满分5 > 初中英语试题 >

Read and answer. (根据短文内容回答下列问题) Mary lov...

Read and answer. (根据短文内容回答下列问题)

Mary loves to swim. Every Saturday she has a swimming lesson with ten other girls and boys. Their mothers and fathers come to watch them swim because the children are only one or two years old!

When Mary began taking lessons, she was six months old. Now she is one year old and a good swimmer. She can swim across the pool and even float () on her back.

Some people are afraid of the water. Not the children in Mary’s class! They think that swimming is a lot of fun.

1.How old is Mary now?

____________________________________________________________________________

2.How many children have swimming lessons together?

____________________________________________________________________________

3.When does Mary have a swimming lesson?

She has a swimming lesson________________________________________________________________________________

4.Can she swim across the pool?

_____________________________________________________________________________

5.When did Mary begin taking swimming lessons?

_________________________________________________________________________________

6.Are the children in Mary’s class afraid of the water?

________________________________________________________________________________________

 

1.One year old 2.11 3.every Saturday 4.Yes ,she can. 5.When she was six months old. 6.No ,they aren’t. 【解析】 本篇介绍玛丽六个月时就参加幼儿游泳课,每周六和其它10个孩子一起上课,现在她一岁,可以游过泳池、仰面漂浮。 1.根据第二段“Now she is one year old and a good swimmer.”可知,她现在是一岁,故答案为One year old. 2.根据第一段“Every Saturday she has a swimming lesson with ten other girls and boys.”可知她每周六和其他十个男孩和女孩上游泳课,总的有11个孩子一起上游泳课,故答案为11。 3.根据第一段“Every Saturday she has a swimming lesson with ten other girls and boys.”可知她每周六上游泳课,故答案为every Saturday. 4.根据第二段“She can swim across the pool and even float (漂) on her back.”可知她能游过游泳池、仰面漂浮,故答案为Yes ,she can. 5.根据第二段“When Mary began taking lessons, she was six months old.”可知她六个月时开始学游泳,故答案为When she was six months old.. 6.根据第三段“Not the children in Mary’s class!”可知玛丽班上的孩子们都不怕水,故答案为No ,they aren’t.
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Read the passage and fill in the blanks with proper words. (在短文的空格内填入恰当的词,使其内容通顺,每空格限填一词,首字母已给)

It’s Anne’s birthday today. She is thirteen years old. There are many birthday c1.and a letter on her desk. They are from her family and r 2. . How many are there? Let me see, one, two, three, four, fivetwenty-one including(包括) the letter. It’s from her c3., Jenny. She is not in Anne’s school. In the l4., Jenny tells Anne something about her n 5.school. She is now studying in a middle school in Shanghai. Anne is very h6.to have these cards and Jenny’s letter.

 

查看答案

    People in different parts of the world have different ideas about good drinks. Among the most popular hot_________are coffee and tea. Coffee is very popular in northern Europe and in the Middle East. Some people__________cream and sugar in their coffee. But in the United States many people drink their “black” coffee, that is, coffee__________no cream or sugar. Tea is the  ____________popular drink in China, Japan and other oriental countries. In the orient, people drink tea without sugar. In England it is___________a popular drink. But many people use sugar and hot or cold milk in their tea, and some people use lemon.

1.A.water B.drink C.food D.drinks

2.A.take B.give C.put D.eat

3.A.in B.with C.and D.for

4.A.many B.much C.more D.most

5.A.else B.other C.also D.too

 

查看答案

    People do lots of different things when they go to work.

Ken is a hotel manager. He works in a hotel. He is responsible for (负责) all hotel services. He is American.

Tommy’s mother is a secretary, and works in a big office in the city. She needs to arrange (安排) daily business for the manager. She is Chinese.

Tommy’s father is a factory manager. He is English. He manages a toy factory. The factory has 300 workers who make the toys.

Sally’s father is a doctor at the hotel hospital. He examines patients to find out what is wrong and makes them feel better.

Mr. Brown works at our school. He is always friendly to us. He likes to teach us. He is American. But John’s mother is also a teacher and she works at a Chinese university. She teaches Chinese students English. She works hard and is popular with her students. She is American, too.

1.Ken is the manager at a(n)          . He is in charge of                 .

A.university; teaching English B.factory; selling toys

C.hospital; helping sick people D.hotel; hotel services

2.Sally’s father             .

A.is a secretary

B.gives medical treatment to sick people

C.works in a university

D.manages a factory

3.There are 300 factory         at the factory.

A.managers B.workers C.students D.secretaries

4.John’s mother is a teacher at a(n)             . She teachers           to the students.

A.school; Chinese B.factory; Chinese

C.university; English D.office; English

5.Mr. Brown comes from             .

A.America B.Germany C.Japan D.Canada

 

查看答案

    Two friends are having a picnic together. Their names are Tim and Tom. Tim is very lazy. On the first evening of their holiday, Tom says to Tim, "Here's the money. Go and buy some meat. "

"I'm too tired," answers Tim, "You go. "

So Tom goes to buy the meat.

Later he comes back.  He says to Tim, "Now here's the meat.  Please cook it. "

But Tim answers, "No, I'm not good at cooking.  You do it, please. " So Tom cooks the meat.

Then he says to Tim, "Go and get some water. "

"No. I don't want to get my clothes dirty," Tim answers.

At last Tom says, "The meat is ready.  Come and eat. "

"Yes, I'II do that," answers Tim, "I don't like saying ‘No’ all the time. "

1.Tim and Tom are cousins.

2.Tim asks Tom to buy some meat at first.

3.Tim is really too tired, so he can't do anything.

4.Then Tom buys and cooks the meat.

5.Tim only wants to eat but doesn't want to do anything.

 

查看答案

Rewrite the following sentences as required. (根据所给要求,改写下列句子。每空格限填一词)

1.I have three uncles. (就划线部分提问)

________ ________uncles do you have?

2.He has a book in his hand. (改为否定句)

He_______ _______a book in his hand?

3.We haven’t any food in the fridge. (保持句子意思不变)

We have______ _______in the fridge.

4.Bob sometimes plays basketball with his cousins. (就划线部分提问)

______ __________does Bob play basketball with his cousins?

5.My father gives a bike to me. (保持句子意思不变)

My father _______ ________ a bike

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.