满分5 > 初中英语试题 >

Read the passage below and answer the fo...

Read the passage below and answer the following questions (根据文章内容回答下列问题)

What about my plans for the summer holiday? First, I will go to Shanghai with my sister. There are many interesting places in Shanghai, and we can also have delicious food there. After that, I’m going to spend some time reading books. I’m going to play table tennis with my friends, too.

—Peter

I made some plans for my summer holiday. First,I will help more at home. My parents are always busy, so I’m going to help them with the housework and let them have more time to relax. Second, I’m going to practice playing the piano every day. Third, I think the holiday is a good time for me to do some sports ,such as running and swimming. I am sure my summer holiday will be wonderful.

—Tom.

After about four months’ study, the summer holiday is coming. Here are my plans. First, I will leave enough time for my new lessons. I will also read some great books. Second,I’m going to Xi’an and stay there for two weeks. I think the trip will be wonderful. Then, I will come back and enjoy myself with my friends. We will go swimming, shopping, etc.

—Amy

1.Who does Peter plan to go to Shanghai with?

______________________________________________________.

2.How many plans did Tom make for his summer holiday?

______________________________________________________.

3.How long will Amy stay in Xi’an?

______________________________________________________.

4.Who will swim during the summer holiday?

______________________________________________________.

5.What does Amy think of her coming trip in Xi’an?

______________________________________________________.

6.What do you want to do during your holidays?

______________________________________________________.

 

1.He plans to go to Shanghai with his sister. 2.Three 3.For two weeks. 4.Tom and Amy 5.She thinks the trip will be wonderful. 6.略 【解析】 本文介绍了有关Peter,Tom和Amy三人的暑期计划。 1.根据第一段“First, I will go to Shanghai with my sister.”可知Peter要与姐姐一起去上海。故答案为He plans to go to Shanghai with his sister. 2.根据第二段“First,I will help more at home. …Second, I’m going to practice playing the piano every day. Third, I think the holiday is a good time for me to do some sports …”可知,Tom制定了3个计划。故答案为Three。 3.根据第三段“Second, I’m going to Xi’an and stay there for two weeks.”可知Amy要在西安呆上两周的时间。故答案为For two weeks。 4.根据第二段“Third, I think the holiday is a good time for me to do some sports ,such as running and swimming.”可知Tom在暑假期间要游泳;根据第三段“We will go swimming, shopping, etc.”可知Amy也要游泳。故答案为Tom and Amy。 5.根据第三段“Second, I’m going to Xi’an and stay there for two weeks. I think the trip will be wonderful.”可知Amy认为去西安的旅行将会很完美。故答案为She thinks the trip will be wonderful. 6.根据个人情况,合理答题便可,内容可以包括学习,运动锻炼,旅行等方面;句子不要出现语法性错误。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Read the passage and fill in the blanks with proper words. (在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺,每空限填一词,首字母已给出。)

Hey, boys and girls! We’re Ruifei and Ruixiang. We’re brothers. Our English n1. are River and Ryan. Our birthday is on January 15. We are three years old now. Here are two photos of my family. In the first photo, my father is with us. Do you k2. my father? He is Chen Jianzhou. He’s an actor. When he was young, he played basketball in a club. In the second photo, we’re with our mother. Mom’s name is Fan Weiqi. She is a s3. . She has long hair and big e4.. She is very beautiful. When Dad took this photo of us, we were very small. At that time we looked d5.from him. Now things have changed. When people see us they a6. say, “Hey, River and Ryan! You look like your father!” Dad is very happy to h7. that.

 

查看答案

.Choose the words or expressions and complete the passage. (选择最恰当的单词或短语,完成短文)

“I don’t want to do my homework!” Jeremy said, “I don’t want to learn how to read or_________ . I don’t like history or science.” He went out of the house and ran to the back garden. His mother sat at the table. She sat there and _________ a way to make Jeremy like to study. Then she had a(an)_________. She took a piece of cheese and went out to look for Jeremy. He was under a big tree. “I bring you a piece of cheese.” she said ,and she gave it to Jeremy. Jeremy took it from his mother. “You like cheese, but do you know _________ cheese comes from?” his mother asked. “I don’t know. Is it from America?” he asked. “ Why don’t you go to the library and read some books about cheese?” “OK. But I can’t read very well,” he said. “I can _________you.” Jeremy and his mother went to the library. They read some books and learnt _________ about cheese there.

1.A.play B.dance C.write D.sleep

2.A.listened to B.blew out C.put up D.thought about

3.A.game B.job C.idea D.meeting

4.A.where B.why C.what D.how

5.A.visit B.feel C.take D.help

6.A.something B.anything C.everything D.nothing

 

查看答案

Choose the best answer(选择最恰当的答案)

Peter is from Japan. He went to America last month. One day, he walked into a small restaurant for dinner. He wanted to eat eggs, but he didn’t know how to say them in English. He looked around, and he saw a girl eating eggs. So he pointed the eggs on the girl’s table. The waiter knew what he would like. After some time, he brought eggs to Peter.

Then Peter wanted to eat mushrooms(蘑菇), but nobody ate mushrooms in the restaurant. He took out a pencil and drew a picture of a mushroom on the menu. The waiter saw the picture and then went away. After some time, he got back. He didn’t bring mushrooms to Peter, but he gave him a black umbrella(雨伞).

1.The story happened in a _______.

A.library B.hospital C.restaurant D.school

2.Peter got the eggs by ______

A.pointing to the eggs on the girl’s table B.by telling the waiter what he wanted to eat

C.by drawing a picture of an egg D.pointing to the eggs on the menu

3.What’s the Chinese meaning(意思) of “point”?

A. B. C. D.

4.Why did the waiter bring an umbrella to Peter?

A.Peter wanted an umbrella B.the waiter thought the picture on the menu was an umbrella.

C.Peter drew an umbrella on the menu. D.It was raining heavily outside

5.Which of the following is right?

A.Peter was an American B.Peter was good at drawing pictures

C.Peter didn’t know much English D.Peter really wanted to umbrella

6.The best title for the story is _______.

A.A Happy Trip B.A Hard Dinner C.Bad Restaurant D.A Clever Waiter

 

查看答案

Rewrite the following sentences as required.(根据所给要求,改写下列句子)

1.My friend does sports after school every day.(改为否定句)

My friend ______ _____ sports after school every day.

2.There is going to be a volleyball match between America and Russia.(改为一般疑问句)

_____ ______ going to be a volleyball match between America and Russia?

3.There are four pens on the table.(对划线部分提问)

_____ ______ pens are there on the table?

4.You can take a train to Beijing.(同义句转换)

You can go to Beijing _____ _____.

5.yet,countries,your,been,to,many,has,father(连词成句)

____________________________________________?

 

查看答案

—Shall we go to the park this weekend?

—_______.

A.You’re right B.Have a good time C.Thank you D.That’s a good idea.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.