的学生骑自行车上学,五个男孩和四个女孩步行上学,大约四分之一的人乘公共汽车上学,其他人乘地铁来学校。他们都来自中国,他们是好朋友。 1.根据文中“There are twenty-six boys and twenty-two girls in my class.”可知是48个人,故答案为48/forty-eight。 2.根据表格中24个人及“Half of the students come to school by bike.”可知是“骑车,”故答案为bike。 3.根据“About a quarter of us come to school by bus”大约四分之一的人乘公共汽车上学,可知是12个人,所以此处是“bus”,故答案为bus。 4.根据“Half of the students come to school by bike…The others come to school by subway.”可知是3个人坐地铁,故答案为3/Three。 5.根据“Five boys and four girls come to school on foot.”可知是9个人走路上学,故答案为9/Nine。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    My home is quite far away_________school. It’s about 15 kilometers. I have to get up very________every morning. First, I walk to the_________. It takes me about five minutes. Then I take the bus. Because I have_______time to eat breakfast at home. I always eat it_________the bus. Twenty minutes later, I_________the bus. And then I take_________bus or the subway. It takes me 20 minutes by bus and 10 minutes by subway. I hardly ever take the subway._________the subway station is far away from school. The bus station is near._________the bus is too crowded (拥挤), I have to take the bus. The subway is faster_________the bus, but the station is too far for me.

1.A.of B.at C.for D.from

2.A.late B.early C.later D.earlier

3.A.school B.bus stop C.shop D.subway station

4.A.not B.any C.no D.more

5.A.on B.in C.of D.into

6.A.get on B.take on C.get off D.take off

7.A.other B.others C.the other D.another

8.A.So B.Because C.But D.Though

9.A.Then B.Although C.As D.If

10.A.before B.then C.than D.to

 

查看答案

Please cheer up (振作起来)!We believe your dream can________ one day.

A. come in    B. come true

C. come out    D. come on

 

查看答案

—________ does it take you to go to the park by taxi?

—About 30 minutes.

A.How often B.How far

C.How long D.How about

 

查看答案

She is a ________ girl with two big eyes.

A.six-years-old B.six-year-old

C.six years old D.six year old

 

查看答案

The students in the poor(贫穷的)village often go ________ to cross the river to school.

A.take a ropeway B.by a ropeway

C.in a ropeway D.on a ropeway

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.