满分5 > 初中英语试题 >

We should think about _______ we can do ...

We should think about _______ we can do it better next time.

A.how B.what C.when D.why

 

A 【解析】 句意:我们应该考虑下一次如何做得更好。 考查宾语从句引导词。how怎样;what什么;when何时;why为什么。 根据下文“we can do it better next time.”可知,此处是“我们应该考虑怎样做的更好”,这里是how引导的宾语从句。根据题意,故选A。  
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

I heard some students ________spoken English when I walked by their classroom.

A.practiced B.practice C.to practice D.practicing

 

查看答案

They rode their bikes _______ the village happily.

A.over B.across C.through D.below

 

查看答案

—What are you going to do this weekend?

—I'm not sure. But I ________go to the museum.

A.might B.must C.need D.should

 

查看答案

    Write at least 60 words on the topic “My secret”我们也许曾做过一些不愿意让别人知道的事情。比如,背着父母玩手机、看电视,上课偷偷看小说/漫画:比如放学后默默为班级付出;比如在别人看不见的地方默默努力... 请选取一个角度,以我的小秘密为题,写一篇不少于60个词的短文,描述自己曾经秘密做过的一件事,可以是已被发现了的, 也可以是尚未被发现的。 短文包括事情发生的时间、经过以及自己的认识,标点符号不占格。

The following is for reference only(以下表达仅供参考)

quietly

behind one’s back

pretend

 

查看答案

    I took the bus to work for many years. No one knew each other; the passengers all sat there sleepily in the morning. The bus was cheerless and silent. One of the passengers was a small gray-haired man who took the bus to the center for senior citizens. Almost no one paid very much attention to him.

One July morning he said good morning to the driver and smiled. The driver nodded guardedly(小心翼翼地点头). The rest of us were silent. The next day, the old man boarded with a big smile and said in a loud voice: “ A very good morning to you all!” Some of us looked up amazed, and murmured(低声说) “Good Morning” in reply. In the following weeks, our friend was dressed in a nice old suit and tie. He said good morning to us every day and we gradually began to nod and talk to each other.

One morning he even had a bunch of wild flowers in his hand. The driver turned around smiling and asked: “Have you got yourself a girlfriend, Charlie?” We never got to know if his name really was “Charlie”, but he nodded shyly and said yes. The other passengers whistled(吹口哨)and clapped at him. Charlie waved the flowers before he sat down on his seat. Every morning after that Charlie always brought flowers. Some passengers also brought flowers for him. The bus became a happy place. Then, one morning, as autumn was closing in, Charlie wasn’t waiting at his usual stop. When he wasn’t there the next day and the day after that, we started wondering if he was sick or on holiday somewhere.

When we came nearer to the center for senior citizens, one of the passengers asked the driver to wait. We all held our breaths when he went to the door. The old gentle man was fine, but one of his close friends had died over the weekend. How silent we were on the rest of the way to work! The next Monday Charlie was waiting at the stop, bending(腰弯)a bit more, a little bit more gray, and without a tie. Inside the bus was silent. Even though no one had talked about it, all of us sat there silently, our eyes filled with tears and a bunch of wild flowers in our hands.

1.Was the small gray-haired man young or old?

2.Why did the small gray-haired man take the usual bus?

3.Why did the other passengers whistled and clapped at the man one morning?

4.What happened to Charlie one autumn morning?

5.What do the underlined words “bending(腰弯)a bit more, a little bit more gray and without a tie in the last paragraph refer to

6.According to the passage, what do the passengers on the bus think of Charlie? Why do they like him?

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.